Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu Studio Yinin palveluita käyttäneiden omakohtaisiin kokemuksiin ja mietteisiin. Järjestämme kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja hyvää oloa lisääviä jooga- ja pilateslomia mm. Kreetalla, Italiassa ja Thaimaassa sekä Bhutanissa. Lomakohteina ovat lisäksi Well-being & Detox -joogalomat yhteistyössä The LifeCon, kansainvälisen hyvinvointi­yrityksen kanssa. Tuotamme myös Aurinkomatkojen joogalomat.

Lue myös omakohtaisista harjoittelukokemuksista Yinin studioilla!

Detox-matka ei ollut loma, vaan paljon enemmän

Sonja lähti Studio Yinin detox-matkalle ja oppi viisikymppisenä, millainen ruoka tekee hänelle hyvää. Lue lisää tästä Detox-joogalomasta.

Matka, joka muutti koko perheen elämän

En ollut koskaan elämässäni kiinnittänyt huomiota tuote­selosteisiin tai siihen, mitä jokin ruoka tai tuote sisältää. Ei ollut tarvinnut. Tai niin olin luullut. Lue lisää!

Yinjooga esittäyy

helmikuun Kotilääkäri-lehdessä Lehden artikkelissa joogaopettaja Annukka Salonen sekä Yinjoogaan ihastunut Annele Lagerroos kertovat tästä upeasta joogatuntityypistä, jolla kehon jännitystilat laukeavat ja stressi katoaa. Lue mielenkiintoinen …

Maajoukkue­hiihtäjä Anssi Pentsinen, 31

Anssi Pentsinen voitti Maastohiihdon Suomen Cupissa tammikuussa 2018 16,6 kilometrin Suomen mestaruuden vapaalla hiihtotavalla!  Olen ottanut venyttelyn osaksi harjoitteluani “Olin kuusivuotias, kun osallistuin ensimmäisiin hiihtokisoihin. …