Thai hieronta Studio Yin

Original Thai hieronta

Original Thai hieronta Kauniaisissa

Studio Yin tarjoaa Original Thai hierontaa Kauniaisissa keskellä Espoota. Kaikki joogamatkoillamme vierailleet ovat päässeet nauttimaan huipputasoisista Original Thai hieronnoista. Nyt voit hoitaa itseäsi kokonaisvaltaisesti säännöllisillä Thai hieronnoilla myös studiollamme.

Thai hierojamme Kate on rakentanut Thai tunnelman studiollemme sunnuntaisin ja maanantaisin klo 11-16 välisenä aikana. Original Thai Massage menetelmillä ja 100% orgaanisilla hoitotuotteilla autamme asiakkaitamme rentoutumaan sekä pääsemään eroon kivuista ja stressistä.

Thaihieronta, kuten perinteinen Thai lääketiede yleisemminkin, on yhdistelmä vaikutteita Intian, Kiinan ja Kauko-idän kulttuureista sekä perinteisestä lääketieteestä.

Varaa aika >> ajanvarausjärjestelmän kautta


HIERONNAT JA HINNAT:

Origin Thai massage 60 min – 99 €
Origin Thai massage on klassinen hoito joka yhdistelee elementtejä yogasta, shiatsusta ja akupainannasta, jossa toimitaan kehon energiaväylien ja siellä olevien terapiapisteiden kanssa.

Organic Aroma massage 60 min – 109 €
Organic Aroma massage on sekoitus terapeuttisia orgaanisia öljyjä joita voidaan käyttää levittämällä, hieromalla, hengittämällä tai vesi-immersiolla. Toisin sanoen aromaterapia on holistista kehon ja mielen parantamista – mielen parantamista tuoksuilla ja hieronnalla.

Organic Hot Oil Massage 90 min – 129 €
Bangkok Organic Hot Oil Massage hoito toteutetaan jämäkällä paineella, liuttamalla, sivelemällä, hieromalla ja venyttämällä käyttäen kämmeniä, peukaloita ja kyynärpäitä. Hoito on sekoitus perinteistä Thaihierontaa, klassista länsimaalaista öljyhierontaa sekä Intialaista Ayurvedic tekniikkaa yhdistettynä lämmitettyyn orgaaniseen kookos öljyyn. Hoito auttaa nukkumaan paremmin, kontrolloimaan niveltuledusta ja auttaa surkastuneiden lihasten sekä kutiavan ihon kanssa.

Back and Neck massage 45min – 80 €
Niskahieronnassa keskitytään lihaksiin niskan ja -hartioiden alueella. Hoidon aikana työstetään esimerkiksi päännyökkääjälihasta, kylkiluun kohottajalihasta ja epäkäslihasta. Niskahieronnassa pyritään lieventämään kireyttä, vähentämään pääkipua ja lisäämään rentoutta. Selkä ja -niskahieronnat ovat parhaita tapoja vähentää kireyttä ja kipua niska ja -hartia-alueella. Tämä hoito sopii hyvin toimistotyöntekijälle jonka selkä, niska ja hartiat ovat kovilla tietokoneen äärellä
työskennellessä.

Foot massage 45min – 80 €
Foot Massage parantaa verenkiertoa, stimuloi lihaksia, vähentää kireyttä ja usein lievittää kipuja. Samalla hoito on hyvä mahdollisuus tarkastaa jalat muiden ongelmien, kuten rakkojen,vaivasenluun, känsien sekä kynsiongelmien varalta. Jalkahieronta hoitaa jalkojen lihaksia ja siinä käydään läpi pakarat, reidet ja pohkeet ja muut kipuilevat alueet jaloissa. Hoidon tarkoituksena on rentouttaa lihaksia ja helpottaa kipuja. Urheilijat saavat tästä hoidosta apua esimerkiksi palautuessaan rankasta ureheilusuoritusesta. Jalkahieronta rentouttaa lihakset ja parantaa aineenvaihduntaa.

Ajanvaraus

Voit varata ajan Thai -hierontoihin Kauniaisista Sunnutaisin ja maanantaisi klo 11-16 välisenä aikana. Varaa paikka ajanvarausjärjestelmän kautta ja ilmoita sähköpostitse valitsemasi hieronta.
info@studioyin.com. Maksa maksu etukäteen Holvi nettikaupassa

Peruutukset

Kaikki peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua aikaa soittamalla tai tekstiviestillä. Liian myöhään tehdyistä peruutuksista perimme 75% maksun hoidon hinnasta.

Saapuminen

Ystävällisesti pyydämme teitä saapumaan vähintään 10 minuuttia ennen varattua aikaa jotta voimme varmistaa rentouttavan ja rauhallisen hoitokäynnin. Näin hoito pääsee alkamaan ajallaan ja jokainen asiakas saa varmasti täydellisen hoidon. Mikäli saavutte myöhässä joudumme mahdollisesti lopettamaan hoitonne kesken jotta emme aiheuta hankaluuksia muille asiakkaille.

Lahjakortti

​Voit ostaa tai tilata lahjakortin verkkokaupasta, sähköpostitse tai Studiolta. Lahjakortti on voimassa 3 kuukautta ostopäivästä.
Osta lahjakortti verkkokaupasta