Studio ja Ajan­varaus

Studio Yin ajanvaraus

Tarjoamme monipuolisen valikoiman jooga- ja pilatestunteja viikon jokaisena päivänä eri tasoille ja erityisryhmille.
Rekisteröidy ja varaa aina etukäteen paikkasi tunnille Studio Yin ajanvaraus ­­järjestelmän kautta.

VARAA AIKA

Käyttäjätili helpottaa asiointiasi studiolla ja tallettaa mm. ostamiesi korttien tiedot. Tililtä voit myös tarkastella osallistumisiasi tunneille. Peru paikkasi suoraan järjestelmästä – jos olet ilmoittautunut tunnille hyvissä ajoin, näkyy varaustiedoissasi suora linkki peruutukselle. Huomaa että klo 7–9 alkaville aamutunneille toivomme varaukset (ja peruutukset) tehtävän jo edellisenä iltana klo 21 mennessä, jonka perusteella tunti joko toteutuu tai ei. Sarjakortteja (lahjakortit) voit ostaa ennakkoon StudioYin Holvin kaupasta tai voit maksaa tuntisi vasta saapuessasi studiolle.

Ajankohtaiset tarjoukset löydät täältä

Studiomme saleissa on modernit infrapuna­lämmityslaitteistot, joista tilaan leviää pehmeä, tasainen lämpö ilman kosteaa kuumuutta. Miellyttävässä, lämpimässä tilassa tehdyt jooga­harjoitukset puhdistavat kehoa. Infrapunasäteily kiihdyttää verenkiertoa, lievittää ihon ongelmia, aktivoi kehon omaa vastustuskykyä ja lievittää stressiä sen kaikissa ilmenemis­muodoissaan. Infrapuna­lämmityslaitteiden +35–38 °C:n lämmössä ohjatut harjoitukset on merkitty ohjelmaan erikseen (hot). Salien ilmastointi on huippuluokkaa.

Studioillamme on kattava valikoima välineitä huippulaatuisista joogamatoista, tukitiilistä, putkityynyistä ja peitteistä, rentouttaviin Be Calm -sacrum-palloihin, hiekkapusseihin ja silmätyynyihin. Kauniaisissa on lisäksi myös Reformer Pilates -laitesali, joka mahdollistaa turvallisen ja ohjatun harjoittelun sekä kuntoutuksen pienryhmille. Kaikilla saleilla on pukuhuoneet sekä suihkut.

Huom! Erikoisryhmien ajanvaraus info@studioyin.com tai 040 535 7135.

Tutustu Studio Yinin tuntityyppeihin
Lue ohjeet ajanvaraukseen tai tutustu joogan ja Pilateksen harjoitusohjeisiin

Studio Yin

StudioYin on Kauniaisissa keskellä Espoota, Kauppakeskus Granin 2. kerroksessa. Studiolla on monipuolinen valikoima jooga- ja pilatestunteja sekä Pilates Reformer -laitetunteja eri tasoille ja erityisryhmille.

Varaa aika

Ohjeet ajanvaraukseen

Tarjoamme monipuolisen valikoiman jooga- ja pilatestunteja viikon jokaisena päivänä eri tasoille ja erityisryhmille. Joogaharjoitus kestää yleensä 60–90 minuuttia ja pilatestunti 60 minuuttia. Tarkista kesto ajanvarauksesta. Ajan …

Lue lisää

Viikko-ohjelmat

Studio Yin viikko-ohjelma

Varaa aika

Welcome to Studio Yin

Studio Yin is a Yoga and Pilates studio specialised in holistic body-mind training with a beautiful, spacious and well-equipped studio in Kauniainen in the center …

Read more