Studio Yin täydet kymmenen vuotta!

Vauhdikkaat ja tapahtumarikkaat vuodet ovat kuluneet kuin siivillä. Kaikki alkoi Kauniaisissa syyskuun ensimmäisenä vuonna 2010, Granin kauppakeskuksen ylätasanteella, valoisassa ja ilmavassa studiossa.

Matkan varrelle on mahtunut useita upeita saleja ja kaupunkeja. Kevättalvella 2011 avasimme sisar­studion ensin Töölössä, silloisen Sonera­Stadium-nimeä kantaneen jalkapallo­stadionin katutasossa. Upean ja valoisan ison salin lisäksi alakertaan rakennettiin seinäke­sali sekä katutasoon hoivahuone, jossa tarjolla oli niin hierontaa kuin ayurveda­hoitojakin. Kesällä 2013 rakensimme Espoon Kivenlahteen CrossFit-keskuksen kainaloon pienen studiotilan, jossa harjoitella mielen ja kehon rauhaa. Loppukesästä 2014 Turun Kristiinan­kadulle joen varteen avautui kaunis studio. Lisäksi yksittäisiä tunteja ja yritys­tunteja on järjestetty laajasti ympäri pääkaupunkiseutua.

Vuonna 2011 alussa aloitimme myös ensimmäisen Yin Academy -opettaja­koulutuksen sekä vierailevien opettajien inspiroivat kurssit. Meillä ovat opettaneet muun muassa Gabriel Azoulay, Cat Alip-Douglas, J. Brown, Janne Kontala, Sebastian & Murielle ja David Sye.

Keväällä 2011 studio­harjoittelun rinnalle lähdettiin tekemään joogalomia lämpimiin ja eksoottisiin matka­kohteisiin. Ensimmäisinä vuosina kohteina olivat iki-ihana Kreetan Kissamos sekä Aleenta Thaimaassa, joissa vierailemme edelleen vuosittain. Joogalomat Italian viinialueella ja maaseudulla, Bhutanin jylhissä ja kiehtovissa maisemissa, Intian vehmaassa miljöössä ovat kaikki antaneet ainutlaatuisia kokemuksia ja muistoja sekä uusia kohtaamisia ja merkityksellisiä ystävyyssuhteita. Upeita ovat olleet myös joogalomat yhdessä Aurinkomatkojen kanssa Rodokselle, Mallorcalle ja Kroatiaan sekä detox-matkat Phuketiin ja Bodrumiin The LifeCon kanssa. Studio Yin joogalomien laajentuessa vuosi vuodelta päätimme keskittyä vain Kauniasten studion toimintaan ja hyvinvointimatkoihin.

T√§n√§ kev√§√§n√§ rakensimme palvelu¬≠tarjontaa runsauttamaan (virusepidemian siivitt√§m√§n√§) online-palvelun, jonka avulla voi harjoitella t√§ysi¬≠painoisesti ja niin paljon kuin haluaa, itse valitsemana ajankohtana. Alku oli v√§lill√§ paikoin hakemista, mutta my√∂s ihanaa onnistumista ja riemua. Nyt tarjolla on laadukas palvelu¬≠kokonaisuus, jossa on monipuolisesti erilaisia tunteja: joogaa, pilatesta, meditaatiota, kehonhuoltoa sek√§ kiinnostavia vierailevia opettajia ja teemoja ‚Äď tunti¬≠kokonaisuuksia lempe√§st√§ dynaamiseen ja lyhyest√§ pitk√§√§n. Palveluun p√§ivitet√§√§n videoita viikoittain ja erityisesti kuuntelemme teid√§n toiveitanne ja tarpeitanne kehitty√§ksemme viel√§ paremmiksi.

Nyt syyskuun saapuessa täysi kymppi
vuosissa on siis saatu täyteen!

Vallitsevasta tilanteesta riippumatta jatkamme innolla kehon hyvinvointia tukevien jooga- ja pilates­harjoitteiden tarjoamista huikean opettaja­tiimimme kanssa. Suurin KIITOS näistä vuosista kuuluu teidän, rakkaiden asiakkaittemme lisäksi juuri heille. Moni on opettanut studiollamme aivan alusta asti. Heidän sitoutumisensa ja intohimonsa tätä työtä kohtaan on ainutlaatuista! Lämmin kiitos myös kaikille vakio­asiakkaillemme. Ilman teitä ei olisi meitä! Kiitos myös kaikille muille, jotka ovat tavalla tai toisella ovat tukeneet meitä tämän mielenkiintoisen matkan aikana.

Mikään ei ole pysyvää. Elämä muuttaa muotoaan
ja me kaikki uudistumme ja muutumme sen mukana!