Yinjooga Annukka

Palauttava yinjooga

Hyv√§t y√∂unet palauttavan yinjoogan avulla ‚Äď helpot ohjeet

Palauttava yinjooga rentouttaa kireitä lihaksia ja kuormittunutta mieltä. Hitaat liikesarjat toteutetaan lempeästi kehoa kuunnellen.

Tunnetko stressiä, onko kehosi jumissa? Kokeile lempeää yinjoogaharjoitusta, jonka avulla voit rauhoittua ja antaa kehon levähtää. Yinjooga sopii erityisen hyvin ilta-aikaan, sillä yinjooga helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua.

Rentouttava liikesarja toimii vastapainona dynaamiselle harjoittelulle ja sopii kaikille kuntoilutaustasta riippumatta. Liikkeet avaavat erityisesti lantion sekä rintakehän alueita ja saavat hengityksen virtaamaan entistä vapaammin. Kehoa ei saa pakottaa liikkeisiin, vaan jokaisen asennon tulee tuntua mukavalta. Monissa liikkeissä käytetäänkin hyödyksi apuvälineitä, joita vasten keho voi levätä ja tukeutua. Kotona apuvälineiksi sopivat hyvin tyynyt sekä paksut kirjat tai rullattu pyyhe.

Palauttava yinjooga

Palauttavassa yinjoogassa keskitetään ajatukset rauhoittavaan hengitykseen. Näin ollen yinjooga vaatii ympärilleen rauhallisen tilan ja tunnelman. Pue päällesi pehmeät, kiristämättömät vaatteet ja huolehdi siitä, että sinulla on lämmin.

Katso Annukan selkeät ohjeet ja videot palauttava yinjooga harjoituksiin Anna-lehden nettisivulta täältä

Lehden artikkelissa joogaopettaja Annukka Salonen opettaa Yinjoogan kireitä lihaksia ja kuormittunutta mieltä palauttavia liikesarjoja.

Tutustu mitä on yinjooga täällä
Katso lisää studion joogatyyleista tästä