Ohjeet ajanvaraukseen

Tarjoamme monipuolisen valikoiman jooga- ja pilatestunteja viikon jokaisena päivänä eri tasoille ja erityisryhmille. Joogaharjoitus kestää yleensä 60–90 minuuttia ja pilatestunti 60 minuuttia. Tarkista kesto ajanvarauksesta.

Ajan varaaminen ja peruminen

  • Rekisteröidy ajanvaraus­järjestelmäämme ja luo itsellesi käyttäjätili (klikkaa varausjärjestelmäsivun oikean yläkulman ”Luo tili” -kohtaa).
    Käyttäjätili helpottaa asiointiasi studiolla ja tallettaa mm. ostamiesi korttien tiedot, jos satut vaikka hukkaamaan tai unohtamaan korttisi kotiin. Tililtä voit myös tarkastella osallistumisiasi tunneille. Voit rekisteröityä myös Facebook-tunnuksillasi, joka helpottaa salasanojen muistamisessa ja kirjautumisessa
  • Ilmoittaudu ja varaa paikkasi haluamaasi jooga- tai pilatesharjoitukseen ajanvaraus­­järjestelmämme kautta. Opetuksen laadun takaamiseksi osallistujamäärä on rajoitettu. Muista ilmoittautua viimeistään kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkua (huomaa aamutuntien ohjeet).
  • Aamutunneille (klo 7–9 alkavat tunnit) toivomme varaukset (ja peruutukset) tehtävän jo edellisenä iltana klo 21 mennessä, jonka perusteella tunti joko toteutuu tai ei. Jokainen sitova ilmoittautuminen on siis tärkeää, jotta aamutunnit saadaan pidettyä.
  • Jos sinun tarvitsee perua tuntipaikkasitee se viimeistään neljä (4) tuntia ennen harjoituksen alkua. Peru paikkasi suoraan järjestelmästä – jos olet ilmoittautunut tunnille hyvissä ajoin, näkyy varaustiedoissasi suora linkki peruutukselle. Peruuttamattomasta harjoituksesta perimme kertamaksun hinnan tai käyntikerran sarjakortista. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Oletko unohtanut salasanasi?

Mene järjestelmään ja kirjaudu sisään -kohdasta pyydä tunnuksellasi uutta salasanaa, joka lähetään tilille antamaasi sähköpostiin.

Haluatko päivittää tietojasi?

Kirjaudu ajanvarausjärjestelmään ja kirjaudu sisään -kohdasta löydät oman käyttäjätilisi ja voit muokata tietojasi.

Siirry ajanvarauksen sivuille   pääkaupunkiseudun salit


Tarkista aina ajankohtaiset tiedot ajanvarauksesta. Tuntien aikataulut voivat muuttua tai tunteja voidaan äkillisistä syistä perua.

Ovet avataan yleensä 30 min ennen tunnin alkua (15 min ennen, jos opettajalla toinen tunti). Saavu harjoitukseen ajoissa, sillä studiomme ovet suljetaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua.

Harjoituksesta maksetaan kertamaksu tai käytetään sarjakorttia tai kuukausikorttia.

HUOM! Erikoisryhmien ajanvaraus info@studioyin.com tai 040 535 7135.