YINSUN collection

Uutta!  Y I N S U N Collection -
lisää inspiraatiota, väriä ja hyvää oloa elämääsi!

Haluamme tarjota terveyttä ja hyvää oloa kaikille Studio Yinin asiakkaille, harjoitteletpa sitten Studiollamme, Studio Yin Online -palvelussa tai intensiivisillä Jooga- ja Pilates -hyvinvointimatkoillamme ainutlaatuisissa kohteissamme Euroopassa ja Aasiassa.  Studio Yin perheeseen on nyt tulossa perheenlisäystä ja lanseeraammme pienen Y I N S U N  malliston.

Tarinamme
30 inspiroivaa vuotta vierähti kosmetiikan, muodin ja sisustuksen parissa kunnes jooga- ja Pilates maailma vei mennessään 15 vuotta sitten. Studio Yin perustettiin vuonna 2010. Jooga ja Pilates studioiden lisäksi palvelumme laajentui vuonna 2011 Studio Yinin hyvinvointilomiin, joita teemme nykyisin ympäri maailmaa sekä vuonna 2020 Studio Yin Online palveluun.

Joogamatkalla Etelä-Intian Goassa 2023 kohtasimme ystäviä ja yhteistyökumppaneita ja heidän upeat, laadukkaat ja uniikit tuotteet synnyttivät kipinän mallistoon jossa voisimme tarjota parhaita paloja kauniin ja värikkään Intian kulttuurista, kankaista ja materiaaleista sekä taitavasta käsityöstä. Goa itsessään on elektinen yhdistelmä intialaisia perinteitä, yhdistettynä 60-luvun hippivaikutteisiin sekä tietenkin joogan koti.

Syntyi halu luoda oma pieni ”loungewear” mallisto omien arvojemme ja tyylimme mukaisesti.
Näkemyksemme
Visiomme on tarjota mukavia, elegantteja ja eettisiä tuotteita, jotka keskittyvät luonnonmateriaaleihin ja luovaan käsityöhön ja tuntemattomien taiteilijoiden uniikkeihin mallistoihin. Intian, Tiibetin, Bhutanin ja Balin tekstiileihin ja koruihin sekä suomalaiseen designiin.

Auringon, luonnon, opettajani Sunonin ja asiakkaidemme inspiroimana syntyi Y I N S U N collection, mallisto joka kunnioittaa kaikkien vierailemiemme maiden ainutlaatuista kauneutta ja tunnelmaa. Se on yhdistelmä erilaisten kulttuureiden tuoksuja, värejä, makuja, ihmisiä ja tunnelmia. Tyylikäs Italia, historiallinen Kreeta, aurinkoinen Thaimaa, spirituaalinen Bhutan, rento Espanja, minimalistinen Japani ja värikäs Intia. Malliston tuotteiden tehtävä on persoonallisesti ja eettisesti tuoda inspiraatiota ja hyvää oloa sekä kotona että joogamatkoilla jokaiselle kantajalleen.
Olemme sitoutuneet huolehtimaan planeetastamme ja ihmisistämme. Mietimme miten voimme elää parempaa ja merkityksellisempää elämää ja tuoda iloa arkeen. Keskitymme tukemaan ja arvostamaan yksilöllistä luovaa työtä.
Kiitos, että jaat matkan kanssamme!

Tuotteet löytyvät studiolta ja Holvi nettikaupasta:

Kimono 

Pitkä puuvilla kimono upeissa väreissä ja käsin painetuissa printeissä. Kevyt ja miellyttävä materiaali.  Aamutakki sopii erinomaisesti matkalle mukaan.
Koko: One Size Yhdenkoon malli 36-40
3/4 hihat, pituus 127cm, 2 päällitaskua ja vyö

Värit:
vihreä, pinkki/oranssi, tiilenpunainen/roosa

Hinta: 59€

Tilaa Holvi nettikaupasta

Kantha Kimono YINSUN collection

Kantha Kimono

Intialainen Jaipurissa valmistettu Kantha on kaksikerroksinen puuvillakangas joka on ommeltu toisiinsa pitkillä käsin tehdyillä kantha -pistoilla. Langan loputtua uusi alkaa ilman solmuja. Kangas on kaunis, tukeva ja lämmin. Kuosit, värit ja printit ovat upeita eläin- ja kasviaiheisia kuvioita. Kimonossa on kaksi päällitaskua ja vyö. Sopii takiksi tai aamutakiksi. Kuivapesu tai käsipesu kirjonnan vuoksi.
Koko: One Size Yhdenkoon malli (noin 36-40 – pituus 139cm, rinnanymp 120 cm, hiha 35cm)
Short (length 40, wild 48)

Värit:
useita värimalleja

Hinta: 129€

Tilaa Holvi nettikaupasta

Pareo
on puuvillainen ohut huivi upeissa väreissä ja käsinpainetuissa printeissä.

Pareo

Puuvillainen ohut huivi upeissa väreissä ja käsinpainetuissa printeissä. Useissa väreissä koristeltu kultareuna.
Kevyt, hengittävä ja miellyttävä sekä pumpulinohut mulmul puuvilla materiaali.  Sopii huiviksi tai eritavalla sidotuksi ranta-asuksi mekon sijaan.
Koko: One size : noin 2 m x 1 m

Värit:
useita värimalleja

Hinta: 35€

Tilaa Holvi nettikaupasta

Kaftaani on
puuvillainen ohut oloasu upeissa väreissä ja käsinpainetuissa printeissä.
Kevyt, hengittävä ja miellyttävä sekä pumpulinohut mulmul puuvilla.

Kaftan 

Puuvillainen ohut oloasu upeissa väreissä ja käsinpainetuissa printeissä.
Kevyt, hengittävä ja miellyttävä sekä pumpulinohut mulmul puuvilla.  Sopii oloasuksi tai ranta-asuksi.
Koko: One size (Kaftan long)

Värit:
useita värimalleja

Hinta: 59€

Tilaa Holvi nettikaupasta