Studioyin Online

StudioYin Online

Harjoittele joogaa ja pilatesta kotona tai missä haluat tuttujen opettajien kanssa

StudioYin Online tarjoaa monipuolisesti joogaa, pilatesta, meditaatiota,  kehonhuoltoa, kehonpainoharjoitteita, tanssia sekä kiinnostavia vierailevia opettajia ja teemoja.

Parhaat tuntityypit yli 10 vuoden asiakaskokemuksella.  Olemme suunnitelleet tuntikokonaisuuksia juuri sinua varten ja löydät helposti tarvitsemasi harjoituksen lempeästä dynaamiseen ja lyhyestä pitkään. Palveluun päivitetään videoita viikoittain ja kuuntelemme myös teidän toiveita sekä tarpeita.

Live-tunnit: lisäämme palveluun huippulaatuisia live-tunteja tutuilta ja vierailevilta opettajilta.

TUTUSTU PALVELUUN TÄSTÄ – voit tutustua palveluun 7 päivän ajan ilmaiseksi


Tarjous StudioYinin asiakkaille!

Tule mukaan harjoittelemaan kanssamme. Tarjoamme Studio Yin asiakkaille ensimmäisen jakson jäsenyyden erikoishinnalla.

1 kk/ jatkuva tilaus 19,90 € – Norm. 24,90 €
Alennuskoodi: ONLINE5

3 kk / jatkuva tilaus 49,90 € – Norm. 59,90 €
Alennuskoodi: ONLINE10

12 kk / jatkuva tilaus 199 €

Lunasta tarjous valitsemalla palvelu 1kk / 3kk tai 12kk
ja anna allennuskoodi maksettaessa palvelua.
Siirry tilaukseen tästä

Tervetuloa mukaan!

Online
joogatunnit

Joogaharjoituksessa tehdään tietoisesti hengittäen yksittäisiä asentoja ja asento­sarjoja, jotka vahvistavat ja venyttävät lihaksia ja side­kudoksia, parantavat liikkuvuutta ja koordinaatiota, tasapainottavat elin­toimintoja ja kehittävät tiedostavaa läsnäolon taitoa.

Hatha-jooga
Tämä lempeä joogatunti sopii kaikille. Tunnilla perehdytään jooga-asanoihin yksinkertaisilla ja rauhallisilla liikkeillä, parannetaan tasapainoa, vahvistetaan lihaksia ja hoidetaan koko kehoa.

Terve Selkä -jooga
Terve Selkä -joogatunneilla parannetaan selkä­rangan liikkuvuutta. Tunti sopii sekä alaselkä­­vaivoista että niska-hartia­seudun jäykkyydestä kärsiville ja lievittää selän kipu­tiloja.

Yin & Yang -jooga
Tunti koostuu sekä dynaamisesta flow-joogasta että Yin-venytyksistä. Tunti sopii kaikille.

Yinjooga
Lihasten aktiivi­­työskentelyn vasta­painoksi voima­varat palauttava harjoitus. Asennot tehdään passiivisesti tukien avulla, tietoisesti hengittäen ja paino­voimalle antautuen, ja niissä viivytään liikkumatta useiden minuuttien ajan. Syvä­venyttää, stimuloi sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja opettaa hyväksyvää läsnäolon taitoa.

Online
Pilates- ja Fascia-tunnit

Pilateksen tavoite on mahdollisimman tasa­painoinen, vahva ja kestävä keho ja mieli. Joseph Pilates suunnitteli nimeään kantavan metodin vahvistamaan koko kehoa ja erityisesti myös sydäntä ja keuhkoja.

Pilates-tunti
Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja ryhtiä vahvistamalla kehon keski­aluetta ja syviä tuki­lihaksia. Kehon liike­hallinta lisääntyy voima-, liikkuvuus- ja koordinaatio­harjoitteilla.

Terve Selkä -Pilates 
Tällä tunnilla huolletaan erityisesti selkää, parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tuki­lihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

Fascia-metodi
Fascia-harjoittelussa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuus­harjoittelu, dynaaminen täsmä­venyttely kireille lihaksille, liike­hallinta­harjoittelu ja faskia­käsittely pallolla. Fascia-harjoitus sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suoritus­kykyään ja edistää hyvin­vointiaan.