Featured Video Play Icon

Studio Yin Online

Jooga ja pilates kotona silloin kun sinulle sopii

Studio Yin Online tarjoaa monipuolisesti online joogaa, pilatesta, meditaatiota, kehonhuoltoa, kehonpainoharjoitteita sekä kiinnostavia vierailevia opettajia ja teemoja. Valitse itsellesi juuri tänään sopiva harjoitus yli 400 harjoituksen valikoimasta.

Aloita harjoittelu jo tänään!

Löydä täsmäharjoitukset stressinpoistoon, niskan rentouttamiseen tai coren vahvistamiseen. Studio Yin Online sisältää paljon lyhyitä 20 minuutin virkistäviä tai rentouttavia harjoituksia sekä erilaisia harjoituskokonaisuuksia jotka voit tehdä juuri silloin kun sinulle sopii. Olemme suunnitelleet tuntikokonaisuuksia juuri sinua varten ja löydät helposti tarvitsemasi harjoituksen lempeästä dynaamiseen ja lyhyestä pitkään.

Jooga ja Pilates kotona

TUTUSTU PALVELUUN TÄSTÄ
voit tutustua palveluun ilmaiseksi 7 päivän ajan !


Tarjous Studio Yinin asiakkaille!

Tule mukaan harjoittelemaan kanssamme. Tarjoamme Studio Yin asiakkaille ensimmäisen jakson jäsenyyden erikoishinnalla.

1 kk/ jatkuva tilaus 19,90 € – Norm. 24,90 €
Alennuskoodi: ONLINE5

3 kk / jatkuva tilaus 49,90 € – Norm. 59,90 €
Alennuskoodi: ONLINE10

12 kk / jatkuva tilaus 199 €

Lunasta tarjous valitsemalla palvelu 1kk / 3kk tai 12kk
ja anna alennuskoodi maksettaessa palvelua.
Siirry tilaukseen tästä

Tervetuloa mukaan!

Katso myös Studio Yin Kauniaisissa keskellä Espoota!

Joogaa kotona online palvelussa

Online
joogatunnit

Joogaharjoituksessa tehdään tietoisesti hengittäen yksittäisiä asentoja ja asento­sarjoja, jotka vahvistavat ja venyttävät lihaksia ja side­kudoksia, parantavat liikkuvuutta ja koordinaatiota, tasapainottavat elin­toimintoja ja kehittävät tiedostavaa läsnäolon taitoa.

Hatha-jooga
Tämä lempeä joogatunti sopii kaikille. Tunnilla perehdytään jooga-asanoihin yksinkertaisilla ja rauhallisilla liikkeillä, parannetaan tasapainoa, vahvistetaan lihaksia ja hoidetaan koko kehoa.

Terve Selkä -jooga
Terve Selkä -joogatunneilla parannetaan selkä­rangan liikkuvuutta. Tunti sopii sekä alaselkä­­vaivoista että niska-hartia­seudun jäykkyydestä kärsiville ja lievittää selän kipu­tiloja.

Yin & Yang -jooga
Tunti koostuu sekä dynaamisesta flow-joogasta että Yin-venytyksistä. Tunti sopii kaikille.

Yinjooga
Lihasten aktiivi­­työskentelyn vasta­painoksi voima­varat palauttava harjoitus. Asennot tehdään passiivisesti tukien avulla, tietoisesti hengittäen ja paino­voimalle antautuen, ja niissä viivytään liikkumatta useiden minuuttien ajan. Syvä­venyttää, stimuloi sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja opettaa hyväksyvää läsnäolon taitoa.

Pilates kotona

Online
Pilates- ja Fascia-tunnit

Pilateksen tavoite on mahdollisimman tasa­painoinen, vahva ja kestävä keho ja mieli. Joseph Pilates suunnitteli nimeään kantavan metodin vahvistamaan koko kehoa ja erityisesti myös sydäntä ja keuhkoja.

Pilates-tunti
Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja ryhtiä vahvistamalla kehon keski­aluetta ja syviä tuki­lihaksia. Kehon liike­hallinta lisääntyy voima-, liikkuvuus- ja koordinaatio­harjoitteilla.

Terve Selkä -Pilates 
Tällä tunnilla huolletaan erityisesti selkää, parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tuki­lihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

Fascia-metodi
Fascia-harjoittelussa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuus­harjoittelu, dynaaminen täsmä­venyttely kireille lihaksille, liike­hallinta­harjoittelu ja faskia­käsittely pallolla. Fascia-harjoitus sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suoritus­kykyään ja edistää hyvin­vointiaan.