StudioYin Online

Studion ollessa suljettuna tarjoamme mahdollisuuden osallistua jooga -ja Pilatestunneille verkkopalvelun kautta.

Tunneille ilmoittaudutaan normaalisti ajanvarausjärjestelmän kautta ja tunneista veloitetaan käyntikerta.

Alkuvaiheessa pyrimme pitämään Live -tunnit arkisin iltapäivällä ja vaikka et pääsisi osallistumaan tunnille juuri silloin voit ilmoittautua ja varat paikan. Lähetämme kaikille tunnin varanneille linkin videoon, joka on voimassa  1-2 vrk jotta voit tehdä harjoituksen silloin kun sinulle parhaiten sopii. Esim. aikaisin seuraavana aamuna tai myöhemmin illalla mikäli silloin on hyvä hetki rauhoittua.

Ohjeet Online -tuntien ajanvaraukseen

Rekisteröidy ja varaa aina etukäteen paikkasi tunnille studion ajanvaraus­­järjestelmän kautta. Käyttäjätili helpottaa asiointiasi studiolla ja tallettaa mm. ostamiesi korttien tiedot. Rekisteröidy ja varaa aika tästä linkistä >>ajanvaraus 

Tunnille ilmoittautuneet saavat viestin ja linkin rekisteröityä tunnille Zoom Online palveluun noin 30 minuuttia ennen tunnin alkua ja rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi jossa ohjeistetaan tunnin käynnistäminen. Tunnin jälkeen saat vielä sähköpostin jossa on linkki tunnista tehtyyn tallenteeseen ja voit tehdä harjoituksen omalla ajallasi.

Osallistuminen on helppoa ja yksinkertaista.

Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa korttia StudioYinille voit ostaa sarjakortin tai kertamaksun StudioYin Holvin kaupasta. Lisäämme ostamasi kortin tilillesi ja kaikilla huhtikuun loppuun mennessä hankituilla sarjakorteilla on voimassaoloaika vuoden loppuun.

Tulemme jatkossa lisäämään tuntitarjontaa ja aikatauluja kun opimme mikä sinulle sopii parhaiten. Seuraathan meitä Facebookissa jossa päivitämme online-tuntien ajankohtia.

Tervetuloa mukaan

Studio Yin tiimi

Online joogatunnit
Joogaharjoituksessa tehdään tietoisesti hengittäen yksittäisiä asentoja ja asentosarjoja, jotka vahvistavat ja venyttävät lihaksia ja sidekudoksia, parantavat liikkuvuutta ja koordinaatiota, tasapainottavat elintoimintoja ja kehittävät tiedostavaa läsnäolon taitoa.
Hatha -jooga
Tämä lempeä joogatunti sopii kaikille. Tunnilla perehdytään joogaa-asanoihin yksinkertaisilla ja rauhallisilla liikkeillä, parannetaan tasapainoa, vahvistetaan lihaksia ja hoidetaan koko kehoa.
TerveSelkä -jooga
Terve selkä -joogatunneilla parannetaan selkärangan liikkuvuutta. Tunti sopii sekä alaselkä­vaivoista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville ja lievittää selän kiputiloja.
Yin&Yang -jooga
Tunti koostuu sekä dynaamisesta flow-joogasta että Yin-venytyksistä. Tunti sopii kaikille
Yinjooga
Lihasten aktiivi­työskentelyn vastapainoksi voimavarat palauttava harjoitus. Asennot tehdään passiivisesti tukien avulla tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen, ja niissä viivytään liikkumatta useiden minuuttien ajan. Syvävenyttää, stimuloi sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja opettaa hyväksyvää läsnäolon taitoa.

Online Pilates ja Fascia tunnit 
Pilateksen tavoite on mahdollisimman tasapainoinen, vahva ja kestävä keho ja mieli. Joseph Pilates suunnitteli nimeään kantavan metodin vahvistamaan koko kehoa ja erityisesti myös sydäntä ja keuhkoja.
Pilates -tunti
Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja ryhtiä vahvistamalla kehon keskialuetta ja syviä tukilihaksia. Kehon liikehallinta lisääntyy voima-, liikkuvuus- ja koordinaatioharjoitteilla.
TerveSelkä -Pilates 
Tällä tunnilla huolletaan erityisesti selkää, parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tukilihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.
Fascia metodi
FasciaMethod-konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja fasciakäsittely pallolla. FasciaMethod sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan.