Studio Yin jooga ja pilates

Studio Yin

Jooga ja Pilates studio Kauniaisissa

Studio Yin on jooga ja Pilates studio joka sijaitsee Kauniaisissa keskellä Espoota, Kauppakeskus Granissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vieressä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman jooga- ja pilatestunteja sekä Reformer Pilates -laitetunteja. Studiolla on kaksi salia. Tuttuja joogaharjoituksia ovat yin jooga, hatha -ja dynaaminen vinyasa jooga sekä yin yang jooga ja teemallinen Studio Yinin kehittämä Terve Selkä jooga. Hyvin ilmastoidussa suuressa ja lämpimässä joogasalissa on moderni infrapuna-lämmityslaitteisto myös hot jooga tunteja varten. Laitepilates -salissa on 6 kpl moderneja Reformer Pilates laitteita tower päädyillä sekä Pilates – chairit. Tiloissa on pukuhuoneet naisille ja miehille, suihkutilat sekä monipuolinen Yin shop.

Tutustumistarjous 3 x -kortti uusille asiakkaille 35 euroa (sisältää mattovuokran) – kortti on voimassa 30 päivää mattotunneille (ei Pilates Reformer tunnit tai kurssit).

Ovet avataan yleensä 30 min ennen tunnin alkua (15 min ennen, jos opettajalla toinen tunti). Saavu studiolle viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua, sillä suljemme silloin ulko-oven.
Ota harjoitukseen oma matto sekä pyyhe ja hot-merkinnällä varustettuun harjoitukseen myös vesipullo.

Ilmoittauduthan aina tunneille mahdollisimman ajoissa ja varmista että sinulla on voimassaoleva kortti. Uuden kortin voit ostaa Holvi nettikaupasta. Ota mukaan oma joogamatto ja pyyhe.

STUDIO YIN Kauniainen
Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen
Studion sisäänkäynti on Kauppakeskus Granin 2. kerroksessa, juna-aseman puoleisessa päädyssä. Käynti pysäköintitasolta suoraan. Autolla kauppakeskuksen pysäköintipaikalle 2 krs suoraan perälle. Studion edessä on ilmaisia pysäköintipaikkoja.
Rekisteröidy ja varaa paikka tunnille ajanvarausjärjestelmästämme

VARAA AIKA

Kevät 2023 viikko-ohjelma
löytyy täältä

Lue ohjeet ajanvaraukseen
Tutustu tuntityyppeihin
Tutustu joogan ja pilateksen harjoitusohjeisiin
Tutustu tämän hetken kurssitarjontaan

Lisätiedot & yritystunnit:
Annukka Salonen / info@studioyin.com / +358 40 535 7135, ei tuntiperuutuksia

Harjoittele Joogaa ja Pilatesta kotona. Studio Yin on myös Online palvelu. Studioyin Online palvelun kirjastossa löydät Jooga -ja Pilates videot sekä harjoitukset suomeksi yli 300 harjoituksen valikoimasta.

Ajanvaraus