Liisa Hanen

Liisa on joogannut vuodesta 2001. Liisa aloitti elämänmittaisen joogapolkunsa aikoinaan Lontoosta, käyden läpi niin vahvan Ashtanga-joogan kuin perusteellisen linjausperusteisen Iyengar-joogan vaiheita. Hän opiskeli ensin Lontoossa joogaopettajakoulutuksessa, kunnes löysi Helsingistä terapeuttisen lähestymistavan, joka kertaheitolla vei Liisan mukanaan. Liisa on kokenut joogaopettaja, joka on suorittanut useita kattavia tutkintoja: Purnajoogan opettajakoulutus (RYT-200), Ananda Sevan joogaterapeuttikoulutus (RYT-500) sekä lisäksi ryhmäliikunnanohjaajakoulutus, Pilates (Mat 1 & 2) ja fysioterapiaopintoja. Tämän lisäksi useita lyhyempiä erikoiskursseja ja koulutuksia.

Liisa on keskittynyt ohjaamaan erityisesti selän hyvinvointitunteja (jooga sekä Pilates), syvävenytys –ja rentoutustunteja, Asahijoogaa, 60+ joogaajia sekä yksityisasiakkaita, joilla on erityistarpeita tai toiveita.

Omilla iloisilla tunneillaan Liisa korostaa kehon ja mielen tasapainoa sekä joogan ja liikunnan tervehdyttävää vaikutusta, jolla on ollut ratkaiseva merkitys hänen omassa elämässään.