Wellbeing ja Detox joogaloma

Well-being & Detox

Studio Yin vahvistaa hyvinvointiosaamistaan

yhteistyöhön kansainvälisen The LifeCon kanssa


Studio Yin ja merkittävä kansainvälinen hyvinvointi­alan yritys, The LifeCo tarjoavat hyvin­voinnistaan kiinnostuneille suomalaisille kokonais­valtaisen ohjelman, jossa yhdistyvät detox-hoidot, anti-aging- ja hyvinvointi­hoidot, kroonisten sairauksien ennaltaehkäisy, kauneushoidot sekä henkisen hyvinvoinnin hoidot. Tavoite on vahvistaa suomalaisten asiakkaiden mahdollisuutta huolehtia terveydestään modernilla, 360°-terveysajatteluun perustuvalla tavalla. The LifeCo on uuden ajan hyvinvointi­yritys, joka auttaa ihmisiä vaalimaan terveyttään, ikääntymään vireästi ja ehkäisemään sairauksia. The LifeCo toimii Thaimaassa ja Turkissa.

Studio Yinin ja The LifeCon räätälöity, kokonais­valtainen detox- ja hyvinvointi­ohjelma alkaa asiakkaan alku­konsultaatiolla ja valmistautumisella, jatkuu detox-retriitillä ja päättyy seurantaan Suomessa.


Miksi juuri nyt?

Ravintoköyhä ruokavalio, huonolaatuinen vesi, alkoholi, tupakka, tarpeeton lääkkeiden käyttö, stressi ja ilmansaasteet yhdessä vähähappisen ja ei-liikunnallisten elämäntapojen kanssa heikentävät yleistä hyvinvointia.


Miksi detox?

Detoxin avulla ruuansulatusjärjestelmä saa tarvitsemansa rauhan, jotta aineen­vaihdunta ja hermostollinen järjestelmä voivat tasapainottua. Detox nopeuttaa solujen uusiutumista ja vahvistaa kehon immuunijärjestelmää. Detoxin aikana veri puhdistuu, energiataso nousee ja ihosta tulee heleämpi. Ruuan­sulatus ja suolen toiminta parantuvat. Seitsemän päivän kuurilla naisten paino putoaa 2–4 kiloa ja miesten 4–6 kiloa. Paino putoaa turvallisesti ja ohjatusti.


Tulevat detox-joogalomat

 löydät Yinin joogalomat-sivulta –  The LifeCo Phuket Well-being & Detox -joogaloma

Kysy meiltä myös omatoimimatkoista Phuketiin itselle tai ryhmälle – saat aina parhaan hinnan, tarkistamme The LifeCo -tarjoukset sinulle ja ohjeistamme pre-detox-valmistautumisen sekä ruokavalion.

Lisätiedot ja kyselyt: joogaloma@studioyin.com


Lue Studio Yinin perustajan Annukka Salosen omia kokemuksia Detox-lomasta Maijan maailma -blogista