Hoiva Yin

Anna hetki aikaa itsellesi

Hoiva Yin on laaja hyvinvointipalvelujen kokonaisuus, jonka tarjonnasta löytyy lempeää joogaa ja pilatesta, joogaterapiaa, Terve Selkä -joogaa ja pilatesta, hierontoja, meditaatiota, shiatsua, fysioterapiaa sekä ravinto­valmennusta ja -luentoja, keho­mittauksia ja muita henkilö­kohtaisia hyvin­voinnin ja kehon­hallinnan palveluja.

Ajan Alar Looksonin hierontoihin voit varata ajanvaraus­järjestelmästämme

Ajan Federica Simonin Shiatsu-hoitoon voit varata simoni.fede@gmail.com

Luennot ja muut tapahtumat löytyvät kurssit-osiosta ja niille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmästä

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtävää, pehmeiden kudosten hierovaa muokkausta – painellen, sivellen, taputellen tai puristellen. Klassinen hieronta rentouttaa, tuottaa asiakkaalle hyvää oloa, helpottaa lihaskireyttä, jumitusta ja ennalta ehkäisee vaivoja, kuten päänsärkyjä. Klassinen hieronta sopii kenelle tahansa, iästä, kunnosta tai terveydentilasta riippumatta.

 • Hierojana toimii Alar Lookson, puhelin 0400 382 526 / alar.lookson@gmail.com
 • Hieronta 60 min / 65,- TAI 90 min / 80,-

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja se sopii erityisen hyvin urheilijoille ja paljon liikuntaa harrastaville. Klassiseen hierontaan verrattuna urheiluhieronta on hieman tehokkaampaa ja voimakkaampaa. Hieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden verenkiertoa sekä lihasaineenvaihduntaa. Se lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta ja lievittää lihaskipuja. Hieronta toimii erinomaisena lisänä urheilijan tai kuntoilijan lihashuollossa.

 • Hierojana toimii Alar Lookson, puhelin 0400 382 526 / alar.lookson@gmail.com
 • Hieronta 60 min / 65,- TAI 90 min / 80,-

  Shiatsu

  Shiatsu on tuhansia vuosia vanha japanilainen intensiivinen parantamis­tekniikka, jossa käden, peukalon ja kyynärpään painallusten sekä erilaisten venytysten avulla käydään koko kehon meridiaanit läpi. Hoidon aikana painellaan myös näillä meridiaaneilla sijaitsevia akupisteitä. Kun energia virtaa vapaasti, keho tasapainottuu ja elinvoimaisuuden myötä häiriötilat heikkenevät ja vähitellen poistuvat.

  Shiatsu on intensiivinen hoitomuoto ja sillä saadaan aikaan hyviä hoitotuloksia muun muassa stressin, väsymyksen, masennuksen, unettomuuden, päänsäryn, alaselkäkivun, heikentyneen vastustuskyvyn, ummetuksen ja ruoansulatusvaivojen hoidossa. Shiatsu­-hoito parantaa myös verenkiertoa, nesteiden aineenvaihduntaa ja immuniteettia.

  Tarvittavien hoitokertojen määrä varioi ja se määritetään tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden ja energiatilojen mukaan. Hoitokertojen väli on yleensä yksi viikko, mutta hoito voidaan toistaa kahden viikon välein tai kuukausittain.

  • Shiatsu-hoidot tapahtuvat englanniksi.
  • Shiatsu treatment will be performed at the Kauniainen studio by Federica Simoni.
  • Reservations phone 041 365 5191 / simoni.fede@gmail.com
  • Shiatsu 60 min / 65,-

  Lataa esite


Terve Selkä -tunnit

Terve Selkä -tunneilla parannetaan selkärangan liikkuvuutta ja aineen­vaihduntaa. Tunnit sopivat hyvin sekä alaselkä­vaivoista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville lievittäen selän kiputiloja.

Terve Selkä -joogatunneilla käytetään joogaseinää sekä muita apuvälineitä helpottamaan ja poistamaan jännitystä sekä auttamaan selkää oikeisiin asentoihin. Joogaseinää apuna käyttäen tehdään tilaa selän nikamien väliin. Selkä pidentyy, lihakset rentoutuvat sekä verenkierto parantuu jännittyneillä alueilla.

Terve Selkä -pilatestunneilla parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä lihaksia sekä lisätään lihasten ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta. Tunnit sopivat hyvin myös aloittelijoille. Terve Selkä -jooga ja pilatestunteja pidetään kaikilla studioilla.

Lue lisää Terve Selkä -tunneista
Katso seuraavat Terve Selkä -kurssit