Hoiva Yin

Anna hetki aikaa itsellesi

Hoiva Yin on laaja hyvinvointipalvelujen kokonaisuus, jonka tarjonnasta löytyy lempeää joogaa ja Pilatesta, joogaterapiaa, Terve Selkä -joogaa ja Pilatesta, hierontoja, meditaatiota, shiatsua, fysioterapiaa sekä ravintovalmennusta ja -luentoja, kehomittauksia ja muita henkilökohtaisia hyvinvoinnin ja kehonhallinnan palveluja.

Ajan Alar Looksonin hierontoihin voit varata ajanvaraus­järjestelmästämme

Luennot ja muut tapahtumat löytyvät kurssit-osiosta ja niille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmästä

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtävää, pehmeiden kudosten hierovaa muokkausta – painellen, sivellen, taputellen tai puristellen. Klassinen hieronta rentouttaa, tuottaa asiakkaalle hyvää oloa, helpottaa lihaskireyttä, jumitusta ja ennalta ehkäisee vaivoja, kuten päänsärkyjä. Klassinen hieronta sopii kenelle tahansa, iästä, kunnosta tai terveydentilasta riippumatta.

 • Hierojana toimii Alar Lookson, puhelin 0400 382 526 / alar.lookson@gmail.com
 • Hieronta 60 min / 65,- TAI 90 min / 80,-

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja se sopii erityisen hyvin urheilijoille ja paljon liikuntaa harrastaville. Klassiseen hierontaan verrattuna urheiluhieronta on hieman tehokkaampaa ja voimakkaampaa. Hieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden verenkiertoa sekä lihasaineenvaihduntaa. Se lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta ja lievittää lihaskipuja. Hieronta toimii erinomaisena lisänä urheilijan tai kuntoilijan lihashuollossa.

 • Hierojana toimii Alar Lookson, puhelin 0400 382 526 / alar.lookson@gmail.com
 • Hieronta 60 min / 65,- TAI 90 min / 80,-

Reiki

Reiki on tuhansia vuosia vanha japanilainen energiahoitomuoto, joka hoitaa ihmistä kokonais­valtaisesti. Se palauttaa tasapainon sekä kehoon että mieleen. Reikihoidossa hoitaja asetta kätensä hoidettavan keholle ja kanavoi käsiensä kautta erittäin korkealaatuista ja puhdasta energiaa, jolloin sekä fyysinen että psyykkinen paraneminen voi alkaa. Reikillä voidaan fyysisten kiputilojen helpottamisen lisäksi mm. lievittää stressiä ja hoitaa unettomuutta. Kahden hoitajan hoidossa vaikutukset tehostuvat, kun energia virtaa hoidettavaan useasta kohtaa samanaikaisesti.

 • Hoitajana toimii Jutta Jokinen
 • Reiki-hoito 60 min 65,-

Shiatsu

Shiatsuhieronta on tuhansia vuosia vanha japanilainen intensiivinen parantamis­tekniikka, jossa hieroja käy käden, peukalon ja kyynärpään painallusten sekä erilaisten venytysten avulla koko kehon meridiaanit läpi. Hoidon aikana painellaan myös näillä meridiaaneilla sijaitsevia akupisteitä. Kun energia virtaa vapaasti, keho tasapainottuu ja elinvoimaisuuden myötä häiriötilat heikkenevät ja vähitellen poistuvat. Shiatsu on intensiivinen hoitomuoto ja sillä saadaan aikaan hyviä hoitotuloksia muun muassa stressin, väsymyksen, masennuksen, unettomuuden, päänsäryn, niska-hartian jännitystilojen, heikentyneen vastustuskyvyn, ummetuksen ja ruoansulatusvaivojen hoidossa. Shiatsu­hieronta parantaa myös verenkiertoa, nesteiden aineenvaihduntaa ja immuniteettia.

 • Yhden shiatsuhoidon vaikutus on pitkäaikainen, mutta kroonisiin vaivoihin kannattaa hoitoja ottaa aluksi noin viiden kerran sarja, 1–2 viikon välein. Hoiva Yinin shiatsuhierontoja tekee Jutta Jokinen.
 • Shiatsu 30 min / 35,-
  Shiatsu 60 min / 65,-
  Shiatsu 90 min / 90,-

Lataa pdf-esite


Terve Selkä -tunnit

Terve Selkä -tunneilla parannetaan selkärangan liikkuvuutta ja aineen­vaihduntaa. Tunnit sopivat hyvin sekä alaselkä­vaivoista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville lievittäen selän kiputiloja.

Terve Selkä -joogatunneilla käytetään joogaseinää sekä muita apuvälineitä helpottamaan ja poistamaan jännitystä sekä auttamaan selkää oikeisiin asentoihin. Joogaseinää apuna käyttäen tehdään tilaa selän nikamien väliin. Selkä pidentyy, lihakset rentoutuvat sekä verenkierto parantuu jännittyneillä alueilla.

Terve Selkä -Pilates-tunneilla parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä lihaksia sekä lisätään lihasten ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta. Tunnit sopivat hyvin myös aloittelijoille. Terve Selkä -jooga ja Pilates-tunteja pidetään kaikilla studioilla.

Lue lisää Terve Selkä -tunneista
Katso seuraavat Terve Selkä -kurssit