Hoiva Yin

Anna hetki aikaa itsellesi

Hoiva Yin on laaja hyvinvointipalvelujen kokonaisuus, jonka tarjonnasta löytyy lempeää joogaa ja pilatesta, joogaterapiaa, Terve Selkä -joogaa ja pilatesta, hierontoja, meditaatiota, shiatsua, fysioterapiaa sekä ravinto­valmennusta ja -luentoja, keho­mittauksia ja muita henkilö­kohtaisia hyvin­voinnin ja kehon­hallinnan palveluja.

Luennot ja muut tapahtumat löytyvät kurssit-osiosta ja niille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmästä

 

Original Thai-hieronta

Kaikki joogamatkoillamme vierailleet ovat päässeet nauttimaan huipputasoisista Original Thai – hieronnoista. Nyt voit hoitaa itseäsi kokonaisvaltaisesti säännöllisillä Thai -hieronnoilla myös studiollamme.

Olemme rakentaneet Thai -tunnelman studiollemme sunnuntaisin ja maanantaisin klo 11.00-16 välisenä aikana.

Tutustu Thai -hierontoihin täältä>

Varaa hieronta ajanvarausjärjestelmästä

Original Thai Massage menetelmillä ja 100% orgaanisilla hoitotuotteilla autamme asiakkaitamme rentoutumaan sekä pääsemään eroon kivuista ja stressistä. Hyvinvointihoitojen historia Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa on jo satoja vuosia vanha.

Thaihieronta, kuten perinteinen Thai lääketiede yleisemminkin, on yhdistelmä vaikutteita Intian, Kiinan ja Kauko-idän kulttuureista sekä perinteisestä lääketieteestä. The Thai Ministry of Public Health Department for Development of Thai Traditional and Alternative Medicine ministeriö sääntelee Thaihierontapaikkoja ja hoitajia. Työntekijöillä on virallinen lisenssi ja he ovat ammattikoulutuksen saaneita hoitajia.

UNESCO lisäsi perinteisen Thaihieronnan Cultural Heritage of Humanity listalleen joulukuussa 2019.

China Liangtse Wellness yhteistyö

Olemme saaneet hyviä kokemuksia myös yhteistyöstä China Liangtse Wellness -hoitolan
kanssa. Erityisesti suosittelemme akupunktiota sekä Meridian -hierontaa mm. migreeniin, stressiin sekä olkapää- ja selkä ongelmiin.

Kaikki Studio Yinin asiakkaat saavat -20% edun ensimmäisellä käyntikerralla YIN koodilla Tapiolan, Iso-Roobertinkadun tai Arkadiankadun hoitoloista.
Lisätiedot ja ajanvaraus: : info@studioyin.com ja www.liantse.fi


Terve Selkä -tunnit

Terve Selkä -tunneilla parannetaan selkärangan liikkuvuutta ja aineen­vaihduntaa. Tunnit sopivat hyvin sekä alaselkä­vaivoista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville lievittäen selän kiputiloja.

Terve Selkä -joogatunneilla käytetään joogaseinää sekä muita apuvälineitä helpottamaan ja poistamaan jännitystä sekä auttamaan selkää oikeisiin asentoihin. Joogaseinää apuna käyttäen tehdään tilaa selän nikamien väliin. Selkä pidentyy, lihakset rentoutuvat sekä verenkierto parantuu jännittyneillä alueilla.

Terve Selkä -pilatestunneilla parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä lihaksia sekä lisätään lihasten ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta. Tunnit sopivat hyvin myös aloittelijoille. Terve Selkä -jooga ja pilatestunteja pidetään kaikilla studioilla.

Lue lisää Terve Selkä -tunneista