Wellbeing ja Detox joogaloma

The LifeCo Phuket Well-being & detox -joogaloma

Wellness ja Detox joogaloma 11.–18.11.2023

Lisää energiaa elämääsi Studio Yinin ja The LifeCo Phuket -hyvinvointikeskuksen Wellbeing & Detox joogalomalla.

Retriitillä kehoa puhdistetaan yksilöllistä The Lifeco Detox -ohjelmaa noudattaen. Ohjelman avulla päästään eroon kehon myrkkykerääntymistä ja parannetaan terveyttä sekä nostetaan energiatasoa, mikä auttaa kehoa uudistumaan ja nuorentumaan. Päivittäiset joogaharjoitukset tukevat puhdistumista. Tavoitteena on elintapoja muuttamalla löytää terveempi elämä.

Miksi kannattaa paastota? Paastoaminen vuodenajan vaihtuessa (4 kertaa vuodessa), on erinomainen tapa edistää kehon hyvinvointia ja puhdistumista sekä tukea maksan toimintaa.

Kysy meiltä myös omatoimimatkoista Phuketiin itselle tai ryhmälle – saat aina parhaan hinnan, tarkistamme The LifeCo -tarjoukset sinulle ja ohjeistamme pre-detox-valmistautumisen sekä ruokavalion.

The LifeCo detox joogaloma

The LifeCo Detox -ohjelma on kehitetty asiantuntijoiden avulla, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi, jossa keho, mieli ja sielu ovat tasapainossa.

The LifeCo Phuket -hyvinvointikeskus on suunniteltu tarjoamaan kaikkein luonnollisimmat ratkaisut taistelussa stressiä ja sairauksia vastaan, tukien samalla hyvinvoinnin ja virkeän ikääntymisen terveellistä elämäntapaa osana 360°-terveysajattelua.

Joogaa, kävelyä ja hemmottelua

Päivät aloitamme herättävällä aamukävelyllä. Joogalla on tärkeä osa hyvinvoivan kehon ja virkeän mielen vaalimisessa, retriitillä joogataan 1-2 kertaa päivässä. Joogan myönteiset vaikutukset tulevat esiin nopeasti ja jatkuvat vielä pitkään loman jälkeenkin. Unen laatu paranee, stressi lievittyy ja mieli rauhoittuu. The LifeCo Phuket -hyvinvointikeskuksessa on myös mahdollisuus erilaisiin hierontoihin, terveys- ja hemmotteluhoitoihin.

The LifeCo Phuket tarjoaa luonnonkauniilla alueella kokonaisvaltaisen ohjelman, jossa yhdistyvät detox-hoidot, anti-aging- ja hyvinvointihoidot, kroonisten sairauksien ennaltaehkäisy, kauneushoidot sekä henkisen hyvinvoinnin hoidot. Löydä uusi terveempi keho ja tutustu The LifeCo -menetelmiin!

Lue asiakkaan kokemuksia matkasta – Detox matka ei ollut loma vaan paljon enemmän

Voit lukea Studio Yinin perustajan Annukka Salosen omia kokemuksia Wellbeing & Detox-retriitistä Maijan maailma -blogista

 

Wellbeing ja Detox joogaloma
Wellbeing ja Detox joogaloma

The LifeCo – uusi resepti elämälle

The LifeCo on uuden ajan hyvinvointiyritys, joka auttaa ihmisiä vaalimaan terveyttään, ikääntymään vireästi ja ehkäisemään sairauksia. The LifeCo toimii Thaimaassa ja Turkissa.

Ravintoköyhä ruokavalio, huonolaatuinen vesi, alkoholi, tupakka, tarpeeton lääkkeiden käyttö, stressi ja ilmansaasteet yhdessä vähähappisen ja ei-liikunnallisten elämäntapojen kanssa heikentävät yleistä hyvinvointia. The LifeCo vastaa kasvavaan tarpeeseen ehkäistä ja parantaa nykyelämän aikaansaamia vaivoja ja sairauksia. The LifeCo haluaa vahvistaa yksilön elämänlaatua modernilla 360°-lähestymistavallaan.

Kokonaisvaltaisessa 360°-terveysajattelussa yhdistyvät detox-hoidot, anti-aging- ja hyvinvointihoidot, kroonisten sairauksien ennaltaehkäisy, hemmottelu- ja kauneushoidot sekä henkisen hyvinvoinnin hoidot, kaikki samassa paketissa.

Wellbeing ja Detox joogaloma
Wellbeing ja Detox joogaloma - raakaruoka

Detox ja puhdistautuminen

The LifeCo Detox -ohjelma on kehitetty asiantuntijoiden avulla, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi, jossa keho, mieli ja sielu ovat tasapainossa.

Detoxilla saavutettavia tuloksia

veri puhdistuu – puhdas veri ravitsee ja korjaa elimiä, soluja ja kudoksia / heleämpi iho / energiataso nousee / ruuansulatus ja suolen toiminta parantuvat / laihtuminen – seitsemän päivän kuurilla naisten paino putoaa 2–4 kg ja miesten 4–6 kg / turvotus vähenee / positiiviset ajatukset


Detox-ohjelmat

Puhdistusohjelmat ja -kuurit määritellään yksilöllisten mieltymysten sekä asiantuntijoiden suositusten mukaisesti, kuitenkin sisältäen vähintään yhden detox- tai ravintokuurin sekä hyvinvointikeskuksen valinnaiset peruspalvelut.

Master Detox -ohjelma on 4–21 päivän pituinen hedelmä- ja vihannesmehukuuri. Tätä ohjelmaa suositellaan erityisesti henkilöille, jotka haluavat päästä eroon kehon myrkyllisistä kerääntymistä sekä pudottaa painoa. Suolihuuhtelun ja erityisten ravintolisien ansiosta ohjelma on erittäin tehokas kehon puhdistaja ja uudistaja. Suosituspituus ohjelmalle on seitsemän päivää.

Kuurin kuluessa nautitaan erilaisia puhdistavia yhdistelmiä, probiootteja sekä muita lisäravinteita sisältäviä juomia säännöllisin väliajoin. Myös yrttiteetä ja keittoja saa nauttia niin paljon kuin haluaa. Välttämällä kiinteän ruuan syömistä annetaan keholle mahdollisuus rauhoittua ja suolen sekä veri- ja imusuoniston puhdistua.

Green Detox -ohjelman aikana nautitaan alkaloivia kasviksia kuten pinaattia, selleriä sekä kurkkua. Tätä ohjelmaa suositellaan henkilöille, jotka haluavat antaa ruuansulatus­elimistölle hetken lepo­tauon, pudottaa painoa sekä heille, jotka pitävät seuraa detox-ohjelmassa oleville läheiselleen.

Green Salad Detox -ohjelman runko seuraa Green Detox -kuuria, johon on lisätty salaatti kahdesti päivässä, lounas- ja illallisaikaan.

Sopiva detox-ohjelma valitaan yhdessä Studio Yinin kanssa.
Annukka Salonen / annukka@studioyin.com / 040 535 7135

Lue Studio Yinin perustajan Annukka Salosen omia kokemuksia Detox-lomasta Maijan maailma -blogista


Lennot

Lennot joogalomalle on varattava itse. Voit käyttää myös mahdollisia lentopisteitäsi tms. matkaasi. Muun muassa Finnair lentää Thaimaahan.

Esimerkkilennot tammikuun Detox-matkalle 11.-18.11.2023 olivat

• Meno 10.11. AY 151 klo 17.30 Helsinki – Phuket perillä 11.11. klo 10.00
• Paluu 18.11. AY 154 klo 11.45 Phuket – Helsinki klo 19.50


Well-being & detox -joogalomien hinnat

Marraskuu 2023 Wellbeing & Detox 11.-18.11  (hinnat helmikuun aikana tba)

Hinta sisältää täysihoidon valitulla detox ruokavaliolla, lääkärikonsultaation, päivittäisen ravinto-ohjelman, ohjatut rantakävelyt, joogat ja keskuksen omat aktiviteetit kuten ravinto ja terveysluennot.  Kysy meiltä myös omatoimimatkoista Phuketiin itselle tai ryhmälle – saat aina parhaan hinnan, tarkistamme The LifeCo -tarjoukset sinulle ja ohjeistamme pre-detox-valmistautumisen sekä ruokavalion.


1) Lisätiedot ja ilmoittautumiset joogaloma@studioyin.com
Kerro viestissäsi jo tarvittavat yhteystietosi: nimi, syntymäaika, osoite, puhelin sekä sähköpostiosoite

Annukka Salonen  annukka@studioyin.com / 040 535 7135

2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan Detox & joogaloma -ryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin kaupassa, lokakuun tai tammikuun loman kohdalta.

3) Maksa varausmaksu Holvi verkkokaupassa

Tutustu myös Studio Yinin kaikkiin joogalomiin