Wellbeing ja Detox joogaloma

The LifeCo Phuket Well-being & detox -joogaloma

Wellness ja Detox joogaloma 3.‚Äď9.11.2024

Lisää energiaa elämääsi Studio Yinin ja The LifeCo Phuket -hyvinvointikeskuksen Wellbeing & Detox joogalomalla.

Retriitillä kehoa puhdistetaan yksilöllistä The Lifeco Detox -ohjelmaa noudattaen. Ohjelman avulla päästään eroon kehon myrkkykerääntymistä ja parannetaan terveyttä sekä nostetaan energiatasoa, mikä auttaa kehoa uudistumaan ja nuorentumaan. Päivittäiset joogaharjoitukset tukevat puhdistumista. Tavoitteena on elintapoja muuttamalla löytää terveempi elämä.

Miksi kannattaa paastota? Paastoaminen vuodenajan vaihtuessa (4 kertaa vuodessa), on erinomainen tapa edistää kehon hyvinvointia ja puhdistumista sekä tukea maksan toimintaa.

Kysy meilt√§ my√∂s omatoimimatkoista Phuketiin itselle tai ryhm√§lle ‚Äď saat aina parhaan hinnan, tarkistamme The LifeCo -tarjoukset sinulle ja ohjeistamme pre-detox-valmistautumisen sek√§ ruokavalion.

The LifeCo detox joogaloma

The LifeCo Detox -ohjelma on kehitetty asiantuntijoiden avulla, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi, jossa keho, mieli ja sielu ovat tasapainossa.

The LifeCo Phuket -hyvinvointikeskus on suunniteltu tarjoamaan kaikkein luonnollisimmat ratkaisut taistelussa stressi√§ ja sairauksia vastaan, tukien samalla hyvinvoinnin ja virke√§n ik√§√§ntymisen terveellist√§ el√§m√§ntapaa osana 360¬į-terveysajattelua.

Joogaa, kävelyä ja hemmottelua

Päivät aloitamme herättävällä aamukävelyllä. Joogalla on tärkeä osa hyvinvoivan kehon ja virkeän mielen vaalimisessa, retriitillä joogataan 1-2 kertaa päivässä. Joogan myönteiset vaikutukset tulevat esiin nopeasti ja jatkuvat vielä pitkään loman jälkeenkin. Unen laatu paranee, stressi lievittyy ja mieli rauhoittuu. The LifeCo Phuket -hyvinvointikeskuksessa on myös mahdollisuus erilaisiin hierontoihin, terveys- ja hemmotteluhoitoihin.

The LifeCo Phuket tarjoaa luonnonkauniilla alueella kokonaisvaltaisen ohjelman, jossa yhdistyvät detox-hoidot, anti-aging- ja hyvinvointihoidot, kroonisten sairauksien ennaltaehkäisy, kauneushoidot sekä henkisen hyvinvoinnin hoidot. Löydä uusi terveempi keho ja tutustu The LifeCo -menetelmiin!

Lue asiakkaan kokemuksia matkasta РDetox matka ei ollut loma vaan paljon enemmän

Voit lukea Studio Yinin perustajan Annukka Salosen omia kokemuksia Wellbeing & Detox-retriitistä Maijan maailma -blogista

 

Wellbeing ja Detox joogaloma
Wellbeing ja Detox joogaloma

The LifeCo ‚Äď uusi resepti el√§m√§lle

The LifeCo on uuden ajan hyvinvointiyritys, joka auttaa ihmisiä vaalimaan terveyttään, ikääntymään vireästi ja ehkäisemään sairauksia. The LifeCo toimii Thaimaassa ja Turkissa.

Ravintok√∂yh√§ ruokavalio, huonolaatuinen vesi, alkoholi, tupakka, tarpeeton l√§√§kkeiden k√§ytt√∂, stressi ja ilmansaasteet yhdess√§ v√§h√§happisen ja ei-liikunnallisten el√§m√§ntapojen kanssa heikent√§v√§t yleist√§ hyvinvointia. The LifeCo vastaa kasvavaan tarpeeseen ehk√§ist√§ ja parantaa nykyel√§m√§n aikaansaamia vaivoja ja sairauksia. The LifeCo haluaa vahvistaa yksil√∂n el√§m√§nlaatua modernilla 360¬į-l√§hestymistavallaan.

Kokonaisvaltaisessa 360¬į-terveysajattelussa yhdistyv√§t detox-hoidot, anti-aging- ja hyvinvointihoidot, kroonisten sairauksien ennaltaehk√§isy, hemmottelu- ja kauneushoidot sek√§ henkisen hyvinvoinnin hoidot, kaikki samassa paketissa.

Wellbeing ja Detox joogaloma
Wellbeing ja Detox joogaloma - raakaruoka

Detox ja puhdistautuminen

The LifeCo Detox -ohjelma on kehitetty asiantuntijoiden avulla, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi, jossa keho, mieli ja sielu ovat tasapainossa.

Detoxilla saavutettavia tuloksia

veri puhdistuu ‚Äď puhdas veri ravitsee ja korjaa elimi√§, soluja ja kudoksia /¬†hele√§mpi iho /¬†energiataso nousee /¬†ruuansulatus ja suolen toiminta parantuvat /¬†laihtuminen ‚Äď seitsem√§n p√§iv√§n kuurilla naisten paino putoaa 2‚Äď4 kg ja miesten 4‚Äď6 kg /¬†turvotus v√§henee /¬†positiiviset ajatukset


Detox-ohjelmat

Puhdistusohjelmat ja -kuurit määritellään yksilöllisten mieltymysten sekä asiantuntijoiden suositusten mukaisesti, kuitenkin sisältäen vähintään yhden detox- tai ravintokuurin sekä hyvinvointikeskuksen valinnaiset peruspalvelut.

Master Detox -ohjelma on 4‚Äď21 p√§iv√§n pituinen hedelm√§- ja vihannesmehukuuri. T√§t√§ ohjelmaa suositellaan erityisesti henkil√∂ille, jotka haluavat p√§√§st√§ eroon kehon myrkyllisist√§ ker√§√§ntymist√§ sek√§ pudottaa painoa. Suolihuuhtelun ja erityisten ravintolisien ansiosta ohjelma on eritt√§in tehokas kehon puhdistaja ja uudistaja. Suosituspituus ohjelmalle on seitsem√§n p√§iv√§√§.

Kuurin kuluessa nautitaan erilaisia puhdistavia yhdistelmiä, probiootteja sekä muita lisäravinteita sisältäviä juomia säännöllisin väliajoin. Myös yrttiteetä ja keittoja saa nauttia niin paljon kuin haluaa. Välttämällä kiinteän ruuan syömistä annetaan keholle mahdollisuus rauhoittua ja suolen sekä veri- ja imusuoniston puhdistua.

Green Detox -ohjelman aikana nautitaan alkaloivia kasviksia kuten pinaattia, selleriä sekä kurkkua. Tätä ohjelmaa suositellaan henkilöille, jotka haluavat antaa ruuansulatus­elimistölle hetken lepo­tauon, pudottaa painoa sekä heille, jotka pitävät seuraa detox-ohjelmassa oleville läheiselleen.

Green Salad Detox -ohjelman runko seuraa Green Detox -kuuria, johon on lisätty salaatti kahdesti päivässä, lounas- ja illallisaikaan.

Sopiva detox-ohjelma valitaan yhdessä Studio Yinin kanssa.
Annukka Salonen / annukka@studioyin.com / 040 535 7135

Lue Studio Yinin perustajan Annukka Salosen omia kokemuksia Detox-lomasta Maijan maailma -blogista


Lennot

Lennot joogalomalle on varattava itse. Voit käyttää myös mahdollisia lentopisteitäsi tms. matkaasi. Muun muassa Finnair lentää Thaimaahan.

Esimerkkilennot tammikuun Detox-matkalle 19.-25.1.2024

‚ÄĘ Meno 18.01. AY 151 klo 17.30 Helsinki – Phuket perill√§ 19.1. klo 10.00
‚ÄĘ Paluu 25.01. AY 154 klo 11.45 Phuket – Helsinki klo 19.50


Well-being & detox -joogalomien hinnat

Tammikuun 2024 Wellbeing & Detox 16.-22.01 hinnat räätälöidysti

Hinta sis√§lt√§√§ t√§ysihoidon valitulla detox ruokavaliolla, l√§√§k√§rikonsultaation, p√§ivitt√§isen ravinto-ohjelman, ohjatut rantak√§velyt, joogat ja keskuksen omat aktiviteetit kuten ravinto ja terveysluennot.¬† Kysy meilt√§ my√∂s omatoimimatkoista Phuketiin itselle tai ryhm√§lle ‚Äď saat aina parhaan hinnan, tarkistamme The LifeCo -tarjoukset sinulle ja ohjeistamme pre-detox-valmistautumisen sek√§ ruokavalion.


1) Lisätiedot ja ilmoittautumiset joogaloma@studioyin.com
Kerro viestissäsi jo tarvittavat yhteystietosi: nimi, syntymäaika, osoite, puhelin sekä sähköpostiosoite

Annukka Salonen  annukka@studioyin.com / 040 535 7135

2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan Detox & joogaloma -ryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin kaupassa, lokakuun tai tammikuun loman kohdalta.

3) Maksa varausmaksu Holvi verkkokaupassa

Tutustu myös Studio Yinin kaikkiin joogalomiin