The LifeCo Phuket Well-being & Detox -joogaloma

Syksyn Detox 20.–26.10.2019
Tammikuun Detox 11.–18.1.2020

Lähde Well-being & Detox -joogalomalle Studio Yinin kanssa Thaimaan Phuketiin!

Paastoaminen vuodenajan vaihtuessa (4 kertaa vuodessa) – on erinomaisen hyvä tapa edistää kehon hyvinvointia ja puhdistumista sekä tukea maksan toimintaa. Kysy meiltä myös omatoimimatkoista Phuketiin itselle tai ryhmälle – saat aina parhaan hinnan, tarkistamme The LifeCo -tarjoukset sinulle ja ohjeistamme pre-detox-valmistautumisen sekä ruokavalion.

The LifeCo Phuket -hyvinvointikeskus avasi ovensa lokakuussa 2015. Sen 40 huoneen majoitustilat sijaitsevat rauhallisen järven rannalla. Hyvinvointi­keskus on suunniteltu tarjoamaan kaikkein luonnollisimmat ratkaisut taistelussa stressiä ja sairauksia vastaan, tukien samalla hyvinvoinnin ja virkeän ikääntymisen terveellistä elämäntapaa osana 360°-terveysajattelua.

The LifeCo Phuket tarjoaa luonnonkauniilla alueella hyvin­voinnista kiinnostuneille kokonaisvaltaisen ohjelman, jossa yhdistyvät detox-hoidot, anti-aging- ja hyvinvointihoidot, kroonisten sairauksien ennaltaehkäisy, kauneushoidot sekä henkisen hyvinvoinnin hoidot.

The LifeCo Phuketissa on käytössään Natural Healing -ohjelma, joka yhdessä rauhallisen ja nautinnollisen ympäristön kanssa ehkäisee ja poistaa nykyelämän aikaansaamia sairauksia.

Aamukävelyjä ja joogaa

Well-being & Detox -retriitillä päivät aloitetaan aamukävelyllä. Joogaharjoitus tehdään kävelyn jälkeen ja päivän toinen dynaaminen harjoitus on iltapäivällä. Illalla on mahdollisuus vielä Studio Yinin järjestämään syvärentouttavaan ja palauttavaan Yinjoogaan. Päivittäiset joogaharjoitukset tukevat puhdistumisprosessia. Joogalla on tärkeä osa hyvinvoivan kehon ja virkeän mielen vaalimisessa.

Joogan myönteiset vaikutukset tulevat esiin nopeasti ja jatkuvat vielä pitkään loman jälkeenkin. Unen laatu paranee, stressi lievittyy ja mieli rauhoittuu. Säännöllinen joogaharjoittelu parantaa liikkuvuutta, lievittää selkävaivoja ja lihasjäykkyyttä, ehkäisee fyysisiä jännitystiloja, masennusta, vilkastuttaa veren­kiertoa ja tehostaa elimistön hapensaantia, mikä puolestaan lisää vireyttä ja jaksamista.

The LifeCo – uusi resepti elämälle

Ravintoköyhä ruokavalio, huonolaatuinen vesi, alkoholi, tupakka, tarpeeton lääkkeiden käyttö, stressi ja ilmansaasteet yhdessä vähä­happisen ja ei-liikunnallisten elämäntapojen kanssa heikentävät yleistä hyvinvointia.

The LifeCo on uuden ajan hyvinvointiyritys, joka auttaa ihmisiä vaalimaan terveyttään, ikääntymään vireästi ja ehkäisemään sairauksia. The LifeCo toimii Thaimaassa ja Turkissa. Se vastaa kasvavaan tarpeeseen ehkäistä ja parantaa nykyelämän aikaansaamia vaivoja ja sairauksia. The LifeCo haluaa vahvistaa yksilön elämänlaatua modernilla 360°-lähestymis­tavallaan.

Kokonaisvaltaisessa 360°-tervey­sajattelussa yhdistyvät detox-hoidot, anti-aging- ja hyvinvointi­hoidot, kroonisten sairauksien ennaltaehkäisy, hemmottelu- ja kauneushoidot sekä henkisen hyvinvoinnin hoidot, kaikki samassa paketissa.

Detox ja puhdistautuminen

The LifeCo -puhdistuskuurien avulla päästään eroon kehon myrkkykerääntymistä ja samalla parannetaan terveyttä ja nostetaan energiatasoa, joka auttaa kehoa uudistumaan ja nuorentumaan.

The LifeCo Detox -ohjelma on kehitetty asiantuntijoiden avulla, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi, jossa keho, mieli ja sielu ovat tasapainossa.

 

Detoxilla saavutettavia tuloksia

veri puhdistuu – puhdas veri ravitsee ja korjaa elimiä, soluja ja kudoksia / heleämpi iho / energiataso nousee / ruuansulatus ja suolen toiminta parantuvat / laihtuminen – seitsemän päivän kuurilla naisten paino putoaa 2–4 kg ja miesten 4–6 kg / turvotus vähenee / positiiviset ajatukset


Detox-ohjelmat

Puhdistusohjelmat ja -kuurit määritellään yksilöllisten mieltymysten sekä asiantuntijoiden suositusten mukaisesti, kuitenkin sisältäen vähintään yhden detox- tai ravintokuurin sekä hyvinvointikeskuksen valinnaiset peruspalvelut.

Master Detox -ohjelma on 4–21 päivän pituinen hedelmä- ja vihannesmehukuuri. Tätä ohjelmaa suositellaan erityisesti henkilöille, jotka haluavat päästä eroon kehon myrkyllisistä kerääntymistä sekä pudottaa painoa. Suolihuuhtelun ja erityisten ravintolisien ansiosta ohjelma on erittäin tehokas kehon puhdistaja ja uudistaja. Suosituspituus ohjelmalle on seitsemän päivää.

Kuurin kuluessa nautitaan erilaisia puhdistavia yhdistelmiä, probiootteja sekä muita lisäravinteita sisältäviä juomia säännöllisin väliajoin. Myös yrttiteetä ja keittoja saa nauttia niin paljon kuin haluaa. Välttämällä kiinteän ruuan syömistä annetaan keholle mahdollisuus rauhoittua ja suolen sekä veri- ja imusuoniston puhdistua.

Green Detox -ohjelman aikana nautitaan alkaloivia kasviksia kuten pinaattia, selleriä sekä kurkkua. Tätä ohjelmaa suositellaan henkilöille, jotka haluavat antaa ruuansulatus­elimistölle hetken lepo­tauon, pudottaa painoa sekä heille, jotka pitävät seuraa detox-ohjelmassa oleville läheiselleen.

Green Salad Detox -ohjelman runko seuraa Green Detox -kuuria, johon on lisätty salaatti kahdesti päivässä, lounas- ja illallisaikaan.

Sopiva detox-ohjelma valitaan yhdessä Studio Yinin kanssa.
Annukka Salonen / annukka@studioyin.com / 040 535 7135

Lue Studio Yinin perustajan Annukka Salosen omia kokemuksia Detox-lomasta Maijan maailma -blogista


Lennot

Lennot joogalomalle on varattava itse. Voit käyttää myös mahdollisia lentopisteitäsi tms. matkaasi. Muun muassa Finnair lentää Thaimaahan.

Esimerkkilennot loka-marraskuun Detox-matkalle 20.-26.10.2019 olivat

• Meno 19.10. AY 141 Helsinki–Bangkok – Phuket perillä 20.10. klo 11
• Paluu 26.10. AY 6870 Phuket-Bangkok-Helsinki klo 19.10


Well-being & detox -joogalomien hinnat

Lokakuun 2019 Wellbeing & Detox  1.450,-
Phuket, Thaimaa la–pe 20.–26.10.2019

Tammikuu 2020 Wellbeing & Detox  1.450,-
Phuket, Thaimaa la–la 11.–18.1.2020

Kysy meiltä myös omatoimimatkoista Phuketiin itselle tai ryhmälle – saat aina parhaan hinnan, tarkistamme The LifeCo -tarjoukset sinulle ja ohjeistamme pre-detox-valmistautumisen sekä ruokavalion.


1) Lisätiedot ja ilmoittautumiset joogaloma@studioyin.com
Kerro viestissäsi jo tarvittavat yhteystietosi: nimi, syntymäaika, osoite, puhelin sekä sähköpostiosoite

Annukka Salonen  annukka@studioyin.com / 040 535 7135

2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan Detox & joogaloma -ryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin kaupassa, lokakuun tai tammikuun loman kohdalta.

 

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin