Yin Shop

Kauniaisten studiolla myydään joogaan ja kehon hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Etsimme alati uusia mielenkiintoisia merkkejä ja tuotteita. Meiltä löydät niin harjoitteluun tarvittavia vaatteita, korkealaatuisia mattoja ja pyyhkeitä sekä muuta harjoitteluun liittyviä välineitä. Valikoimissamme satunnaisesti myös öljyhoitoja ja ravinteita, kauniita balilaisia koruja, kosmetiikkaa tai Yogi-teetä.


Osta sarjakortteja helposti verkkokaupasta

Yinin verkkokaupassa on tarjolla monenlaisia lahjakortteja. Tai nopeuta tunneille tuloa ja osta sarjakortti helposti ennakkoon Holvin verkkokaupasta. Tarjolla mm. Kauniaisten studiolle

Katso ja tutustu myös muihin sarja- ja lahjakortteihin!
Kurssien ja joogalomien maksut löytyvät myös samasta paikasta.

Studio Yin Helsingin sarjakortit ja kurssit löytyvät täältä

Siirry verkkokauppaan

Studioiden shopeista

Vauhdikkaita Onzien ja Shambhalan trikoita ja toppeja sekä Dehan mukavia olo­vaatteita. Satunnaisesti tarjolla mm. kosmetiikkaa tai koruja.

Laadukkaita joogamattoja ja pyyhkeitä, koti­harjoitteluun paino­palloja ja Becalm-rentoutus­palloja. Lisäksi joogaan ja hyvin­vointiin liittyviä kirjoja, videoita…

Oura-sormus

suomalaista muotoilua ja teknologiaa

Olemme aloittaneet yhteistyön OURAn partnerina. Meillä on mahdollisuus seurata miten Studio Yinin Joogalomat ja säännöllinen jooga- ja pilatesharjoittelu ja rytmi auttavat asiakkaitamme palautumaan ja löytämään kunkin yksilöllisen vuorokausirytmin ja henkilökohtaisen tasapainon.

OURA-sormus auttaa sinua ymmärtämään, kuinka päivittäiset valintasi, fyysinen aktiivisuutesi ja elämäsi rytmit vaikuttavat uneesi sekä kehosi ja mielesi palautumiseen päivittäisestä kuormituksesta.

Kaunis älysormus mittaa yön aikana unta, sykettä ja lämpötilaa. Kätevällä OURA-sovellluksella seuraat uni- ja vuorokausirytmiäisi.
Lue lisää tästä suomalaisesta innovaatiosta

OURA-sovellus opastaa käyttäjää saamaan lisää palauttavaa unta ja seuraamaan omaa yksilöllistä vuorokausirytmiään. OURA-sormus mittaa kehon fysiologisia vasteita, kuten sykettä ja kehon lämpötilaa, ja antaa niihin perustuen yksilöllistä palautetta mm. unen laadusta ja kehon palautumisesta sekä valmiustilasta.

Vuorokausirytmi, eli sirkadiaaninen rytmi, on kehon sisäsyntyinen rytmi, joka noudattaa noin 24 tunnin sykliä. Se vaikuttaa siihen, milloin kannattaa nukkua, syödä ja pysyä aktiivisena.

Yön aikana Oura-älysormus mittaa unen laatua, unen vaiheita (syvä uni, REM-uni, kevyt uni ja valveilla olo), EKG-tarkkuuteen verrattavaa leposykettä ja sykevälivaihtelua ja kehon lämpötilaa. Uuden sormuksen avulla käyttäjät voivat myös mitata leposykettä ja sykevälivaihtelua yön lisäksi päivällä esimerkiksi meditaation, päiväunien sekä rentoutus- tai hengitysharjoitusten yhteydessä.

OURA-sormuksen ominaisuuksia

Akku kestää korkeintaan seitsemän päivää
Langaton lataus (20–80 minuuttia)
Kehittynyt unen mittaus
Kronotyypin tunnistus ja vuorokausirytmiin opastus
Vedenkestävä 100 metriin asti
Titaania, jossa naarmutuksen kestävä DLC pinnoite
Sisäpinnoitteessa ei käytetty allergisoivia aineita
Bluetooth Smart, lentokonetila
ECG-tason leposykkeen mittaus (RHR), interbeat interval (IBI) ja sykevälivaihtelu (HRV)
Hengitystiheys, hengityksen vaihtelu
Kehon lämpötilan mittaus ja vaihtelu
Fyysisen liikunnan intensiteetti, ajoitus ja pituus sekä liikkumattomuus

Oura-älysormusta on saatavilla
kolme eri mallistoa, neljässä eri värissä

Mallistot: Balance (musta, rosée ja hopea), Heritage (musta, rosée, hopea ja stealth) ja Balance Diamond (timantti)

Yinin asiakkaana saat OURA-nettikaupassa tehdystä ostoksesta 50 € alennuksen.
Sormuksen hinta mallista riippuen noin 314 €
Osta OURA-sormuksesi tästä
Valitse ensin haluamasi sormus ja kirjoita coupon code -kohtaan studioyin, näin saat 50 € alennuksen sormuksesta.

Oura-sormuksien toimitusaika 8–14 viikkoa.
Ennen varsinaisen sormuksen toimitusta lähetetään sovitinsormukset, joiden avulla valitset oikean koon OURA-sormuksestasi. Ohjeet sormuksen koon määrittämiseksi saat tehtyäsi tilauksen. Voit käydä sovittamassa sormuksen koon myös studioilla ja tehdä tilauksen.

Mindfuel-välipalat

Ravitse itseäsi luonnollisesti!

Mindfuel-tuotesarja haluaa herätellä tietoisuuttasi siitä mitä syöt & miten syöt ja tiedostamaan miksi se on tärkeää. Terve mieli ja terve keho johtavat onnellisempaan ja iloisempaan elämään.

Nämä nopeasti valmistuvat, annospusseihin pakatut välipalat ovat kaikki luomua, kasvipohjaisia, maidottomia, vehnättömiä, ilman lisäaineita tai lisättyä sokeria. Maista ja ihastu!

Terveelliset Mindfuel-välipalat ovat myynnissä
Yin shopissa sekä kaikissa Ruohonjuuri-liikkeissä.

Alla mainittuna Studio Yin shop -hinnat

Kuppi kuumaa – Mindfuelin Kurkuma Latte

Hinta: á 2,-     3 kpl 5,-     20 kpl 25,-

Golden Glow Milk on perinteinen intialainen haldi doodh (kurkumamaito), johon on lisätty hieman kookosöljyä ja mustapippuria parantamaan kurkumiinin imeytymistä.

Antioksidanttisten ominaisuuksiensa avulla kurkumiini vahvistaa immuunijärjestelmää ja voi vähentää mm. nivelturvotusta ja -kipua.

Kurkuma Latte – sisältää kookosta, kookospalmun kukan mettä, kurkumaa, kanelia, inkivääriä ja mustapippuria.

Sekoita 2 dl kuumaa vettä tai pähkinämaitoa ja nauti!

VINKKI! Lisäämällä vain vettä saa juomasta teemäisen – kokeile lisätä sekä vettä että tippa maitoa!

Aloita aamut Mindfuelin teff-puurolla!

3 makua: kaakao, kookos, original
Hinta: á 2,90     4 kpl 10,-     10 kpl 25,-

Teff-puuro on rakenteeltaan pehmeää. Täyttävä, lämmin puuro on täynnä vitamiineja, mineraaleja, kuitua ja proteiinia. Lisää vain vesi ja loistava aamupala on valmis!

Teff on luontaisesti gluteiiniton vilja, jota kasvaa Etiopiassa ja Eritreassa. Teffin jyvä on unikonsiemenen kokoinen ja sen väritys varioi valkoisesta punaiseen ja tummanruskeaan. Ravinteikas vilja sisältää mm. kuitua ja proteiinia sekä fosforia, magnesiumia, kalsiumia, tiamiinia (B1), rautaa ja sinkkiä. Se muistuttaa hirssiä ja quinoa, mutta jyvä on paljon pienempi ja se kypsyy nopeammin.

Kaakao – sisältää teff-hiutaleita, kuivattua kookospalmun kukkaismettä, kaakaojauhetta, cayennepippuria, merisuolaa.

Kookos – sisältää teff-hiutaleita, kuivattua kookospalmun kukkaismettä, kaakaojauhetta, murskattua kookosta, kookosmaitojauhetta, merisuolaa.

Original – sisältää teff-hiutaleita, kuivattua kookospalmun kukkaismettä, kookosmaitojauhetta, merisuolaa.

Mindfuelin chia-vanukas – helppo & terveellinen välipala

5 makua: vadelma, banaani, vanilja, suklaa, matcha latte
Hinta: á 2,90     4 kpl 10,-     10 kpl 25,-

Vadelma – chia-siementen lisäksi kuivattua vadelmaa, mantelia, teff-hiutaleita, kuivattua banaania, kookos­palmu­sokeria, kanelia, vaniljaa ja meri­suolaa.

Banaani – chia-siementen lisäksi kuivattua banaania, teff-hiutaleita, kookos­rouhetta, kookosmaito­­jauhetta, kookospalmu­­sokeria, manteli­proteiinia, sitruunaa, inkivääriä, kanelia ja vaniljaa.

Vanilja – chia-siementen lisäksi kookosmaito­­jauhetta, cashewpähkinää, teff-hiutaleita, kookospalmu­sokeria, manteli­proteiinia, kanelia, lucumaa, vaniljaa ja merisuolaa.

Suklaa – chia-siementen lisäksi hasselpähkinää, kaakaojauhetta, kookospalmu­sokeria, teff-hiutaleita, manteli­proteiinia, maca-juurijauhetta, cayenne­pippuria ja vaniljaa.

Matcha – chia-siementen lisäksi kookosmaito­jauhetta, cashewpähkinää, teff-hiutaleita, kookospalmu­­­sokeria, moringaa, matchaa, vaniljaa ja merisuolaa.

Proteiinit – hyväksi kaikelle!

Ohjaa solujen ja elinten toimintaa. Proteiinit korjaavat kaikkea, ihosta hormoneihin ja jopa vasta-aineita.

Kuitu – hyväksi suolistolle

Auttaa kontrolloimaan näläntunnetta sekä pitää painon ja pinnan kurissa. Vähentää syövän riskiä sekä sydän- ja verisuonitauteja.

Antioksidantit – vastustavat ikääntymistä!

Taistelee myrkkyjen/saasteiden, stressin ja ikääntymisen aiheuttamaa ”biologista ruostumista” vastaan.

Omega-3 – kauneutta sisältäpäin

Pitää aivot terävänä ja ihon upeana.

Siemaile kasvikset ja kasviproteiinit loistavana yhdistelmänä – smoothiessa!

3 makua: banaani, kaakao, kurkuma
Hinta: á 2,90     4 kpl 10,-     10 kpl 25,-

Näissä upeassa proteiini- ja kasvis-smoothieissa yhdistyvät moringa (lempinimeltään ”elämänpuu”), pinaatti sekä herne- ja riisiproteiini. Ravintoaineet on pyritty pitämään mahdollisimman imeytyvinä ja jokainen annos sisältää välttämättömiä aminohappoja. Sekoita vain veteen. Aitoa ruokaa, valmis sekunneissa!

Banaani – sisältää banaania, herneproteiinia, riisiproteiinia, kasviksia (pinaatti, moringan lehdet) manteliproteiinia, kuivattua kookosmaitoa, kuivattua kookospalmun kukkaismettä, guargumia

Kaakao
 – sisältää herneproteiinia, riisiproteiinia, kaakaota, kuivattua kookosmaitoa, banaania, kasviksia (pinaatti, moringan lehdet), kuivattua kookospalmun kukkaismettä, manteliproteiiinia, guargumia

Kurkuma – sisältää proteiinisekoitusta (herne-, riisi- ja manteliproteiini), kuivattua kookosmaitoa, kasviksia (pinaatti, moringan lehdet), banaania, kuivattua kookospalmun kukkaismettä, kurkumaa, guargumia, inkivääriä

Mindfuelin ravitsevat luomukeitot!

4 makua: super green, tomaatti, Indian curry, punajuuri
Hinta: á 3,50     3 kpl 10,-     8 kpl 25,-

Super Green – sisältää herne­proteiinia, perunaa, pinaattia, mausteita (valkosipulia, sipulia, basilikaa, inkivääriä, rosmariinia, mustapippuria), moringaa, kookosmaitoa, manteli­proteiinia, raakasokeria, merisuolaa, guargumia.

Tomaatti – sisältää tomaattia, herneproteiinia, mausteita (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, paprikaa, persiljaa, sipulia, chiliä) manteliproteiinia, guargumia ja merisuolaa.

Indian Curry – sisältää herne­proteiinia, tomaattia, kookosmaitoa, kurpitsaa, mausteita (kurkumaa, sarviapilaa, mustapippuria, korianteria, kuminaa, chiliä) merisuolaa, sipulia, inkivääriä, guargumia ja valkosipulia

Punajuurikeitto – samettisen lämmittävä  ja täynnä syksyn makuja. Punajuuren herkkä luonnollinen makeus, inkiväärin lämpö, kumina ja korianteri täydentävät tämän proteiini­pitoisen keiton maun. Se sisältää – herne­proteiinia, porkkanaa, perunaa, mausteita (paprikaa, kuminaa, korianteria, mustapippuria), guarkumia, valkosipulia, merisuolaa, sipulia.