Yin Shop

Kauniaisten studiolla myydään joogaan ja kehon hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Etsimme alati uusia mielenkiintoisia merkkejä ja tuotteita. Meiltä löydät niin harjoitteluun tarvittavia vaatteita, korkealaatuisia mattoja ja pyyhkeitä sekä muuta harjoitteluun liittyviä välineitä. Valikoimissamme satunnaisesti myös öljyhoitoja ja ravinteita, kauniita balilaisia koruja, kosmetiikkaa tai Yogi-teetä.


Osta sarjakortteja helposti verkkokaupasta

Yinin verkkokaupassa on tarjolla monenlaisia lahjakortteja. Tai nopeuta tunneille tuloa ja osta sarjakortti helposti ennakkoon Holvin verkkokaupasta. Tarjolla mm. Kauniaisten studiolle

Katso ja tutustu myös muihin sarja- ja lahjakortteihin!
Kurssien ja joogalomien maksut löytyvät myös samasta paikasta.

Siirry verkkokauppaan

Studioiden shopeista

Vauhdikkaita Onzien ja Shambhalan trikoita ja toppeja sekä Dehan mukavia olo­vaatteita. Satunnaisesti tarjolla mm. kosmetiikkaa tai koruja.

Laadukkaita joogamattoja ja pyyhkeitä, koti­harjoitteluun paino­palloja ja Becalm-rentoutus­palloja. Lisäksi joogaan ja hyvin­vointiin liittyviä kirjoja, videoita…

Mindfuel-välipalat

Ravitse itseäsi luonnollisesti!

Mindfuel-tuotesarja haluaa herätellä tietoisuuttasi siitä mitä syöt & miten syöt ja tiedostamaan miksi se on tärkeää. Terve mieli ja terve keho johtavat onnellisempaan ja iloisempaan elämään.

Nämä nopeasti valmistuvat, annospusseihin pakatut välipalat ovat kaikki luomua, kasvipohjaisia, maidottomia, vehnättömiä, ilman lisäaineita tai lisättyä sokeria. Maista ja ihastu!

Terveelliset Mindfuel-välipalat ovat myynnissä
Yin shopissa sekä kaikissa Ruohonjuuri-liikkeissä.

Alla mainittuna Studio Yin shop -hinnat

Kuppi kuumaa – Mindfuelin Kurkuma Latte

Hinta: á 2,-     3 kpl 5,-     20 kpl 25,-

Golden Glow Milk on perinteinen intialainen haldi doodh (kurkumamaito), johon on lisätty hieman kookosöljyä ja mustapippuria parantamaan kurkumiinin imeytymistä.

Antioksidanttisten ominaisuuksiensa avulla kurkumiini vahvistaa immuunijärjestelmää ja voi vähentää mm. nivelturvotusta ja -kipua.

Kurkuma Latte – sisältää kookosta, kookospalmun kukan mettä, kurkumaa, kanelia, inkivääriä ja mustapippuria.

Sekoita 2 dl kuumaa vettä tai pähkinämaitoa ja nauti!

VINKKI! Lisäämällä vain vettä saa juomasta teemäisen – kokeile lisätä sekä vettä että tippa maitoa!

Aloita aamut Mindfuelin teff-puurolla!

3 makua: kaakao, kookos, original
Hinta: á 2,90     4 kpl 10,-     10 kpl 25,-

Teff-puuro on rakenteeltaan pehmeää. Täyttävä, lämmin puuro on täynnä vitamiineja, mineraaleja, kuitua ja proteiinia. Lisää vain vesi ja loistava aamupala on valmis!

Teff on luontaisesti gluteiiniton vilja, jota kasvaa Etiopiassa ja Eritreassa. Teffin jyvä on unikonsiemenen kokoinen ja sen väritys varioi valkoisesta punaiseen ja tummanruskeaan. Ravinteikas vilja sisältää mm. kuitua ja proteiinia sekä fosforia, magnesiumia, kalsiumia, tiamiinia (B1), rautaa ja sinkkiä. Se muistuttaa hirssiä ja quinoa, mutta jyvä on paljon pienempi ja se kypsyy nopeammin.

Kaakao – sisältää teff-hiutaleita, kuivattua kookospalmun kukkaismettä, kaakaojauhetta, cayennepippuria, merisuolaa.

Kookos – sisältää teff-hiutaleita, kuivattua kookospalmun kukkaismettä, kaakaojauhetta, murskattua kookosta, kookosmaitojauhetta, merisuolaa.

Original – sisältää teff-hiutaleita, kuivattua kookospalmun kukkaismettä, kookosmaitojauhetta, merisuolaa.

Mindfuelin chia-vanukas – helppo & terveellinen välipala

5 makua: vadelma, banaani, vanilja, suklaa, matcha latte
Hinta: á 2,90     4 kpl 10,-     10 kpl 25,-

Vadelma – chia-siementen lisäksi kuivattua vadelmaa, mantelia, teff-hiutaleita, kuivattua banaania, kookos­palmu­sokeria, kanelia, vaniljaa ja meri­suolaa.

Banaani – chia-siementen lisäksi kuivattua banaania, teff-hiutaleita, kookos­rouhetta, kookosmaito­­jauhetta, kookospalmu­­sokeria, manteli­proteiinia, sitruunaa, inkivääriä, kanelia ja vaniljaa.

Vanilja – chia-siementen lisäksi kookosmaito­­jauhetta, cashewpähkinää, teff-hiutaleita, kookospalmu­sokeria, manteli­proteiinia, kanelia, lucumaa, vaniljaa ja merisuolaa.

Suklaa – chia-siementen lisäksi hasselpähkinää, kaakaojauhetta, kookospalmu­sokeria, teff-hiutaleita, manteli­proteiinia, maca-juurijauhetta, cayenne­pippuria ja vaniljaa.

Matcha – chia-siementen lisäksi kookosmaito­jauhetta, cashewpähkinää, teff-hiutaleita, kookospalmu­­­sokeria, moringaa, matchaa, vaniljaa ja merisuolaa.

Proteiinit – hyväksi kaikelle!

Ohjaa solujen ja elinten toimintaa. Proteiinit korjaavat kaikkea, ihosta hormoneihin ja jopa vasta-aineita.

Kuitu – hyväksi suolistolle

Auttaa kontrolloimaan näläntunnetta sekä pitää painon ja pinnan kurissa. Vähentää syövän riskiä sekä sydän- ja verisuonitauteja.

Antioksidantit – vastustavat ikääntymistä!

Taistelee myrkkyjen/saasteiden, stressin ja ikääntymisen aiheuttamaa ”biologista ruostumista” vastaan.

Omega-3 – kauneutta sisältäpäin

Pitää aivot terävänä ja ihon upeana.

Siemaile kasvikset ja kasviproteiinit loistavana yhdistelmänä – smoothiessa!

3 makua: banaani, kaakao, kurkuma
Hinta: á 2,90     4 kpl 10,-     10 kpl 25,-

Näissä upeassa proteiini- ja kasvis-smoothieissa yhdistyvät moringa (lempinimeltään ”elämänpuu”), pinaatti sekä herne- ja riisiproteiini. Ravintoaineet on pyritty pitämään mahdollisimman imeytyvinä ja jokainen annos sisältää välttämättömiä aminohappoja. Sekoita vain veteen. Aitoa ruokaa, valmis sekunneissa!

Banaani – sisältää banaania, herneproteiinia, riisiproteiinia, kasviksia (pinaatti, moringan lehdet) manteliproteiinia, kuivattua kookosmaitoa, kuivattua kookospalmun kukkaismettä, guargumia

Kaakao
 – sisältää herneproteiinia, riisiproteiinia, kaakaota, kuivattua kookosmaitoa, banaania, kasviksia (pinaatti, moringan lehdet), kuivattua kookospalmun kukkaismettä, manteliproteiiinia, guargumia

Kurkuma – sisältää proteiinisekoitusta (herne-, riisi- ja manteliproteiini), kuivattua kookosmaitoa, kasviksia (pinaatti, moringan lehdet), banaania, kuivattua kookospalmun kukkaismettä, kurkumaa, guargumia, inkivääriä

Mindfuelin ravitsevat luomukeitot!

4 makua: super green, tomaatti, Indian curry, punajuuri
Hinta: á 3,50     3 kpl 10,-     8 kpl 25,-

Super Green – sisältää herne­proteiinia, perunaa, pinaattia, mausteita (valkosipulia, sipulia, basilikaa, inkivääriä, rosmariinia, mustapippuria), moringaa, kookosmaitoa, manteli­proteiinia, raakasokeria, merisuolaa, guargumia.

Tomaatti – sisältää tomaattia, herneproteiinia, mausteita (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, paprikaa, persiljaa, sipulia, chiliä) manteliproteiinia, guargumia ja merisuolaa.

Indian Curry – sisältää herne­proteiinia, tomaattia, kookosmaitoa, kurpitsaa, mausteita (kurkumaa, sarviapilaa, mustapippuria, korianteria, kuminaa, chiliä) merisuolaa, sipulia, inkivääriä, guargumia ja valkosipulia

Punajuurikeitto – samettisen lämmittävä  ja täynnä syksyn makuja. Punajuuren herkkä luonnollinen makeus, inkiväärin lämpö, kumina ja korianteri täydentävät tämän proteiini­pitoisen keiton maun. Se sisältää – herne­proteiinia, porkkanaa, perunaa, mausteita (paprikaa, kuminaa, korianteria, mustapippuria), guarkumia, valkosipulia, merisuolaa, sipulia.