Yin Shop

Studiollamme myydään joogaan ja kehon hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Etsimme alati uusia mielenkiintoisia merkkejä ja tuotteita. Meiltä löydät niin harjoitteluun tarvittavia vaatteita, korkealaatuisia mattoja ja pyyhkeitä sekä muuta harjoitteluun liittyviä välineitä. Valikoimissamme on myös kauniita balilaisia koruja sekä öljyhoitoja ja kosmetiikkaa sekä Yogi-teetä.


Sarjakortteja ja lahjakortteja pääset ostamaan Holvin kaupasta.
Kurssien ja joogalomien maksut löytyvät myös samasta paikasta.


Terveelliset välipalat
Yin shopeista sekä verkkokaupasta!

Yinfoods valikoimaa pääset tilaamaan tästä

Ravitse itseäsi luonnollisesti!

Mindfuelin chia-vanukas – helppo & terveellinen välipala

5 makua: vadelma, banaani, vanilja, suklaa, matcha latte
Hinta: á 2,90 tai neljä pussia kympillä

Vadelma – chia-siementen lisäksi kuivattua vadelmaa, mantelia, teff-hiutaleita, kuivattua banaania, kookospalmusokeria, kanelia, vaniljaa ja merisuolaa.

Banaani – chia-siementen lisäksi kuivattua banaania, teff-hiutaleita, kookos­rouhetta, kookosmaito­jauhetta, kookospalmu­sokeria, manteliproteiinia, sitruunaa, inkivääriä, kanelia ja vaniljaa.

Vanilja – chia-siementen lisäksi kookosmaito­jauhetta, cashewpähkinää, teff-hiutaleita, kookospalmusokeria, manteli­proteiinia, kanelia, lucumaa, vaniljaa ja merisuolaa.

Suklaa – chia-siementen lisäksi hasselpähkinää, kaakaojauhetta, kookospalmusokeria, teff-hiutaleita, manteli­proteiinia, maca-juurijauhetta, cayenne­pippuria ja vaniljaa.

Matcha – chia-siementen lisäksi kookosmaitojauhetta, cashewpähkinää, teff-hiutaleita, kookospalmu­­sokeria, moringaa, matchaa, vaniljaa ja merisuolaa.

Proteiinit – hyväksi kaikelle!

Ohjaa solujen ja elinten toimintaa. Proteiinit korjaavat kaikkea, ihosta hormoneihin ja jopa vasta-aineita.

Kuitu – hyväksi suolistolle

Auttaa kontrolloimaan näläntunnetta sekä pitää painon ja pinnan kurissa. Vähentää syövän riskiä sekä sydän- ja verisuonitauteja.


 

Antioksidantit – vastustavat ikääntymistä!

Taistelee myrkkyjen/saasteiden, stressin ja ikääntymisen aiheuttamaa ”biologista ruostumista” vastaan.

Omega-3 – kauneutta sisältäpäin

Pitää aivot terävänä ja ihon upeana.


 

UUTTA!
Mindfuel Kurkuma Latte

Hinta: á 2,- tai 3 pussia 5,-

Golden Glow Milk on perinteinen intialainen kurkuma latte, johon on lisätty hiukan mustapippuria ja kookosrasvaa parantamaan kurkumiinin imeytymistä.

Antioksidanttisten ominaisuuksiensa avulla kurkumiini vahvistaa immuunijärjestelmää ja voi vähentää mm. nivelturvotusta ja -kipua.

Sisältää kookosta, kookospalmukukan mettä, kurkumaa, kanelia, inkivääriä ja mustapippuria.

Ravitsevat & orgaaniset
Mindfuel-keitot!

4 makua: super green, tomaatti, Indian curry, punajuuri
Hinta: á 3,50 tai 3 pussia kympillä

Super Green – sisältää herne­proteiinia, perunaa, pinaattia, mausteita (valkosipulia, sipulia, basilikaa, inkivääriä, rosmariinia, mustapippuria), moringaa, kookosmaitoa, manteli­proteiinia, raakasokeria, merisuolaa, guargumia.

Tomaatti – sisältää tomaattia, herneproteiinia, mausteita (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, paprikaa, persiljaa, sipulia, chiliä) manteliproteiinia, guargumia ja merisuolaa.

Indian Curry – sisältää herne­proteiinia, tomaattia, kookosmaitoa, kurpitsaa, mausteita (kurkumaa, sarviapilaa, mustapippuria, korianteria, kuminaa, chiliä) merisuolaa, sipulia, inkivääriä, guargumia ja valkosipulia

Punajuurikeitto – samettisen lämmittävä  ja täynnä syksyn makuja. Punajuuren herkkä luonnollinen makeus, inkiväärin lämpö, kumina ja korianteri täydentävät tämän proteiini­pitoisen keiton maun. Se sisältää – herne­proteiinia, porkkanaa, perunaa, mausteita (paprikaa, kuminaa, korianteria, mustapippuria), guarkumia, valkosipulia, merisuolaa, sipulia.

Shopeista löytyy myös

Vauhdikkaita trikoita ja toppeja by Onzie

Lisäksi mm. Dehan-vaatteita mukavaan oloiluun.

Joogaan ja hyvinvointiin liittyviä kirjoja, videoita, kosmetiikkaa sekä upeita Mala Spirit -koruja

Mandukan joogamattoja ja pyyhkeitä

Siirry verkkokauppaan