Annukka Salonen

Annukka Salonen

Annukka Salonen on Studio Yinin perustaja. Studio Yinin kolmen studion, joogalomien ja YinAcademyn kehitys- ja koulutustyö vievät suurimman osan hänen ajastaan, mutta Annukan löytää myös Yinjoogatunneilta Kauniaisista.

Annukka Salonen aloitti joogan harrastamisen vuonna 1997 Janice Redmanin stretching-joogan parissa. Hän on harrastanut klassista balettia, tanssia ja kehonhuoltoa monipuolisesti kuusivuotiaasta asti.

Annukka on työskennellyt vuosia yritysmaailmassa kansain­välisen markkinoinnin ja brändin­hallinnan parissa. Vuosien myötä jooga­harrastus vei hänet kuitenkin mukanaan, ja Annukka valmistui joogan opettajaksi vuonna 2009 (Yoga Alliance, RYT200). Annukka on myös käynyt Janne Kontalan vetämän, Rishikesh-metodiin perustuvan Slow Yogan kolmi­osaisen koulutuksen (2010–2011), Somatic Studion Somatic Pilates- ja Streching -ohjaaja­koulutuksen (2010) sekä H3Yogan & Gabriel Azoulayn koulutuksen (Yoga Alliance, RYT200) sekä J. Brownin Therapeutic Yoga Teacher Training 50h (Vinyasa Slow) -koulutuksen (2015). Pilates Reformer -laitekoulutuksia hän on suorittanut Nina Saarisen oppilaana ja sekä Jennifer M. Staceyn kursseilla Somatic Studiolla.

Jatkokoulutuksissa Annukka on käynyt mm. Simon Lown, Eija Tervosen sekä Julie Gudmestadtin kurssit, lukuisia yinjooga-kursseja, Peter Hess -metodin mukaiset syvä­rentouttavat sointu­­kylpy- ja ääni­malja­­hieronta­­koulutukset (Peter Hess Academy Finland), Zen-meditaatio- ja mindfulness-kursseja sekä kundalinijoogan opettaja­­koulutuksen Inderit Kaur Khalsan sekä Kuldip Singh Khalsan opastuksella. Tällä hetkellä hän opiskelee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ravintotietoutta Paula Heinosen sekä The LifeCon -koulutuksissa.