Featured Video Play Icon

Terve Selkä -joogaloma Kreetalla 2024 (Täynnä)

Hoida selkääsi meren rannalla joogaa ja pilatesta harjoitellen
28.5–4.6.2024

Lähde kesän alussa Terve Selkä -joogalomalle Studio Yinin kanssa Kreetalle. Sinulla on mahdollisuus irtautua arjesta ja hoitaa kehoasi täysipainoisesti intensiivisen tehokkaan viikon harjoittelun avulla.

Ohjelmassa on henkilökohtaista ohjausta, selän monipuolista kuntoutusta sekä lempeiden jooga että tehokkaiden pilatesharjoitusten avulla. Päivän aikana tarjoamme erilaisia harjoituksia: lempeä ja herättelevä aamuharjoitus /voimaharjoittelu ja illalla rentouttavaa, palauttavaa venyttelyä ennen illallista. Viikon aikana on tarjolla teematunteja sekä mahdollisuus keskusteluihin terveellisestä ravinnosta sekä kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Terve Selkä -joogan avulla parannamme selkärangan liikkuvuutta. Harjoitus sopii sekä ala­selkä­vaivoista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville ja lievittää selän kiputiloja.

Terve Selkä -pilateksen avulla voimistetaan kehoa, parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tuki­lihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

Myös vähemmän joogaa ja pilatesta harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Tämä lomamatka sopii erinomaisesti naisille, miehille ja pariskunnille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan.

Terve Selkä -loman aikana saat selän hyvään kuntoon ja opit löytämään hyvän ryhdin sekä vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoitteilla. Opit myös käyttämään kehoasi ja lihaksiasi turvallisesti niveliä kuormittamatta. Opit liikkumaan niin, että rasitusvammoja ei synny ja kehosi kestää terveenä ja tasa­painoisena arjen haasteet. Muistathan olet juuri niin nuori tai vanha kuin mitä selkärankasi on liikkuva!


Terve Selkä -joogaloman hinta

Kevään 2024 Kreetan joogaloman hinta on 890,-/henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa. Hinta on  1050,- yhden hengen huoneessa.

Terve Selkä -joogaloman hintaan sisältyy majoitus rantahotellissa / päivittäiset harjoitukset / joogamaton käyttö / kaikki aamiaiset / kaksi illallista hotellillamme.

Saapumispäivänä vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.

Hintaan ei sisälly lentokenttäkuljetuksia (meno-paluu noin 50,-)


Lennot Helsinki–Hania (Kreikka) voit varata itse

Suosituslennot :Meno Ti 28.5.2023
FINNAIR – AY1855 klo 6.00

Paluu Ti 4.6.2023
FINNAIR – AY1856 klo 10.55

Yhteiskuljetus Hanian kentältä Kissamokseen saapumispäivänä lähtö n. klo 10.30 ja lähtöpäivänä saapuminen Hanian kentälle n. klo 9.15

Studio Yinin jooga- ja pilateslomat pidetään pienessä tunnelmallisessa Mavros Molos -perhehotellissa, Kissamoksen rantakaupungissa. Harjoittelemme aamuin/illoin huikaisevan maiseman ympäröimänä katetulla joogatasanteella meren yllä. Maisemat ja aaltojen kohina tekevät jooga- ja pilateselämyksestä ikimuistoisen!

Terve Selkä -joogaloma on täydellinen paketti harjoittelua, hyvää kreetalaista ruokaa, kävelyjä rauhallisella rannalla, uintia meressä ja yhteisiä illallisia.

Lempeän herättelevän aamuharjoituksen jälkeen nautimme herkullisen ja runsaan aamiaisbrunssin. Päivällä voi olla teematunti tai luentoja ja illalla palauttava ja rentouttava Yinjooga. Hintaan kuuluu myös yhteinen illallinen ensimmäisenä ja viimeisenä iltana. Muina iltoina kokoonnumme usein syömään samaisen hotellin terassille tai voi lähteä iltakävelylle kylälle ja nauttia illallista siellä.

Halutessaan lisäohjelmaa, voi lähteä päiväristeilylle kirkkaan turkoosille Balos-laguunalle. Kissamoksesta pääkaupunki Haniaan kestää autolla / bussilla noin 30–45 minuuttia. Teemme myös vaelluksia vuoristoon, jossa nautimme lounaan paikallisessa kyläravintolassa puiden katveessa. On myös mahdollista vuokrata purjevene tai moottorivene, jolla seilata Kissamoksen kauniissa saaristossa. Mavros Moloksen rannalla järjestetään myös surffaus- ja SUP-lautakursseja.


Hotellin sivut www.mavrosmolos.com

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin