Terve Selkä -jooga­loma Kreetalla

Hoida selkääsi meren rannalla joogaa ja Pilatesta harjoitellen
27.5.–3.6.2018 – loppuunmyyty!

Lähde kesän alussa Terve Selkä -lomalle Studio Yinin kanssa Kreetalle. Sinulla on mahdollisuus irtautua arjesta ja hoitaa kehoasi täysipainoisesti intensiivisen tehokkaan viikon harjoittelun avulla.

Ohjelmassa on henkilökohtaista ohjausta, selän monipuolista kuntoutusta sekä lempeiden jooga että tehokkaiden Pilates-harjoitusten avulla. Päivän aikana tarjoamme kolme erilaista harjoitusta: lempeä ja herättelevä aamuharjoitus, keskipäivän voimaharjoittelu ja illalla rentouttavaa, palauttavaa venyttelyä ennen illallista. Viikon aikana on tarjolla teematunteja sekä mahdollisuus keskusteluihin terveellisestä ravinnosta sekä kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Terve Selkä -joogan avulla parannamme selkärangan liikkuvuutta. Harjoitus sopii sekä ala­selkä­vaivoista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville ja lievittää selän kiputiloja.

Terve Selkä -Pilateksen avulla voimistetaan kehoa, parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tuki­lihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

Myös vähemmän joogaa ja Pilatesta harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Tämä lomamatka sopii erinomaisesti naisille, miehille ja pariskunnille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan.

Terve Selkä -loman aikana saat selän hyvään kuntoon ja opit löytämään hyvän ryhdin sekä vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoitteilla. Opit myös käyttämään kehoasi ja lihaksiasi turvallisesti niveliä kuormittamatta. Opit liikkumaan niin, että rasitusvammoja ei synny ja kehosi kestää terveenä ja tasa­painoisena arjen haasteet. Muistathan olet juuri niin nuori tai vanha kuin mitä selkärankasi on liikkuva!


Terve Selkä -joogaloman hinta

Joogakurssin hinta on noin 650,- / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa ja 810,- yhden hengen huoneessa.

Terve Selkä -joogaloman hintaan sisältyy majoitus rantahotellissa / päivittäiset harjoitukset / joogamaton käyttö / kaikki aamiaiset / kaksi illallista hotellillamme.

Saapumispäivänä 27.5. vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna 3.6. ei harjoitusta.

Hintaan ei sisälly lentokenttäkuljetuksia (meno-paluu noin 30,-)


Lennot Helsinki–Hania (Kreikka) voit varata itse

Meno 27.5.2018
FINNAIR – AY 939 klo 6.00

Paluu 3.6.2018
FINNAIR – AY940 klo 10.55

Yhteiskuljetus saapumispäivänä kentältä klo 10.45 ja lähtöpäivänä paluukuljetus noin klo 8.30.

Studio Yinin Jooga- ja Pilates-lomat pidetään pienessä tunnelmallisessa Mavros Molos -perhehotellissa, Kissamoksen rantakaupungissa. Harjoittelemme aamuin/illoin huikaisevan maiseman ympäröimänä katetulla joogatasanteella meren yllä. Maisemat ja aaltojen kohina tekevät jooga ja Pilates-elämyksestä ikimuistoisen!

Terve Selkä -joogaloma on täydellinen paketti harjoittelua, hyvää kreetalaista ruokaa, kävelyjä rauhallisella rannalla, uintia meressä ja yhteisiä illallisia.

Lempeän herättelevän aamuharjoituksen jälkeen nautimme herkullisen ja runsaan aamiaisbrunssin. Päivällä voi olla teematunti tai luentoja ja illalla palauttava ja rentouttava Yinjooga. Hintaan kuuluu myös yhteinen illallinen ensimmäisenä ja viimeisenä iltana. Muina iltoina kokoonnumme usein syömään samaisen hotellin terassille tai voi lähteä iltakävelylle kylälle ja nauttia illallista siellä.

Halutessaan lisäohjelmaa, voi lähteä päiväristeilylle kirkkaan turkoosille Balos-laguunalle. Kissamoksesta pääkaupunki Haniaan kestää autolla / bussilla noin 30–45 minuuttia. Teemme myös vaelluksia vuoristoon, jossa nautimme lounaan paikallisessa kyläravintolassa puiden katveessa. On myös mahdollista vuokrata purjevene tai moottorivene, jolla seilata Kissamoksen kauniissa saaristossa. Mavros Moloksen rannalla järjestetään myös surffaus- ja SUP-lautakursseja.


Hotellin sivut www.mavrosmolos.com

Huom! Kevään 2018 Kreetan matkat ovat jo loppuunmyytyjä!

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin