Joogaloma Thaimaassa

7.–13.1.2018

Lähde tammikuussa joogalomalle Studio Yinin kanssa Thaimaahan. Aloitat aamun dynaamisella Bikyasa tai Vinyasa Flow -joogalla ja päivä päättyy rentouttavaan Yinjoogaharjoitukseen. Päivällä mahdollisuus asana­klinikka­harjoituksiin ja rentouttaviin hierontoihin.

Jooga­harjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringonotosta, vaativasta joogaharjoituksesta tai rentouttavista thaihieronnoista, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Läheltä löytyy useita tasokkaita golfkenttiä, mikäli golfin pelaaminen kiinnostaa. Tämä lomamatka on koko perheelle.

Joogaloman hintaan sisältyy

Majoitus aamiaisella Aleenta HuaHin Resort and Spassa, huoneistoissa joiden terassilta voi pulahtaa suoraan uima-altaaseen, runsas buffet-aamianen, kaksi illallista (saapumispäivänä ja viimeisenä iltana), päivittäinen joogaharjoitus aamuin ja illoin, joogamaton käyttö, lentokenttäkuljetukset Bangkok–Hua Hin (yhteiskuljetus) sekä paikan päällä ryhmämme käytössä oma Tuk tuk koko viikon ajan.

Yksinmatkustaville majoitus jaetussa 2 hengen apartmentissa. Hinta ei sisällä lentoja.

  • Joogaretriitin hinta ajalle 7.–13.1. on 1.350,- /henkilö (majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa + joogaharjoitukset) Varausmaksu 500,- maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja loppumaksu on joulukuussa.

HUOM! Kysy tarvittaessa lomallesi myös lisäpäiviä.

Lennot

Lennot joogalomalle on varattava itse, arviohinta n. 1000,- /henkilö. Voit käyttää myös mahdollisia lentopisteitäsi tms. matkaasi. Suosituslennot Finnairilla Helsinki–Bangkok ovat seuraavat:

MENO 6.1.2018 AY 141 Helsinki 17.05 – Bangkok
(+ kuljetus lähtee noin klo 9.30 Suvarnabhumin kentältä)

PALUU 13.1.2018 AY144 Bangkok klo 23.55 – Helsinki
(+ kuljetus Bangkokin kentälle lähtee klo 15)

TAI jos jatkat Well-being & Detox joogalomalle Phukettiin – jatkolento 13.1.2018 PG279 klo 19.55

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.10.2017 – paikkoja rajoitetusti!

Nopean varaajan etu 100 € 31.8.2017 mennessä varausmaksun maksaneille.

Mini­kaupunki­loma Bangkokissa -lisä­­­mahdollisuus

Voit lähteä esimerkiksi jo perjantaina ja viettää lyhyen kaupunkiloman Bangkokissa tutustuen nähtävyyksiin, temppeleihin ja shoppaillen kaksi päivää.


Aleenta Hua Hin Resort and Spa sijaitsee Pranburi-alueen rannalla kaupungin hälinän ulkopuolella. Aleenta Hua Hin on paikka, jossa voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä tai käyttää myös muita palveluja, kuten thaihieronta (hintaan kuuluu yksi ilmainen hieronta).

Majoituksemme sijaitsee resortin erillisellä alueella (Frangipani wing), jossa rannalla olevien huoneistojen edustalla on iso uima-allas. Huoneistoissa on parveke tai terassi, joista merinäköala ja yhteys suoraan uima-altaalle. Käyttöömme kuuluu oma Tuk Tuk kuljettajineen koko viikon ajan sekä ilmaiset polkupyörät ja joogamatot sekä alustat rannalla joogaamiseen. Yleisillä alueilla on langaton ja ilmainen internetyhteys. Hotellissa on myös kattoterassi, puutarha oma ravintola.


1) Lisätiedot ja ilmoittautumiset joogaloma@studioyin.com
Annukka Salonen  annukka@studioyin.com / 040 535 7135

2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin kaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin