Featured Video Play Icon

Joogaloma Thaimaassa

2022

Lähde tammikuussa joogalomalle Studio Yinin kanssa Thaimaahan. Aloitat aamun energisoivalla ja dynaamisella Flow-joogalla ja päivä päättyy rentouttavaan Yin-joogaharjoitukseen. Päivällä mahdollisuus asana­klinikka­harjoituksiin ja rentouttaviin hierontoihin.

Jooga­harjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringonotosta, vaativasta joogaharjoituksesta tai rentouttavista thaihieronnoista, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Läheltä löytyy useita tasokkaita golfkenttiä, mikäli golfin pelaaminen kiinnostaa. Tämä lomamatka on koko perheelle.

Joogaloman hintaan sisältyy

Majoitus aamiaisella Aleenta HuaHin Resort and Spassa, huoneistoissa joiden terassilta voi pulahtaa suoraan uima-altaaseen, runsas buffet-aamianen, kaksi illallista (saapumispäivänä ja viimeisenä iltana), päivittäinen joogaharjoitus aamuin ja illoin, joogamaton käyttö, lentokenttäkuljetukset Bangkok–Hua Hin (yhteiskuljetus) sekä paikan päällä ryhmämme käytössä oma Tuk tuk koko viikon ajan.

Yksinmatkustaville majoitus jaetussa 2 hengen apartmentissa. Hinta ei sisällä lentoja.

  • Joogaretriitin hinta ajalle 2022 varmistuu heinäkuussa /henkilö (majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa + joogaharjoitukset). Varausmaksu 500,- maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja loppumaksu on joulukuussa.

HUOM! Kysy tarvittaessa lomallesi myös lisäpäiviä.

Lennot

Lennot joogalomalle on varattava itse, arviohinta n. 1000,- /henkilö. Voit käyttää myös mahdollisia lentopisteitäsi tms. matkaasi.

Suosituslennot Finnairilla Helsinki–Bangkok olivat seuraavat:

MENO 5.1.2020 AY 141 Helsinki 16.50 – Bangkok (perillä 6.1.)
+ kuljetus lähtee noin klo 9.30 Suvarnabhumin kentältä

PALUU 16.1.2020 AY144 Bangkok klo 23.05 – Helsinki
+ kuljetus Bangkokin kentälle lähtee noin klo 14

JOS jatkat Well-being & Detox joogalomalle Phukettiin – jatkolento 16.1.2020 PG279 klo 19.55

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.09. – paikkoja rajoitetusti!

Nopean varaajan etu 100,- 30.8. mennessä varausmaksun maksaneille

Mini­kaupunki­loma Bangkokissa -lisä­­­mahdollisuus

Voit lähteä esimerkiksi jo perjantaina ja viettää lyhyen kaupunkiloman Bangkokissa tutustuen nähtävyyksiin, temppeleihin ja shoppaillen kaksi päivää.


Aleenta Hua Hin Resort and Spa sijaitsee Pranburi-alueen rannalla kaupungin hälinän ulkopuolella. Aleenta Hua Hin on paikka, jossa voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä tai käyttää myös muita palveluja, kuten thaihieronta (hintaan kuuluu yksi ilmainen hieronta).

Majoituksemme sijaitsee resortin erillisellä alueella (Frangipani wing), jossa rannalla olevien huoneistojen edustalla on iso uima-allas. Huoneistoissa on parveke tai terassi, joista meri­näköala ja yhteys suoraan uima-altaalle. Käyttöömme kuuluu oma Tuk Tuk kuljettajineen koko viikon ajan sekä ilmaiset polku­pyörät ja jooga­matot sekä alustat rannalla joogaamiseen. Yleisillä alueilla on langaton ja ilmainen internet­yhteys. Hotellissa on myös katto­terassi, puutarha oma ravintola.

Thaimaan 2014 joogaloman tunnelmiin voi sukeltaa tästä kuvakoosteesta


1) Lisätiedot ja ilmoittautumiset joogaloma@studioyin.com
Annukka Salonen  annukka@studioyin.com / 040 535 7135

2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten Holvin kaupassa varausmaksu

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin