Gran canaria aurinkomatkat

Gran Canarian joogaloma

Opi joogan alkeet ja saa energiaa, iloa ja hyvää oloa Gran Canarian joogamatkalla

Lähde ainutlaatuiselle joogamatkalle Gran Canarian jylhiin maisemiin Salobreen. Yhdistä lomailu tyylikkään rennossa hotellissa ja huolettomat aurinkopäivät päivittäisten rentouttavien ja vahvistavien joogaharjoitusten tuomaan hyvään oloon. Joogamatka sopii niin joogaan vasta tutustuville kuin kokeneemmillekin harrastajille, jotka haluavat panostaa sekä sisäiseen että ulkoiseen hyvinvointiinsa. Tältä lomalta palaat takaisin energisempänä kuin koskaan.

Viikon mittaisella Gran Canarian joogamatkalla voit osallistua suomalaisten joogaopettajien järjestämiin päivittäisiin joogaharjoituksiin aamuin illoin. Suomalaisen joogastudio Studio Yinin opettajien pitämät joogatunnit, asanaklinikka-harjoitukset, joogan alkeet -ohjaukset sekä Terve Selkä -kehonhuolto ovat kaikki ulottuvillasi ja päätät itse, kuinka usein osallistut eri jooga-aktiviteetteihin lomasi aikana.

Joogamatkalla aloitat aamusi herättelevällä ja energisoivalla hatha- tai vinyasa-joogalla ja illalla ennen auringonlaskua voit osallistua rauhoittavaan yin-joogaharjoitukseen. Viikon aikana pidämme lisäksi yhdestä kahteen teematuntia ryhmän kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan. Teemaharjoitusten sisältö tarkentuu paikan päällä ja näin jokaiselle löytyy omaan osaamistasoon sopiva harjoitus.

Gran Canarian joogamatka Salobressa avaa joogan myönteiset vaikutukset niin kokeneille joogan ystäville kuin vasta-alkajillekin. Joogamatka onkin loistava tapa tutustua joogaan tai kehittää omaa joogaharjoitusta yhä syvemmäksi.

Lue lisää joogalomasta Aurinkomatkojen sivuilla
Katso kaikki Studio Yin joogalomat ja retriitit 2023


Joogan hyödyt

Joogan myönteiset vaikutukset tulevat esiin nopeasti ja jatkuvat vielä pitkään loman jälkeenkin. Unen laatu paranee, stressi lievittyy ja mieli rauhoittuu. Säännöllinen joogaharjoittelu parantaa liikkuvuutta, lievittää selkävaivoja ja lihasjäykkyyttä, ehkäisee fyysisiä jännitystiloja sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa elimistön hapensaantia, mikä puolestaan lisää vireyttä ja jaksamista.

L√§hde Gran Canarian joogamatkalle yksin, yst√§v√§n kanssa tai kaveriporukalla ‚Äď t√§lt√§ lomalta palaat takaisin kotiin rentoutuneempana ja energisemp√§n√§ kuin koskaan.


Gran Canarian joogaloman hinta

Matkan hinta alkaen tba


LIS√ĄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET

Lue lisää paikasta ja varaa oma joogalomasi Aurinkomatkojen sivuilla