Elokuun joogaloma Kreetalla

Elokuun joogaloma Kreetalla
20.–27.8.2023

Lähde Studio Yinin elokuun Joogalomalle. Aloitat aamun energisoivalla ja dynaamisella jooga -tai Pilatesharjoituksella, keskipäivällä tehdään teemaharjoituksia ja päivä päättyy palauttavaan Yin-syvävenyttelyyn. Viikon aikana on mahdollisuus osallistua myös surffaus ja SUP-lautakurseille joita järjestään Mavros Molos beachillä.

Jooga­harjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelystä rannalla, hyvästä ruoasta, auring­onotosta tai surffailusta – tällä jooga­lomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon kuin haluat. Myös vähemmän joogaa / Pilatesta harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Elokuun joogaloman hinta

Kreetan joogaloman hinta 2023 on 850,-/henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa ja 990,- yhden hengen huoneessa.

Joogaloman hintaan sisältyy majoitus rantahotellissa / päivittäiset harjoitukset / jooga­maton käyttö / kaikki aamiaiset / kaksi illallista hotellillamme.

Saapumispäivänä vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.
Hintaan ei sisälly lentoja eikä lento­kenttä­kuljetuksia. (meno-paluu noin 30,-)

Voit varata erikseen Surf-kursseja ja Kalo Surf -kursseista voit lukea lisää www.kalosurf.com


Lennot Helsinki–Hania (Kreikka)
tulee varata itse

Suosituslennot:
Meno 20.8. FINNAIR – AY1855 klo 6.00
Paluu 27.8. FINNAIR – AY1856 klo 10.55

Yhteiskuljetus Hanian kentältä Kissamokseen saapumis­päivänä lähtö n. klo 10.45 ja lähtö­päivänä saapuminen Hanian kentälle n. klo 9.15

Studio Yinin joogalomat pidetään pienessä tunnelmallisessa Mavros Molos -perhehotellissa Kissamoksen ranta­kaupungissa. Joogaamme aamuin-illoin huikaisevan maiseman ympäröimänä katetulla jooga­tasanteella meren yllä. Maisema ja aaltojen kohina tekevät jooga­elämyksestä ikimuistoisen!

Jooga -ja Pilates loma on täydellinen paketti joogaa ja Pilates-harjoittelua, hyvää kreetalaista ruokaa, kävelyjä rauhallisella rannalla, uintia meressä ja yhteisiä illallisia. Herättelevän aamu­joogan jälkeen nautimme herkullisen ja runsaan aamiais­brunssin. Surf ja SUP-kurssien tunnit sijoittuvat loma­viikon alkupuolelle ja aaltoihin otetaan tuntumaa joko aamaiaisen jälkeen tai ennen ilta­joogaa. Päivällä voi olla teematunti tai luentoja ja illalla palauttava ja rentouttava Yin­jooga. Hintaan kuuluu myös yhteinen illallinen ensimmäisenä ja viimeisenä iltana. Muina iltoina kokoonnumme usein syömään samaisen hotellin terassille tai voi lähteä ilta­kävelylle kylälle ja nauttia illallista siellä.

Halutessaan lisäohjelmaa, voi lähteä päivä­risteilylle kirkkaan turkoosille Balos-laguunille. Kissamoksesta pää­kaupunki Haniaan kestää autolla / bussilla noin 30–45 minuuttia.


Hotellin sivut www.mavrosmolos.com
Andyn Kalo Surf -kursseista voit lukea www.kalosurf.com

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan jooga­loma­ryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkko­kaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin