Castel Cellesin joogaloma Italiassa 17.-20.9

to–su 17.–20.09.2020

Studio Yinin uusi Italian joogaloma, pienen ajomatkan päässä Roomasta!

Castel Celles on 200 asukkaan pieni kylä, joka sijaitsee Tucian kauniilla alueella, Lazion kunnassa, Toscanan ja Umbrian kainalossa. Alueen luonto kukkuloineen ja järvineen lumoaa kauneudellaan – unohtamatta kylpylöitä, vanhoja etruskikyliä muinaisine hautoineen ja amfiteattereineen.

Castel Cellesin joogalomalla joogataan, tehdään päiväretkiä muun muassa Orvietoon ja Bolzenaan, tutustuaan paikalliseen historiaan erikoisuuksiin & viineihin sekä rentoudutaan uima-altaalla.

Joogaloman hinta

Tämän Italian joogaloman hinta on 790,-/henkilö, jaetussa kahden henkilön huoneissa, erillisissä majataloissa.

Joogaloman hintaan sisältyy majoitus / päivittäiset joogaharjoitukset / kaikki aamiaiset / kaksi illallista, Civita Bagnorezzio & Wine tasting ja lounas (Alessandra´s Palace ), opastettu retki Orvietoon ja Bolzenaan.

Saapumispäivänä ei harjoitusta ja lähtöpäivänä vain aamujooga.
Hintaan ei sisälly lentomatkat, eikä omia välipaloja/juomia huoneisiin.
Ota matkalle mukaan myös oma joogamatto!


Lennot Helsinki–Rooma varataan itse

Yhteiskuljetus saapumispäivänä kentältä noin klo 11.
Lähtöpäivänä paluukuljetus kentälle noin klo 17.45.

Suosituslennot 2020 (voit myös valita Lufthansa tms lennot)

MENO AY1761 klo 07.30 Rooma
PALUU AY1763 klo 19.45 Helsinki

Castel Cellesi on kuin piilotettu jalokivi, josta vain aniharva tietää ja jossa tuntuu kuin olisi astunut ajassa taaksepäin. Tässä rauhallisessa kylässä on pari kaunista aukiota sekä kirkko, posti, baari, ruokakauppoja sekä pizzeria. Keskellä maaseutua, jossa vain lyhyen kävelymatkan päässä kukoistavat oliivilehdot ja viinitarhat.

Pieni italialainen kylä on helposti tavoitettavissa – ja sieltä on helppo tehdä päiväretkiä. Vain viiden kilometrin päässä sijaitsee Bagnoregion-kaupunki, jossa isompia kauppoja. Ja vielä hieman kauempana on Montefiascone. 20 minuutin ajomatkan päässä on erikoinen Bolsenan kaupunki ja järvi. Toiset 20 minuuttia vastakkaiseen suuntaan ja olet mahtavassa Viterbon kaupungissa.

Alueen muita lähikaupunkeja ovat Orvieto, Tarquinia, Bagnaia sekä Bomarzo. Paikka on ideaali rentoutumiseen, nähtävyyksistä nauttimiseen, kävelyretkiin ja vaelluksiin.

Paikasta voi lukeaa lisää www.italianvacationvillage.com


1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa – vuoden 2019 varausmaksuun tästä

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin