Castel Cellesin joogaloma Italiassa (täynnä)

to–su 4.-7.5.2023

Studio Yinin Castell Cellsin joogaloma Italiassa Rooman läheisyydessä!

Castel Cellesin joogalomalla joogataan, tehdään päiväretkiä muun muassa Orvietoon, Bolzenaan ja Montefiasconeen sekä tutustutaan paikallisiin erikoisuuksiin – ruokiin, viineihin ja nähtävyyksiin. Sekä rentoudutaan myös uima-altaalla.

Castel Cellesi on 200 asukkaan pieni kylä, joka sijaitsee Lazion alueella, Toscanan ja Umbrian kainalossa. Alueen luonto kukkuloineen, järvineen ja nähtävyyksineen lumoaa kauneudellaan. Vierailemme historiallisissa kohteissa ja kylissä ja tutustumme alueen historiaan eikä unohtaa voi myöskään kylpylöitä tai vanhoja etruskikyliä muinaisine hautoineen ja amfiteattereineen.

Mikäli haluat kaksi lisäpäivää lomaasi, voit jäädä Cellesiin ja nauttia päivästä vaikkapa terveyskylpylässä.
Katso myös Piemonten joogaloma

Joogaloman hinta 2023

Tämän Italian joogaloman hinta on 890,-/henkilö, jaetussa kahden henkilön huoneissa, erillisissä apartmenteissa joissa on omat keittiöt.

Joogaloman hintaan sisältyy majoitus / päivittäiset joogaharjoitukset / kaikki aamiaiset / kaksi illallista, opastettu retki lähialueella mm. Orvietoon ja Bolzenaan.

Saapumispäivänä ei harjoitusta ja lähtöpäivänä vain aamujooga.
Hintaan ei sisälly lentomatkat, eikä omia välipaloja/juomia huoneisiin eikä lentokenttäkuljetukset.
Ota matkalle mukaan myös oma joogamatto!


Lennot Helsinki–Rooma varataan itse

Yhteiskuljetus saapumispäivänä kentältä noin klo 11.
Lähtöpäivänä paluukuljetus kentälle noin klo 17.45.

Suosituslennot 2022 (voit myös valita Lufthansa tms lennot)

MENO AY1761 klo 07.35 Rooma
PALUU AY1764 klo 19.45 Helsinki

Castel Cellesi on kuin piilotettu jalokivi, josta vain aniharva tietää ja jossa tuntuu kuin olisi astunut ajassa taaksepäin. Tässä rauhallisessa kylässä on pari kaunista aukiota sekä kirkko, posti, baari, ruokakauppoja sekä pizzeria. Keskellä maaseutua, jossa vain lyhyen kävelymatkan päässä kukoistavat oliivilehdot ja viinitarhat.

Pieni italialainen kylä on helposti tavoitettavissa – ja sieltä on helppo tehdä päiväretkiä. Vain viiden kilometrin päässä sijaitsee Bagnoregion-kaupunki, jossa isompia kauppoja. Ja vielä hieman kauempana on Montefiascone. 20 minuutin ajomatkan päässä on erikoinen Bolsenan kaupunki ja järvi. Toiset 20 minuuttia vastakkaiseen suuntaan ja olet mahtavassa Viterbon kaupungissa.

Alueen muita lähikaupunkeja ovat Orvieto, Tarquinia, Bagnaia sekä Bomarzo. Paikka on ideaali rentoutumiseen, nähtävyyksistä nauttimiseen, kävelyretkiin ja vaelluksiin.

Paikasta voi lukeaa lisää, Telly Puuri ja www.italianvacationvillage.com


1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin