Bhutan joogaloma

Bhutan ‚Äď joogaa ja id√§n eksotiikkaa

Joogaa, vaelluksia & kulttuurinähtävyyksiä Bhutanissa
26.10‚Äď02.11.2024

Lähde Studio Yinin mukana tutustumaan kiehtovaan, Himalajan vuoristossa sijaitsevaan Bhutaniin! Tämä matka on ikimuistoinen ja koskettava kokemus! Koe Bhutanin luonto, Gross National Happiness ja Tiibetin Buddhalainen kulttuuri aidoimmillaan.

Bhutan joogaloma

Päivittäisten jooga- ja meditaatioharjoitteiden vierailemme mm. pääkaupunki Thimpussa, Parossa ja Punakhassa ja pääsemme näkemään useampia ikiaikaisia temppelitä sekä Bhutanilaista elämää. Matkaamme kuuluu myös ikimuistoinen vaellus Bhumdra Trekillä Tigers Nestiiin, Bhutanin kuuluisimpaan temppeliin jossa matkalla yövymme teltassa Himalajan huipuilla. Käymme tutustumassa Tashichho Dzongiin, Cheri Monastariin sekä vierailemme Bhutanin yhdessä vanhimmista ja pyhimmistä pyhäköistä Kyichu Lhakhang -temppelissä Parossa. Lisäksi matkaamme Punakhaan Dochula passin läpi Chimi Lakhangiin sekä Punakha Dzongiin.

Matka alkaa Bangkokista, jossa kokoonnumme kentällä ja lennämme sieltä yhdessä Paroon. Majoitus on tasokkaissa hotelleissa, joiden joogashalasta on huikeat maisemat Himalajan vuoristoon.

Tutustumme Paron kaupunkiin sekä vierailemme Bhutanin yhdessä vanhimmista ja pyhimmistä pyhäköistä Kyichu Lhakhang -temppelissä sekä Paro Dzong -buddhalaisessa luostarissa. Parossa matkaamme kuuluu myös 5-6 tunnin Bhumdra Trek vaellus korkealla vuoristossa ja yöpyminen teltassa noin 3800m korkeudessa. Kuljemme harjanteen polkuja kauniiden metsien ja villikukkaniittyjen halki lähestymme puurajaa ja leiripaikkaamme Bumdraa, joka tarjoaa idyllisiä panoraamanäkymiä ympäri Himalajaa. Paluumatkalla laskeudumme harjanteita alas Tigers Nest temppeliin (3210m), Bhutanin kuuluisimpaan pyhiinvaelluskohteeseen ja jatkamme sieltä alas Paroon.

Thimpussa, Bhutanin pääkaupungissa, käymme Kuenselphodrangissa katsomassa upeaa, lähes 40 metrin korkuista Buddha-
patsasta. Kuulemme WWF:n tekemästä työstä Bhutanissa, vierailemme kansanperinnemuseossa ja tutustumme Memorial Chorteniin sekä Tashichhoedzong-luostariin. Thimpussa vierailemme myös tekstiilimuseossa ja käsityöläistorilla.


Bhutanin matkan kokemuksista on kerrottu myös Mile-style-blogissa

Hinta

Vuoden 2024 matkan hinta on noin 3790,- (vahvistuu maaliskuussa) sis√§lt√§√§ joogaharjoitusten lis√§ksi hotelli¬≠majoituksen t√§ysihoidolla 7 y√∂t√§(kaikki ruokailut), lennot Bangkok‚ÄďParo‚ÄďBangkok, kaikki retket/ohjelmat/vierailut, lento¬≠kentt√§¬≠kuljetukset ja kuljetukset paikan p√§√§ll√§ sek√§ viisumin ja turismiverot.

Lennot

Lennot Helsinki‚ÄďBangkok‚ÄďHelsinki tulee ostaa itse.

Suosituslennot vuoden 2024 matkalle
Meno РFinnairin lento Bangkok 24.10. AY 141 klo 13.45 Рperillä 25.10. klo 05.25
(tai aikaisempi. Lento Paroon on 26.10. aamulla)
Paluu РFinnairin lento 3.11. AY 142 klo 08.00 (tai myöhemmin Рpaluu Parosta on Bangkokissa iltapäivällä 2.11.)

Sitovat ilmoittautumiset (ja varausmaksu) maaliskuun loppuun mennessä 

1) Lisätiedot ja ilmoittautumiset joogaloma@studioyin.com
Annukka Salonen  annukka@studioyin.com/040 535 7135
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten vuoden 2022 varausmaksu Holvin kaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin