Bhutan – joogaa ja idän eksotiikkaa

Joogaa, vaelluksia & kulttuurinähtävyyksiä Bhutanissa
23.–30.10.2022

Lähde Studio Yinin mukana tutustumaan kiehtovaan, Himalajan vuoristossa sijaitsevaan Bhutaniin! Tämä matka on ikimuistoinen ja koskettava kokemus! Koe Bhutanin luonto, Gross National Happiness ja Tiibethin Buddhalainen kulttuuri aidoimmillaan.

Päivittäisten jooga- ja meditaatioharjoitteiden lisäksi teemme vaelluksia mm. Taktshang-luostariin (noin viiden tunnin kävelykierros) sekä Lungchuzekha Gompaan (kevyt, kolmen tunnin vaellus). Matkaamme kuuluu myös ikimuistoinen päivävaellus Tigers Nestiiin, Bhutanin kuuluisimpaan temppeliin. Käymme tutustumassa Drukgyel Dzong -linnakeraunioilla sekä vierailemme Bhutanin yhdessä vanhimmista ja pyhimmistä pyhäköistä Kyichu Lhakhang -temppelissä. Lisäksi matkaamme Thimphuun, Bhutanin pääkaupunkiin.

Matka alkaa Bangkokista, jossa kokoonnumme kentällä ja lennämme sieltä yhdessä Paroon. Majoitus on tasokkaissa hotelleissa, joiden joogashalasta on huikeat maisemat Himalajan vuoristoon.

Tutustumme Paron kaupunkiin sekä vierailemme Bhutanin yhdessä vanhimmista ja pyhimmistä pyhäköistä Kyichu Lhakhang -temppelissä sekä Paro Dzong -buddhalaisessa luostarissa. Parossa matkaamme kuuluu myös päivävaellus Tigers Nestiiin, Bhutanin kuuluisimpaan temppeliin.

Thimpussa, Bhutanin pääkaupungissa, käymme Kuenselphodrangissa katsomassa upeaa, lähes 40 metrin korkuista Buddha-
patsasta. Kuulemme WWF:n tekemästä työstä Bhutanissa, vierailemme kansanperinnemuseossa ja tutustumme Memorial Chorteniin sekä Tashichhoedzong-luostariin. Thimpussa vierailemme myös tekstiilimuseossa ja käsityöläistorilla.


Bhutanin matkan kokemuksista on kerrottu myös Mile-style-blogissa

Hinta

Vuoden 2020 matkan hinta 3250,-  sisältää joogaharjoitusten lisäksi hotelli­majoituksen täysihoidolla (kaikki ruokailut), lennot Bangkok–Paro–Bangkok, kaikki retket/ohjelmat/vierailut, lento­kenttä­kuljetukset ja kuljetukset paikan päällä sekä viisumin ja turismiverot. 2022 matkan hinta vahvistetaan myöhemmin.

Lennot

Lennot Helsinki–Bangkok–Helsinki tulee ostaa itse. 2022 lennot vahvistetaan vielä

Suosituslennot vuoden 2020 matkalle
Meno – Finnairin lento 23.10. AY 141 klo 17.30 – perillä 24.10. klo 07.30
(tai aikaisempi. Lento Paroon on aikaisin aamulla 25.10.)
Paluu – Finnairin lento 1.11. AY 142 klo 09.05 (tai myöhemmin – paluu Parosta on Bangkokissa iltapäivällä 31.10.)

Sitovat ilmoittautumiset (ja varausmaksu) maaliskuun loppuun mennessä 

1) Lisätiedot ja ilmoittautumiset joogaloma@studioyin.com
Annukka Salonen  annukka@studioyin.com/040 535 7135
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten vuoden 2020 varausmaksu Holvin kaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin