Kauniainen

Varaa Online -tunti (Studio on suljettuna toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi)

Studion ollessa suljettuna tarjoamme mahdollisuuden osallistua jooga -ja Pilatestunneille verkkopalvelun kautta. Tunneille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmän kautta normaalisti ja tunneista veloitetaan käyntikerta. Mikäli sinulla ei ole olemassaolevaa korttia StudioYinille voit ostaa sarjakortin tai kertamaksun StudioYin Holvin kaupasta.
Huomioithan että kaikki tunnin varanneet ja maksaneet saavat  jälkeenpäin linkin tunnille joka on voimassa 2 päivää tunnin jälkeen ja voit valita itsellesi sopivan ajan harjoitella.

Ohjeet Online tuntien ajanvaraukseen

Rekisteröidy ja varaa aina etukäteen paikkasi tunnille ajanvaraus­­järjestelmän kautta. Käyttäjätili helpottaa asiointiasi studiolla ja tallettaa mm. ostamiesi korttien tiedot. Tililtä voit myös tarkastella osallistumisiasi tunneille. 

Tunnille ilmoittautuneet saavat viestin ja linkin Zoom Online palveluun noin 1 tunti ennen tunnin alkua ja järjestelmä ohjeistaa tunnin käynnistämisen vahvistusviestillä.

Tervetuloa

StudioYin

——————————————————


STUDIO YIN Kauniainen

Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen
Studion sisäänkäynti on Kauppakeskus Granin 2. kerroksessa, juna-aseman puoleisessa päädyssä.
Rekisteröidy ja varaa paikka tunnille ajanvarausjärjestelmästämme

Lisätiedot & yritystunnit:
Annukka Salonen / info@studioyin.com / +358 40 535 7135, ei tuntiperuutuksia

Studio sijaitsee Kauniaisissa keskellä Espoota, Kauppakeskus Granissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vieressä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja. Tarjoamme monipuolisen valikoiman jooga- ja pilatestunteja sekä Yoga Wall -seinäketunteja ja Pilates Reformer -laitetunteja. Studiolla on kaksi salia. Ilmastoidussa joogasalissa on moderni lämmityslaitteisto. Tiloissa on myös pukuhuoneet naisille ja miehille, suihkutila sekä monipuolinen Yin shop.

Ovet avataan yleensä 30 min ennen tunnin alkua (15 min ennen, jos opettajalla toinen tunti). Saavu studiolle viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua, sillä suljemme silloin ulko-oven.
Ota harjoitukseen oma matto sekä pyyhe ja hot-merkinnällä varustettuun harjoitukseen myös vesipullo.

Kevään 2020 viikko-ohjelma
löytyy täältä
Tai lataa kevään viikko-ohjelma-pdf tästä

Lue ohjeet ajanvaraukseen
Tutustu tuntityyppeihin
Tutustu joogan ja pilateksen harjoitusohjeisiin
Tutustu tämän hetken kurssitarjontaan

 

Ajanvaraus