Joogatunnit yrityksille

Joogatunnit yrityksille

Yin Pro – hyvinvointia, huolenpitoa
ja hyvää oloa työ­yhteisöllesi ja tiimillesi

Joogatunnit yrityksille. Yin Pro on yrityksille suunnattu kokonaisuus, joka tarjoaa monipuolisen kehonhuollon palveluvalikoiman pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme laajan valikoiman niin stressiä ehkäisevää kehonhuoltoa ja selän hyvinvointitunteja, kuin reipasta kuntoliikuntaa. Voit varata oman pienryhmätuntisi joko Studioiltamme tai tulemme tarvittaessa ohjaamaan myös yrityksenne omiin tiloihin.

Tyhy- ja Tyky-päivät Studio Yinissä!
Joogatunnit yrityksille.

Anna hetki aikaa itsellesi, henkilökunnalle, asiakkaille tai ystäville! Varaa yksityis- tai pienryhmätunti: dynaamista hotjoogaa, Reformer laitepilatesta, Terve Selkä -tunteja tai rentouttavaa Yinjoogaa kynttilän valossa. Hoiva Yin tarjoaa myös hoitoja, luentoja, thaihierontaa, ayurvedaa, syvärentoutumista sekä muita hyvinvoinnin ja kehonhuollon palveluja.

Online -ja livetunnit Studio Yin Online palvelusta

Varaa yrityksellesi oma viikoittainen live-tunti kotona tai toimistolla harjoitteluun tai hanki henkilökunnalle passi Online palveluun josta löytyy yli 300 harjoitusta eri kehonhuollon tarpeisiin. Tutustu Studioyin Onlineen tästä

Yin Pro tarjoaa Studio Yinin ja Hoiva Yinin
hyvin­vointi­palvelut yrityksille

Työelämän vaatimukset ja nopea tahti voivat lisätä niin stressiin liittyviä sairauksia ja työkyvyttömyyttä kuin aiheuttaa ongelmia tuki- ja liikuntaelimistössä. Erityisesti pitkäjaksoinen istumatyö lisää ala- ja yläselkää kuormittavia vaivoja ja kipuilua.

Yin Pron asiantuntijat kuuntelevat työyhteisösi tarpeita. Etsimme yhdessä oikeat hyvinvointitunnit ja valmennuksen koko ryhmällesi.

Tarjonta / hyvinvointipäivät
ja joogalomat

Yin Pron erityisosaaminen on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien ratkaiseminen, ennaltaehkäiseminen ja hyvä hoito, selän huolto ja -hyvinvointi sekä koko kehon hyvinvointia ja stressiä vähentävät ja työkykyä lisäävät rentous- ja syvävenyttelytunnit.

Hoiva Yin tarjoaa lempeää joogaa ja pilatesta, terapeuttista joogaa, Terve Selkä -joogaa, ja pilatesta, fysioterapiaa, naprapatiaa, selkähierontaa, shiatsua, ravintovalmennusta sekä muita hyvinvointi- ja kehonhallintapalveluita yhteisösi tarpeiden mukaan.

  • Puolen tai koko päivän mittaiset räätälöidyt liikunta- ja hyvinvointipäivät työyhteisön tai tiimin virkistyspäiväksi. Hyvinvointipäivät ja yritystunnit sekä tapahtumat räätälöidään aina yrityksen toiveiden mukaan ja tapahtumiin on mahdollista liittää neuvottelutilat, ruokailua tms.
  • Liikunnan, ravinnon ja hyvinvoinnin workshopit sekä ayurveda, mindfulness, meditaatio- ja rentoutumisharjoitukset ja luennot.
  • Kehonhuollon luennot yhdistettynä harjoitukseen ja kotiharjoitteluohjeisiin, esimerkiksi Terve Selkä -workshop istumatyöntekijöille.

Sopimushinnat henkilöstölle /
palkitseminen, motivointi
ja yrityslahjat

  • Yrityksen henkilöstölle kohdennetut sopimushinnat ja alennukset.
  • Monipuolinen valikoima kehonhuollon harjoituspaketteja henkilökunnan palkitsemiseen, motivointiin sekä yrityslahjoiksi.

Otathan yhteyttä

Katsotaan kuinka voimme auttaa
sinua tai tiimiäsi
.

Pyydä tarjous näytetunnista!
Kirjaa sähköpostin aiheeksi ”tarjous tunnista”

Annukka Salonen
info@studioyin.com
040 535 7135