Terve Selkä

Kahdeksalla kymmenestä suomalaisesta on selkäkipuja jossain vaiheessa elämäänsä. Niskakipuja kokee kuukausittain yli kolmannes naisista ja neljännes miehistä. Pitkäaikaisia selkäkipuja on joka kymmenennellä suomalaisella.

Nikama-lehti

Terveen selän perusta on hyvä ryhti. Oikeanlainen ryhti vaatii vain vähän lihastyötä ja kuormittaa lihaksiasi tasaisesti. Kun löydät hyvän ryhtisi ja kehosi tasapainon, vältyt lihasten ja nivelten ylikuormitukselta.

Terve Selkä -tunneilla opit löytämään hyvän ryhdin ja vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoitteilla. Opit myös käyttämään kehoasi ja lihaksiasi turvallisesti niveliä kuormittamatta. Opit liikkumaan niin, että rasitusvammoja ei synny ja kehosi kestää terveenä ja tasapainoisena arjen haasteet.

Terve Selkä -tunnit ovat pienryhmätunteja, joilla saat henkilökohtaisempaan ohjausta ja tietoa. Harjoitteilla saat tehoa myös muuhun liikunta­harrastukseesi. Muista hoitaa akuuttia selkäkipua aina ensin lepuuttamalla ja keskustele lääkärisi kanssa liikunnasta. Akuutin kivun hellittäessä tulisi aloittaa liikunta. Aloita liikunta rauhallisilla venytys- ja liikkuvuusharjoituksilla.

Mitä on Terve Selkä -jooga?

Terve Selkä -joogatunneilla parannetaan selkärangan liikkuvuutta. Tunti sopii sekä alaselkävaivoista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville ja lievittää selän kiputiloja. Tunnilla käytetään joko joogaseinää tai muita apuvälineitä helpottamaan ja poistamaan jännitystä ja auttamaan selkää oikeisiin asentoihin. Joogaseinän avulla tehdään tilaa nikamien väliin selkää pidentäen, rentoutetaan selkää ja selän lihaksia ja parannetaan verenkiertoa jäykistyneillä alueilla.

Mitä on Terve Selkä -pilates?

Terve Selkä -pilateksen avulla parannetaan ryhtiä, vahvistetaan kehon syviä tukilihaksia ja lisätään lihaksien ja nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta. Tunti sopii hyvin myös pilates-harjoittelua aloitteleville.

Viikko­tunnit studioilla

Terve Selkä -jooga ja pilatestunnit pidetään sekä mattotunteina isossa salissa sekä pikkusalin joogaseinäkesalissa. Löydät tunnit ajanvarausjärjestelmästä

Yksityistunneista ja pienryhmäkursseista voi tiedustella info@studioyin.com
Terve Selkä -yksityistunti 95 €

HUOM! Yrityksille pienryhmätunnit sopimuksen mukaan.
Tiedustelut: info@studioyin.com

Viikonlopun Terve Selkä -intensiivikurssit

Tulevia kursseja voit etsiä kurssit-osiosta.

Tai ajanvaraus­järjestelmän kautta, valitsemalla ensin toimipisteen ja sitten oikean viikon + kurssipäivän.

Lisää Terve Selkä -kurssien sisällöstä