Cubamix tanssitunnit perjantaisin

Kuubalainen tanssin­opettaja Yusleyby
Studio Yinin vieraana Kauniaisissa
Tanssi jatkuu keväällä perjantaisin 2.2. lähtien

Iloa, valoa, vapautta ja keveyttä marraskuun pimeyteen!
klo 16.15 -17.15

Hinta: Yinin sarjakortti tai kertamaksu 21 €


”Musiikki aktivoi syviä aivo­alueitamme ja liike vie flow-tilaan, joka antaa tilaa intuitiiviselle neuroni­verkostolle. Musiikki ja tanssi ovat olleet perustavan­laatuinen osa ihmisyyttä jo vuosi­tuhansien ajan. Niiden synnyttämän vuoro­vaikutuksen myötä on muodostunut tiiviitä yhteisöjä ja rikkaita kulttuureja. Musiikkia on tutkittu neuro­tieteen näkö­kulmasta jo vuosikymmeniä. Sen on havaittu aktivoivan syviä aivoalueita ainut­laatuisella tavalla. Syvät aivoalueet ovat päävastuussa tunne-elämästä, muistista ja sosiaalisesta vuoro­vaikutuksesta. Ne ovat kehittyneet ihmislajilla paljon ennen aivokuoren älyllisiä toimintoja.”


Johdanto latinalaiseen tanssiin

Opi tanssimaan latinalaistansseja oikein ja nauti kuubalaisista rytmeistä kuten salsa, cha-cha-cha, mambo ja son. Opi hallitsemaan tanssin liike ja rytmi.

Tunnit

SALSA / Salsa on maailmalla hyvin tunnettu ja suosittu latinotanssi. Tunnilla opetellaan kuubalaista salsaa, soolona.

CUBAMIX / Tansseina mm. kuubalainen mambo, cha cha chá, pilón, mozambique, salsa, son sekä mm. bachata, merengue…

AFRO / Tunti sisältää eri afrotansseja mm. yemaya, chango, obatala, elegua, haitiano… Nämä tanssit luovat pohjan Kuuban muille nykytansseille. Tunneilla keskitytään etenkin jalkojen ”bouncing”-liikkeeseen ja ylävartalon, rintakehän ja olkapäiden vapautuneeseen, rentoon liikkeeseen.


Yusleyby Stocker Fernendez

valmistui vuonna 2000 Escuela Profesional de Artesta (”Samuel Feijo”). Hän sai erikoistumis­todistuksen kuubalaisista kansan­tansseista. Yusleyby toimi ensin kansan­tanssin opettajana Escuela de Intructores de Artessa (EIA) Villa Clarassa. Vuonna 2001 hänet valittiin Conjunto Folklórico Nacional de Cuban tanssijaksi, jossa nousi solistin asemaan. Yusleyby on osallistunut erilaisiin kansain­välisiin kiertueisiin, festivaaleihin ja kulttuuri­vaihtoon. Hän on esiintynyt mm. Saksassa kansain­välisillä kirjamessuilla, koreografina Santiago Alfonso mm. Adalberton Alvarezin, Polo Montanezin, Hailan ja monien muiden ohella.

Yusleyby on ollut mukana kiertueilla mm. Manolito Simonet y su Trabucon kanssa Ranskassa, Italiassa, Bahamalla sekä neljällä festivaalilla Meksikossa ja Kreikassa. Hän tuli valituksi kanadalaiseen Decidedly Jazz -tanssiryhmään, jossa edusti Kuubaa Bulla-showssa, joka oli menestys ja sai hyvät arvostelut. Kuubassa Yusleyby on osallistunut useisiin kansallisiin kiertueisiin, kuten Conjunto Folklórico Nacionalin 45-vuotisjuhlakiertueeseen, jossa hän esitti tärkeimpien kuubalaisten koreografien teoksia (Santiago Alfonso, Liz Alfonso, Rolando Isidro, Dany Villalonga). Yusleyby haluaa välittää ihmisille liikkumisen ja musiikin tuomaa iloa.


Paikka:  Studio Yin Kauniainen / Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen, Kauppakeskus Granin 2. kerros
Lisätiedot:  info@studioyin.com

Hinta:  Yinin sarjakortilla tai kertamaksu 21 €
Osallistu: Valitse ajanvarauskalenterista oikea viikko ja varaa paikkasi tunneille