Featured Video Play Icon

Syyskuun joogaloma Kreetalla 2024

JOOGAA JA KIEHTOVAA ANTIIKIN KULTTUURIHISTORIAA
10.-17.9.2024

Studio Yinin syyskuun joogaloma Kreetalla kulttuurihistoriallisissa maisemissa Kissamoksessa yhdistää kehon ja mielen hyvinvointia.

Tervetuloa Studio Yinin syksyn Kreetan joogalomalle. Olemme järjestäneet suosittuja jooga-, pilates Рja hyvinvointilomia Kissamoksessa jo 11 vuoden ajan.  Tällä viikolla saamme syventyä joogan lisäksi myös paikan kiehtovaan kulttuurihistoriaan ja taiteeseen, antiikin kukoistuksen syntyyn ja perintöön Arja-Liisa Kaasisen johdolla.

Lempeä joogaloma on täydellinen paketti harjoittelua, hyvää kreetalaista ruokaa, kävelyjä rauhallisella rannalla, uintia meressä, taidetta ja kulttuurihistoriaa sekä yhteisiä illallisia.

T√§m√§ lomamatka sopii erinomaisesti naisille, miehille ja pariskunnille¬†‚Ästkaikille, jotka haluavat nauttia V√§limeren keitti√∂n terveellisist√§ herkuista, parantaa el√§m√§nlaatuaan, pysy√§ tervein√§ ja huolehtia itsest√§√§n paremmin. Sek√§ heille joita taide ja antiikin kulttuurihistoria kiinnostaa.

”Antiikin Kreikan monipuolinen taide on avain eurooppalaiseen kulttuurihistoriaan.
T√§ll√§ joogalomalla syvennyt√§√§n joogaharjoitusten ohella pohtimaan kuvataiteen ja visuaalisen kulttuurin merkityst√§ luovuuden viritt√§j√§n√§. T√§ll√§ joogalomalla voit vahvistaa suhdettasi kuvataiteeseen ja europpalaiseen kulttuurihistoriaan‚ÄĚ


Syyskuun joogaloma Kreetalla

Syyskuun joogaloman ohjelma

Jooga tarkoittaa kehon, mielen ja sielun yhdistymistä. Joogaharjoitusten avulla energia virtaa vapaammin, keho avautuu, ja aistit herkistyvät.

Aamulla herättelevä, energisoiva ja voimistava jooga ennen aamiaista. Heräämme uuteen päivään tekemällä dynaamisia koko kehoa energisoivia Flow -joogaliikkeitä hengityksen tahtiin, lempeästi ja omaa kehoa kuunnellen. Jooga energisoi ja virkistää sekä parantaa koko kehon liikkuvuutta. Harjoittelun avulla voimistetaan kehoa, parannetaan ryhtiä ja lisätään nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta. Vanhan joogaviisauden mukaan terveys ja hyvinvoinnin juuri on selkärangassa, siksi keskitymme paljon selkärangan liikkuvuuteen ja kokonaisvaltaiseen harjoitukseen.

Herättelevän aamujoogan jälkeen nautimme herkullisen ja runsaan aamiaisbrunssin.

Illalla rauhoittava ja palauttava Yinjooga ennen illallista. Keskitymme hermostoa ja mieltä rauhoittaviin asanoihin sekä terveyttä edistäviin hengitys-, rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Joogaharjoitukset sopivat kaikille ja ne räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan! Myös vasta-alkajat ovat tervetulleita.

Joogaamme aamuin/illoin huikaisevan maiseman ympäröimänä katetulla joogatasanteella meren yllä. Maisema ja aaltojen kohina tekevät joogaelämyksestä ikimuistoisen!

Joogaloman teemaluennot ja maalauskurssi

Kolmena päivänä keskitymme antiikin taiteen saloihin. Luennoitsijana ja oppaana Arja-Liisa Kaasinen. Teemme vierailun Kissamoksen arkeologiseen museoon ja kirkkoon, lisäksi rennossa ympäristössä taidehistorian luento Mavros Molos Hotellilla.

Teemaluentojen lisäksi on mahdollisuus osallistua akvarellimaalauksen pienryhmään Arja-Liisan opastuksessa. Kissamoksen kylän maalaukselliset maisemat on mukavaa ikuistaa myös itse maalaten.

Maalauskurssi kokoontuu viikon aikana 2 kertaa yhdess√§ akvarellimaalauksen pariin. Osallistuminen sis√§lt√§√§ ohjauksen, maalaus-alustat ja laadukkaat akvarellipaperit, osallistujat tuovat mukanaan omat v√§rit ja siveltimet. Akvarellimaalauksen ryhm√§n lis√§maksu 100¬†‚ā¨.

Antiikin Kreikkaa kutsutaan eurooppalaisen sivistyksen kehdoksi, sieltä ovat saaneet alkunsa monet tieteen, taiteen, arkkitehtuurin, kirjallisuuden ja teatterin peruslinjat, jotka näkyvät monella tavalla vieläkin Euroopan kulttuurissa. Klassiset antiikin veistokset edustavat meille edelleen kauneusihanteita ja kreetalainen taide vetoaa elämänilollaan. Viikon aikana tutustumme innostavalla tavalla keskeisiin antiikin aiheisiin ja kreetalaisen taiteen tunnetuimpiin kohteisiin.

Arja-Liisa Kaasinen on TaM, kuvataiteen ja taidehistorian opettaja, joka päätyökseen vastaa Suomen Arkkitehtuurimuseon yleisötyöstä ja museopedagogiikasta. Arja-Liisa on kokenut kulttuurialan ammattilainen, Systeemisen coachingin ja Solution Focused Art Therapy menetelmien ohjaaja. Eurooppalaisen taiteen aikakaudet ja taidehistoria on Arja-Liisan eritysintohimo, ja suosikkimatkakohteena Italia ja Kreikka.

Lue 2023 Kurssikirje_syyskuu_Arja-Liisalta

Katso kaikki Studio Yin joogalomat >

Joogaloma Kreetalla
Joogaa ja kiehtovaa antiikin kultturihistoriaa Kreetalla.

Syyskuun joogaloman hinta

Kreetan joogaloman hinta on 950,-/henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa.
Hinta on 1090,- yhden hengen huoneessa.

Joogaloman hintaan sisältyy majoitus rantahotellissa / päivittäiset harjoitukset / jooga­maton käyttö / kaikki aamiaiset / kaksi illallista hotellillamme.

Voit varata erikseen maalauskurssin 100‚ā¨.

Saapumispäivänä vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.
Hintaan ei sisälly lentoja eikä lento­kenttä­kuljetuksia. (meno-paluu noin 40,-)


Lennot Helsinki‚ÄďHania (Kreikka)

Suosituslennot:
Meno 10.9. FINNAIR ‚Äď AY1855 klo 6.00
Paluu 17.9. FINNAIR ‚Äď AY1856 klo 10.55

Yhteiskuljetus Hanian kentältä Kissamokseen saapumis­päivänä lähtö n. klo 10.45 ja lähtö­päivänä saapuminen Hanian kentälle n. klo 9.15

Mavros molos beach aamupala
Kreetan joogaloma Kissamos

Studio Yinin joogalomat pidetään pienessä tunnelmallisessa Mavros Molos -perhehotellissa Kissamoksen ranta­kaupungissa. Joogaamme aamuin-illoin huikaisevan maiseman ympäröimänä katetulla jooga­tasanteella meren yllä. Maisema ja aaltojen kohina tekevät jooga­elämyksestä ikimuistoisen!

Joogaloma on täydellinen paketti joogaa, hyvää kreetalaista ruokaa, kävelyjä rauhallisella rannalla, uintia meressä ja yhteisiä illallisia.

Halutessaan lis√§ohjelmaa, voi l√§hte√§ p√§iv√§¬≠risteilylle kirkkaan turkoosille Balos-laguunille. Kissamoksesta p√§√§¬≠kaupunki Haniaan kest√§√§ autolla / bussilla noin 30‚Äď45 minuuttia.


Hotellin sivut www.mavrosmolos.com

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan jooga­loma­ryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkko­kaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin