Featured Video Play Icon

Joogaloma Thaimaassa Krabilla

Joogaa rauhallisella palmurannalla
4.-11.1. 2023

Koe ainutlaatuinen Krabi Studio Yinin kanssa ja lähde jooga­matkalle Nakamanda Resort & Spahan. Joogaloma Thaimaassa Krabilla on tuttua Studio Yin joogalomien laatua sekä puitteiltaan että viehätykseltään. Nauti päivittäisistä joogaharjoituksista, rentoudu hieronnoissa ja rannalla, ja palaa takaisin kotiin energisempänä kuin koskaan.

Joogaloma Thaimaassa Krabilla

Aloitamme aamut herättelevällä, energisoivalla ja vahvistavalla Flow joogalla ja ennen auringonlaskua teemme rentouttavan ja palauttavan Yinjoogan, hengitysharjoituksia sekä meditaation. Ryhmän toiveiden mukaan voimme myös räätälöidä teematunteja esim. selän huoltoa, asanaklinikan tai Pilates core -harjoitteita. Krabin joogamatka avaa joogan myönteiset vaikutukset niin kokeneemmille joogan ystäville kuin vähemmän joogaa harrastaneille.

Joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringosta, Thai -hieronnoista, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat.

Pitkä rantaviiva, kristallin­kirkkaat vedet sekä hyvää ruokaa, rentouttavia hierontoja sekä joogaa – siinä ainekset upealle jooga­lomalle. Viikon aikana on mahdollisuus myös purjehdusretkeen katamaraanilla, sukelluskurssille osallistumiseen, snorklaukseen tai vaikkapa tärkeään korallien istutukseen koralliriutalle.

Small Luxury Hotel Nakamanda Resort & Spa on seesteinen ja tyylikäs merenranta lomakohde Krabilla, jonne on täydellistä paeta hetkeksi virkistäytymään. Lahdenpoukaman upeat merinäköalat ja rehevä ympäröivä luonto  – siinä elämän yksinkertaisia iloja.

Paikka on saanut inspiraationsa paikallisesta elämästä, elegantit villat tarjoavat puitteet mukavaan ulkoelämään ja rentoutumiseen. Vapaudu huolista ja stressistä, nauti lomakohteen hitaasta fiiliksestä ja anna Nakamandan ystävällisen henkilökunnan huolehtia sinusta.


Krabi on yksi Thaimaan Blue Zone kohteista ja Nakamanda Resort and Spa on sertifioitu Thaimaan SHAplus hotelli. Tänne voit matkustaa turvallisesti. Kysy lisätietoja sähköpostilla joogaloma@studioyin.com

Krabi joogaloma retket

Krabi joogaloma

Joogaloman hinta

Krabin joogaloman 4.-12.1. (8 yötä) hinta on 1150,-/henkilö, jaetussa kahden hengen huoneessa ja hinta on 1450,- yhden hengen huoneessa. (10 yötä) 4.-14.1  2hh / 1390,- ja 1hh/ 1750,-. Hinnat lasketaan yöpymisten mukaan.

Jooga­loman hintaan sisältyy majoitus ranta­hotellissa / päivittäiset jooga­harjoitukset / jooga­maton käyttö / kaikki aamiaiset . Hinta ei sisällä lentoja eikä lentokenttäkuljetuksia.

Saapumis­päivänä vain ilta­harjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.
Hintaan ei sisälly lentokenttäkuljetuksia.

LENNOT HELSINKI–KRABI tai HELSINKI-PHUKET

Lentosuositukset
Meno 03.01 Finnair AY0141 klo 13:55 Bangkokin kautta(perillä 4.1) AY0141
Paluu 12.1. (tai 13.1.) Finnair AY0142 klo 08:15 Bangkokista
Paluu 14.1 AY 152 Phuketin kautta 12.15

Tai
TUI lennot 3.-11.1 tai 5.-12.1 Phuketin kautta.
Kuljetus Phuketista noi 2 1/2h

Varaukset ja tiedustelut sähköpostilla joogaloma@studioyin.com

Katso video Studio Yin Thaimaan 2018 joogalomalta

 


Hotellin sivut www.nakamanda.com

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Katso kaikki Studio Yinin joogalomat 2023