Featured Video Play Icon

Joogaloma Thaimaassa Krabilla tammikuussa

Joogaa rauhallisella palmurannalla
5.-15.1. (8pv. 7-15.1) 2025

Koe ainutlaatuinen Krabi Studio Yinin kanssa ja lähde jooga­matkalle Nakamanda Resort & Spahan. Joogaloma Thaimaassa Krabilla on tuttua Studio Yin joogalomien laatua sekä puitteiltaan että viehätykseltään. Nauti päivittäisistä joogaharjoituksista, rentoudu hieronnoissa ja rannalla, ja palaa takaisin kotiin energisempänä kuin koskaan.

Joogaloma Thaimaassa Krabilla

Aloitamme aamut herättelevällä, energisoivalla ja vahvistavalla Flow joogalla ja ennen auringonlaskua teemme rentouttavan ja palauttavan Yinjoogan, hengitysharjoituksia sekä meditaation. Ryhmän toiveiden mukaan voimme myös räätälöidä teematunteja esim. selän huoltoa, asanaklinikan tai Pilates core -harjoitteita. Krabin joogamatka avaa joogan myönteiset vaikutukset niin kokeneemmille joogan ystäville kuin vähemmän joogaa harrastaneille.

Joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringosta, Thai -hieronnoista, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat.

Pitkä rantaviiva, kristallin­kirkkaat vedet sekä hyvää ruokaa, rentouttavia hierontoja sekä joogaa Рsiinä ainekset upealle jooga­lomalle. Viikon aikana on mahdollisuus myös purjehdusretkeen katamaraanilla, sukelluskurssille osallistumiseen, snorklaukseen tai vaikkapa tärkeään korallien istutukseen koralliriutalle.

Small Luxury Hotel Nakamanda Resort & Spa on seesteinen ja tyylik√§s merenranta lomakohde Krabilla, jonne on t√§ydellist√§ paeta hetkeksi virkist√§ytym√§√§n. Lahdenpoukaman upeat merin√§k√∂alat ja rehev√§ ymp√§r√∂iv√§ luonto ¬†‚Äď siin√§ el√§m√§n yksinkertaisia iloja.

Paikka on saanut inspiraationsa paikallisesta elämästä, elegantit villat tarjoavat puitteet mukavaan ulkoelämään ja rentoutumiseen. Vapaudu huolista ja stressistä, nauti lomakohteen hitaasta fiiliksestä ja anna Nakamandan ystävällisen henkilökunnan huolehtia sinusta.


Krabi on yksi Thaimaan Blue Zone kohteista ja Nakamanda Resort and Spa on sertifioitu Thaimaan SHAplus hotelli. Tänne voit matkustaa turvallisesti. Kysy lisätietoja sähköpostilla joogaloma@studioyin.com

Krabi joogaloma retket

Krabi joogaloma

Joogaloman hinta

Voit valita päivämääräsi 5.-15.1 väliseltä ajalta. Esim Krabin joogaloman 7.-15.1. (8 yötä) hinta on 1250,-/henkilö, jaetussa kahden hengen huoneessa ja hinta on 1490,- yhden hengen huoneessa. (10 yötä) 5.-15.1  2hh / 1490,- ja 1hh/ 1790,-. Hinnat lasketaan yöpymisten mukaan. Mahdollisuus myös lisäpäiviin retriitin ulkopuolelta.

Jooga­loman hintaan sisältyy majoitus ranta­hotellissa / päivittäiset jooga­harjoitukset / jooga­maton käyttö / kaikki aamiaiset . Hinta ei sisällä lentoja eikä lentokenttäkuljetuksia.

Saapumis­päivänä vain ilta­harjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.
Hintaan ei sisälly lentokenttäkuljetuksia.
Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin verojen, kulujen tms. muutosten vuoksi

LENNOT HELSINKI‚ÄďKRABI tai HELSINKI-PHUKET

Lentosuositukset
Meno 04.01 (tai 6.1)Finnair AY0151 klo 17:30 Hki-Phuket perillä 5.1 (tai 7.1)
Paluu 15.1. Finnair AY0152 klo 11:45 Phuket – Hki
Kuljetus Phuketista noi 2 1/2h

Katso myös edulliset lennot Bangkokin kautta meno esim. 4. tai 5.1 ja paluu 14. tai 16.1. ja varaa edulliset Krabin lennot erikseen 6.1 ja paluu Bangkokiin päivää ennen Helsinkiin lähtöä. (päivitetty 17.8.)

Varaukset ja tiedustelut sähköpostilla joogaloma@studioyin.com

Katso video Studio Yin Thaimaan 2018 joogalomalta

 


Hotellin sivut www.nakamanda.com

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Katso kaikki Studio Yinin joogalomat 2024