Joogaloma Sisiliassa - Taormina

Joogaloma Sisiliassa

Joogaa historiallisessa Taorminassa Sisiliassa
4.-11.10.2023

Tervetuloa Studio Yinin syksyn Sisilian joogalomalle Taorminan kulttuurihistoriallisiin maisemiin. Sisilian viikolla saamme tutustua joogan lisäksi myös paikan kiehtovaan historiaan ja taiteeseen, antiikin kukoistuksen syntyyn ja perintöön. Joogaloma Sisiliassa yhdistää kehon ja mielen hyvinvointia.

Lempeä joogaloma on täydellinen paketti harjoittelua, hyvää Italialaista ruokaa, kävelyjä rannalla, uintia meressä, taidetta ja kulttuurihistoriaa sekä yhteisiä illallisia.

Tämä lomamatka sopii erinomaisesti naisille, miehille ja pariskunnille –kaikille, jotka haluavat nauttia Välimeren keittiön terveellisistä herkuista, parantaa elämänlaatuaan, pysyä terveinä ja huolehtia itsestään paremmin.

Joogaloma Sisiliassa – majoitus

Ylhäällä kallion päällä sijaitsevasta Taorminasta on henkeä salpaavat näkymät Naxoksen lahdelle, ja kaikkialla vallitsee rento ja miellyttävä tunnelma. Taorminassa on myös paljon nähtävää kulttuurista ja historiasta kiinnostuneelle. Majoituspaikka Terra Rossa on kuulunut 50 vuoden ajan samalle perheelle, ja hotellin puutarhaa on vaalittu huolella. Kun haluat virkistäytyä vedessä, on helppo suunnata alhaalla olevalle Taormina Maren rannalle, vain muutama sata askelta rappuja alas, vanha kaupunki taas aivan kivenheiton päässä ylöspäin.


Joogaohjelma

Jooga tarkoittaa kehon, mielen ja sielun yhdistymistä. Joogaharjoitusten avulla energia virtaa vapaammin, keho avautuu, ja aistit herkistyvät.

Aamulla herättelevä, energisoiva ja voimistava jooga ennen aamiaista. Heräämme uuteen päivään tekemällä dynaamisia koko kehoa energisoivia Flow -joogaliikkeitä hengityksen tahtiin, lempeästi ja omaa kehoa kuunnellen.

Illalla rauhoittava ja palauttava Yinjooga ennen illallista. Keskitymme hermostoa ja mieltä rauhoittaviin asanoihin sekä terveyttä edistäviin hengitys-, rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Joogaharjoitukset sopivat kaikille ja ne räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan! Myös vasta-alkajat ovat tervetulleita.


Joogaohjaajamme Annukka Salonen on Studio Yinin perustaja, sekä jooga – ja Pilates opettaja. Studio Yin joogalomat on Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksymä matkanjärjestäjä ja joogalomat toteutetaan yli 12 vuoden kokemuksella Euroopassa ja Aasiassa.

Sisilia joogaloma

Sisilian joogaloman hinta

Sisilian joogaloman hinta on 1090,-/ henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa.

Lempeän joogaloman hintaan sisältyy majoitus rantahotellissa / päivittäiset harjoitukset / kaikki aamiaiset / yksi illallinen hotellillamme.

Saapumispäivänä vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.

Hintaan ei sisälly lentokenttä­kuljetuksia (n. 30-60€ ryhmässä).


Lennot Helsinki–Sisilia (Catania) voit varata itse

Suosituslennot

Finnair
Meno 4.10. Finnair AY 1761 klo 07.45 – Catania klo 13.15
Paluu 11.10 Finnair AY 1726 klo 15.25 – Helsinki klo 00.05 (+1)

AirBaltic
Meno 4.10 AirBaltic BT326 klo 05.26 – Catania 09:45
Paluu 11.10 AirBaltic BT640 klo 10.30 – Helsinki klo 20.40

Yhteiskuljetus kentältä Taorminaan saapumispäivänä lähtö n. klo 14.30 ja lähtöpäivänä saapuminen kentälle n. klo 13.00. Kuljetuksia jaetaan tarvittaessa molemmille lennoilla


1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin