Joogaloma Kreetalla

Perinteinen joogaloma Kreetalla
6.–13.6.2021

Lähde Studio Yinin perinteiselle joogalomalle Kreetalle. Aloitat aamun energisoivalla ja dynaamisella joogaharjoituksella, keskipäivällä asanaklinikoita sekä teemaharjoituksia ja päivä päättyy palauttavaan Yin-syvävenyttelyyn. Viikon aikana on mahdollisuus myös keskusteluihin ravinnosta, terveydestä ja kokonais­valtaisesta hyvinvoinnista.

Joogaharjoituksiin voit osallistua juuri niin usein kuin haluat. Nautitpa sitten merestä, kävelyistä rannalla, hyvästä ruoasta, auringonotosta tai vaativasta joogaharjoituksesta, tällä joogalomalla voit tehdä kaikkea ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Myös vähemmän joogaa harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Tämä lomamatka on koko perheelle.

Palaute kesän Kreetan matkoilta on ollut huikea. Erityisesti on kiitelty matkan rentoutta, loistavaa ruokaa, yhteisiä aamiaisia ja illallisia, sekä Mavros Molos -majatalon henkilökuntaa. Jooga­loma sopii erinomaisesti koko perheelle, jopa 11-vuotiaat pojat ovat osallistuneet innokkaina jooga­harjoituksiin.


Joogaloman hinta

Kesän 2020 Kreetan joogaloman hinta on 745,-/henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa. Hinta on 945,- yhden hengen huoneessa.

Joogaloman hintaan sisältyy majoitus rantahotellissa / päivittäiset joogaharjoitukset / joogamaton käyttö / kaikki aamiaiset / kaksi illallista hotellillamme.

Saapumispävänä vain iltaharjoitus ja lähtöaamuna ei harjoitusta.

Hintaan ei sisälly lentokenttäkuljetuksia (meno-paluu noin 30,-)


Lennot Helsinki–Hania (Kreikka)
voit varata itse

Suosituslennot :Meno 6.6.2021
FINNAIR – AY1855 klo 7.00 tai NORWEGIAN – D8702 klo 6.05

Paluu 13.6.2021
FINNAIR – AY1856 klo 10.55 tai NORWEGIAN – D8703 klo 10.45

Yhteiskuljetus Hanian kentältä Kissamokseen saapumispäivänä lähtö n. klo 21.15 ja lähtöpäivänä saapuminen Hanian kentälle n. klo 19.45

Studio Yinin Joogalomat pidetään pienessä tunnelmallisessa Mavros Molos -perhehotellissa, Kissamoksen rantakaupungissa. Joogaamme aamuin / illoin huikaisevan maiseman ympäröimänä, katetulla joogatasanteella meren yllä. Maisemat ja aaltojen kohina tekevät jooga­elämyksestä ikimuistoisen!

Joogaloma on täydellinen paketti harjoittelua, hyvää kreetalaista ruokaa, kävelyjä rauhallisella rannalla, uintia meressä ja yhteisiä illallisia.

Herättelevän / dynaamisen aamujoogan jälkeen nautimme herkullisen ja runsaan aamiais­brunssin. Päivällä voi olla teema­tunti tai luentoja ja illalla palauttava ja rentouttava Yin­jooga. Hintaan kuuluu myös yhteinen illallinen ensimmäisenä ja viimeisenä iltana. Muina iltoina kokoonnumme usein syömään samaisen hotellin terassille tai voi lähteä ilta­kävelylle kylälle ja nauttia illallista siellä.

Halutessaan lisäohjelmaa, voi lähteä päivä­risteilylle kirkkaan turkoosille Balos-laguunalle. Kissamoksesta pääkaupunki Haniaan kestää autolla / bussilla noin 30–45 minuuttia. Teemme myös vaelluksia vuoristoon, jossa nautimme lounaan paikallisessa kyläravintolassa puiden katveessa. On myös mahdollista vuokrata purjevene tai moottorivene, jolla seilata Kissamoksen kauniissa saaristossa. Mavros Moloksen rannalla järjestetään myös surffaus- ja SUP-lauta­kursseja.


Hotellin sivut www.mavrosmolos.com

1) Ilmoittautumiset & lisätiedot joogaloma@studioyin.com
2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin verkkokaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin