Japani

Japanin joogaloma

Koe traditioiden Kioto
2.-9.4.2022

Studio Yin Japanin joogaloma. Japani on vastakohtien maa, jossa elävät rinnan ikivanhat perinteet sekä futuristiset virtaukset ja huippu­teknologia. Nousevan auringon maa on sekä tee­huoneiden seesteistä rauhaa ja tee­seremonian tarkasti määriteltyjä rituaaleja että mielikuvituksellista ja ultra­modernia nuorisomuotia. Japani on myös yksi maailman turvallisimpia matka­kohteita.

Kioto, maan entinen pääkaupunki, on kuuluisa upeista temppeli­alueistaan ja puutarhoistaan. Siellä vaalitaan myös traditionaalista geisha­kulttuuria.

Lähde Studio Yinin mukana joogalomalle Kiotoon. Matkan aikana joogaamme muun muassa puistossa, joen äärellä ja temppelissä sekä harjoittelemme piano­meditaatiota. Lisäksi Masako Shinto tekee eheyttäviä reiki- ja energia­hoitoja.

Japanin joogaloman vierailukohteita Kiotossa ovat muun muassa Unescon maailman­perintö­kohteisiin kuuluva Kiyomizudera-temppeli Otowa-vesiputouksen alueella, Yasaka, yksi Kioton tunnetuimpia pyhäkköjä, Nishi Honganji ja Higashi Honganji -temppelit sekä shintolainen Fushimi Inari -pyhäkkö, joka on kuuluisa tuhansista oranssin punaisista porteistaan. Tutustumme myös sekä hopeiseen että kultaiseen paviljonkiin (Ginkakuji ja Kinkakuji).

Arashiyama on viehättävä alue Kioton länsilaidalla. Alue on ollut suosittu vierailukohde jo Heian-kaudelta lähtien ja siellä on paljon nähtävää, kuten bambumetsä, Togetsukyo-silta, Tenryuji-temppeli, kauppoja, ravintoloita sekä muun muassa kimonometsä.

Matkalle on hyvä ottaa mukaan mukavat kävelyyn sopivat kengät, sillä teemme kävelyretken Kyoto gyoen -kansallis­puistossa sekä vaellamme Kurama-temppelille.

Koemme myös japanilaisen teeseremonia ja tutustumme toki myös Kioton kuuluisaan geisha-alueeseen, Gioniin.

Matkalla majoitumme Rakuro Kyoto -hotellissa sekä yhden yön ryokanissa, joten pääsemme kokemaan myös sen perinteisen japanilaisen majatalomiljöön.


Hinta

Vahvistuu myöhemmin.

Matkan hinta sisältää joogaharjoitusten lisäksi hotelli­majoituksen täysihoidolla (kaikki ruokailut), kaikki retket/ohjelmat/vierailut, lento­kenttä­kuljetukset ja kuljetukset paikan päällä.

Paluupäivänä ei ole joogaa.


Lennot

Lennot Helsinki‚ÄďOsaka tulee ostaa itse.

Suosituslennot vuodelle 2023 lisätään pian

 


1) Alustavat tiedustelut ja ilmoittautumiset joogaloma@studioyin.com
Annukka Salonen  annukka@studioyin.com / 040 535 7135

2) Odota ensin vahvistusviesti, että varmasti mahdut mukaan joogalomaryhmään ja maksa vasta sitten varausmaksu Holvin kaupassa

Tutustu Studio Yinin kaikkiin joogalomiin