Helsinki

STUDIO YIN Töölössä
Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Studion sisäänkäynti on Telia 5G -areenan katutasossa

Studion Yin Helsingistä vastaavat Yacine ja Jaakko Kalke.
Tuntitiedustelut yacine@studioyin.com
Yksityis- ja yritystunnit & hieronta jaakko@studioyin.com / puh. 044 571 0111

Rekisteröidy ja varaa tunti

Tuntiperuutukset vain varausjärjestelmän kautta

Osta sarjakortti helposti ennakkoon Helsingin verkkokaupasta
Kortti kirjataan järjestelmään ensimmäiselle tunnille saapuessasi. Varaudu näyttämään kuitti tai ostokoodi kassalla. Huom! Sarjakortti käy vain Helsingin studiolla.

Ajankohtaisimmat uutiset, kurssit ja muut tapahtumat StudioYin Helsinki Facebookissa ja Instagramissa

Studio Yin Helsinki on nuorekas ja dynaaminen hyvinvoinnin osaaja. Tuntitarjontamme koostuu jooga- ja pilatestunneista sekä muista kehon ja mielen hyvinvointia edistävistä ryhmä- ja yksilöliikunnan tunneista. Yrityksille omia räätälöityjä hyvinvointipalveluita. Varattavissa myös laadukasta ja osaavaa hierontaa. Varaa aika hierontaan

Vaalea sali on iso, valoisa ja ilmastoitu / katossa lämmittimet kuumia tunteja varten / naisille ja miehille omat pukuhuoneet / suihku / harjoitukseen mukaan oma matto, pyyhe sekä vesipullo

Ovet avataan noin 30 minuuttia ennen tuntia. Saavu paikalle hyvissä ajoin, viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit pukeutua ja etsiä oman paikkasi salissa. Tunnin aikana kaikki ovet ovat lukossa.

Tuntityyppeinä mm. Vinyasa Flow, Bikyasa Power Yoga, Bootcamp-jooga, Yinjooga, Yin & Yang, Terve selkä -jooga, Power Pilates, Pilates 1, kehonpainoharjoitukset, Sweaty Soul Searching sekä erilaisia aamutunteja ja yrityksille omia tunteja.
Lue lisää tuntityypeistä

Tunteja pitävät Yacinen lisäksi mm. Annamari, Eva, Karoliina, Paula, Sami, Sonja, Minna, Leena, Nicole, Gabriel, Jaakko, Jenna, Inka, Victoria ja Vera.
Lue opettajista lisää

Lue ohjeet ajanvaraukseen
Tutustu tuntityyppeihin
Tutustu joogan ja pilateksen harjoitusohjeisiin

Ajanvaraus