Studiot ja Ajan­varaus

Varaa Online -tunti (Studio on suljettuna toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi)

Studion ollessa suljettuna tarjoamme mahdollisuuden osallistua jooga -ja Pilatestunneille verkkopalvelun kautta. Tunneille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmän kautta normaalisti ja tunneista veloitetaan käyntikerta. Mikäli sinulla ei ole olemassaolevaa korttia StudioYinille voit ostaa sarjakortin tai kertamaksun StudioYin Holvin kaupasta.
Huomioithan että kaikki tunnin varanneet ja maksaneet saavat  jälkeenpäin linkin tunnille joka on voimassa 2 päivää tunnin jälkeen ja voit valita itsellesi sopivan ajan harjoitella.

Ohjeet Online tuntien ajanvaraukseen

Rekisteröidy ja varaa aina etukäteen paikkasi tunnille ajanvaraus­­järjestelmän kautta. Käyttäjätili helpottaa asiointiasi studiolla ja tallettaa mm. ostamiesi korttien tiedot. Tililtä voit myös tarkastella osallistumisiasi tunneille. 

Tunnille ilmoittautuneet saavat viestin ja linkin Zoom Online palveluun noin 1 tunti ennen tunnin alkua ja järjestelmä ohjeistaa tunnin käynnistämisen vahvistusviestillä.

Tervetuloa

StudioYin

——————————————————

 

Tarjoamme monipuolisen valikoiman jooga- ja pilatestunteja viikon jokaisena päivänä eri tasoille ja erityisryhmille.
Rekisteröidy ja varaa aina etukäteen paikkasi tunnille ajanvaraus­­järjestelmän kautta.

Käyttäjätili helpottaa asiointiasi studiolla ja tallettaa mm. ostamiesi korttien tiedot. Tililtä voit myös tarkastella osallistumisiasi tunneille. Peru paikkasi suoraan järjestelmästä – jos olet ilmoittautunut tunnille hyvissä ajoin, näkyy varaustiedoissasi suora linkki peruutukselle. Huomaa että klo 7–9 alkaville aamutunneille toivomme varaukset (ja peruutukset) tehtävän jo edellisenä iltana klo 21 mennessä, jonka perusteella tunti joko toteutuu tai ei. Sarjakortteja (lahjakortit) voit ostaa ennakkoon StudioYin Holvin kaupasta tai voit maksaa tuntisi vasta saapuessasi studiolle.

Ajankohtaiset tarjoukset löydät täältä

Studiomme saleissa on modernit infrapuna­lämmityslaitteistot, joista tilaan leviää pehmeä, tasainen lämpö ilman kosteaa kuumuutta. Miellyttävässä, lämpimässä tilassa tehdyt jooga­harjoitukset puhdistavat kehoa. Infrapunasäteily kiihdyttää verenkiertoa, lievittää ihon ongelmia, aktivoi kehon omaa vastustuskykyä ja lievittää stressiä sen kaikissa ilmenemis­muodoissaan. Infrapuna­lämmityslaitteiden +35–38 °C:n lämmössä ohjatut harjoitukset on merkitty ohjelmaan erikseen (hot). Salien ilmastointi on huippuluokkaa.

Studioillamme on kattava valikoima välineitä huippulaatuisista joogamatoista, tukitiilistä, putkityynyistä ja peitteistä, rentouttaviin Be Calm -sacrum-palloihin, hiekkapusseihin ja silmätyynyihin. Kauniaisissa on lisäksi myös Reformer Pilates -laitesali, joka mahdollistaa turvallisen ja ohjatun harjoittelun sekä kuntoutuksen pienryhmille. Kaikilla saleilla on pukuhuoneet sekä suihkut.

Huom! Erikoisryhmien ajanvaraus info@studioyin.com tai 040 535 7135.

Tutustu Studio Yinin tuntityyppeihin
Lue ohjeet ajanvaraukseen tai tutustu joogan ja Pilateksen harjoitusohjeisiin

Kauniainen

StudioYin on Kauniaisissa keskellä Espoota, Kauppakeskus Granin 2. kerroksessa. Studiolla on monipuolinen valikoima jooga- ja pilatestunteja sekä Pilates Reformer -laitetunteja eri tasoille ja erityisryhmille.

Varaa aika

Ohjeet ajanvaraukseen

Tarjoamme monipuolisen valikoiman jooga- ja pilatestunteja viikon jokaisena päivänä eri tasoille ja erityisryhmille. Joogaharjoitus kestää yleensä 60–90 minuuttia ja pilatestunti 60 minuuttia. Tarkista kesto ajanvarauksesta. Ajan …

Lue lisää

Viikko-ohjelmat

Varaa Online -tunti (Studio on suljettuna toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi) Studion ollessa suljettuna tarjoamme mahdollisuuden osallistua jooga -ja Pilatestunneille verkkopalvelun kautta. Tunneille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmän kautta normaalisti …

Varaa aika

Welcome to Studio Yin

Studio Yin is a Yoga and Pilates studio specialised in holistic body-mind training with a beautiful, spacious and well-equipped studio in Kauniainen in the center …

Read more