Yusleyby Stocker Fernendez

Yusleyby valmistui vuonna 2000 Escuela Profesional de Artesta (”Samuel Feijo”) ja sai erikoistumis­todistuksen kuubalaisista kansan­tansseista. Hän toimi ensin kansan­tanssin opettajana Escuela de Intructores de Artessa (EIA) Villa Clarassa. Vuonna 2001 hänet valittiin Conjunto Folklórico Nacional de Cuban tanssijaksi, jossa nousi solistin asemaan. Yusleyby on osallistunut erilaisiin kansain­välisiin kiertueisiin, festivaaleihin ja kulttuuri­vaihtoon.

Yusleyby on ollut mukana kiertueilla mm. Manolito Simonet y su Trabucon kanssa Ranskassa, Italiassa, Bahamalla sekä neljällä festivaalilla Meksikossa ja Kreikassa. Hän tuli valituksi kanadalaiseen Decidedly Jazz -tanssiryhmään, jossa edusti Kuubaa Bulla-showssa, joka oli menestys ja sai hyvät arvostelut. Kuubassa Yusleyby on osallistunut useisiin kansallisiin kiertueisiin, kuten Conjunto Folklórico Nacionalin 45-vuotisjuhlakiertueeseen, jossa hän esitti tärkeimpien kuubalaisten koreografien teoksia (Santiago Alfonso, Liz Alfonso, Rolando Isidro, Dany Villalonga).

Yusleyby haluaa välittää  liikkumisen ja musiikin tuomaa iloa. Studio Yinissä hän ohjaa salsaa ja cubamixiä ja saa sinut nauttimaan kuubalaisista rytmeistä kuten salsa, cha-cha-cha, mambo ja son.