Vea Vainio

Vea aloitti joogaamisen 17-vuotiaana Oulun Astanga­joogakoululla. Vea halusi ymmärtää itseään ja elämää syvemmin sekä vahvistaa omaa kokonais­valtaista hyvin­vointiaan. Vea on tanssinut aktiivisesti lapsesta saakka, mutta jooga toi jotakin uutta – syvempää rauhaa ja läsnäoloa. Jooga kulki tanssin mukana Suomessa ja ulkomailla asuessa: välillä Vea joogasi enemmän ja välillä vähemmän tutustuen ajoittain uusiin jooga­lajeihin.

Vuonna 2017 toive syventyä joogaan harjoittamiseen syvemmin johti Vean opiskelemaan Purna Yoga College Helsinkiin, josta hän valmistui jooga­opettajaksi (RYT200) huhtikuussa 2018.

Vealle jooga on sekä henkinen että fyysinen harjoitus, sekä kokonais­valtainen elämäntyyli. Jooga on auttanut Vean kehoa, mieltä ja sielua voimaan paremmin ja onnellisemmin. Vea haluaa kannustaa muitakin näkemään, kuinka pienillä joka­päiväisen elämän muutoksilla voi vaikuttaa merkittävästi omaan hyvin­vointiin ja onnellisuuteen.

Vea on lisäksi tanssija ja toiminta­terapeutti (AMK) ja tekee vesi­rentoutus­hoitoja (Aguahara, tasot I-III). Vealle joogan lisäksi erityisen rakasta on tanssi ja liike­improvisaatio.