Nina Pastel

Nina on Suomen Kansallisoopperan balettikoulun kasvatteja. Valmistuttuaan Tukholman Balett Akademienistä,  hän työskenteli Östgötabalettenissa, Norrköpingissä ja palasi Suomeen StepUp Dancer’s -ryhmään sekä opetti jazztanssia Tanssi Vintissä, Helsingin Tanssiopistossa, StepUp School’ssa ja DCAssa.

Kulttuuriapuraha vei Ninan New Yorkiin. Vuoden vierailu venyi neljäksi, jonka aikana Nina opiskeli Simonson-jazztanssitekniikkaa, tutustui laitepilatekseen ja työskenteli tanssijana mm. Val Suarezin Extended Dance Companyssa.

Rakkaus ja perheen perustaminen toivat mukanaan muuton Karibialle, Martiniquelle. Siellä Nina pyöritti omaa tanssikoulua ”Dance Place” ja toimi Zukamine Futurstar -TV-ohjelman koreografina ja opettajana.

Palatessaan Suomeen perheensä kanssa  Nina löysi takaisin pilateksen kehoa kunnioittavaan maailmaan ja on saanut koulutuksensa Somatic Studiolla.

Nina on kannustava ohjaaja. Hänen tunneillaan tutustutaan liikkeen kautta omaa kehoon, vahvistaen syviä lihaksia ja venyttämällä kireitä. Hyvä olo tuntuu jo ekan kerran jälkeen!