Karoliina ”Karo” Kangaskolkka

Karoliina on aina rakastanut liikkumista ja ehtikin lapsuutensa aikana kokeilemaan kaikkea baletista nyrkkeilyyn ja ratsastukseen ennen kuin löysi joogan palattuaan opiskeluiden jälkeen Suomeen. Lontoossa opiskellessaan Karoliina sai kipinän pilatekseen, ja Helsinkiin muutettuaan kohtalo johdatti hänet Studio Yinille, jossa hän rakastui joogaan.

Karoliinaa kiehtoo joogassa sen loputon haasteellisuus, kokonaisvaltaisuus ja ennen kaikkea hauskuus. Koskaan ei ole tylsää ja aina pystyy kehittymään, varsinkin nykymaailmassa on ihanaa saada tehdä jotain, jossa pystyy etenemään, mutta ei ole kiire, koska mielen perällä on tieto siitä, että koskaan ei tule olemaan täysin ’valmis’. Miksi siis hätiköidä?

Karoliina rakastaa lasten kanssa toimimista ja onkin työskennellyt Suomeen palattuaan paljon päiväkodeissa. Hänestä lapsilta oppii valtavasti ja varsinkin joogassa on mahtavaa juuri se, että saa palata lapsen mielentilaan, leikkiä, kokeilla ja olla utelias, eikä tarvitse ottaa itseään niin vakavasti. Karoliina haluaa juuri tätä ajatusta tuoda esiin opetuksessaankin. Relax, breathe and have fun.