Jutta Lecklin

Jutta on opiskellut joogaa, ayurvedaa, reikiä, shiatsua sekä meditaatiota Intiassa, Espanjassa ja Suomessa. Hän kouluttautui joogaopettajaksi Intiassa vuonna 2012 (Yoga Alliance, RYT200). Jutan joogaopetus pohjautuu Sivananda-joogatyyliin, jonka perustajia olivat Swami Sivananda ja Swami Vishnudevananda (a world authority of Hatha and Raja Yoga). Hän on opiskellut mm. Swami Vishnudevanandan oppilaan opastuksella Intiassa.

Jutta luennoi mielellään joogan terveysvaikutuksista ja opettaa meditaatiota. Reikiä hän on opiskellut Suomessa Sara Gardnerin sekä Intiassa Äiti Amman oppilaana ja shiatsuhoitajaksi (seitai) Arja-Liisa Landénin johdolla Helsingissä. Joogatuntien lisäksi voit varata ajan Jutan reiki- ja shiatsuhoitoihin.

Hän on asunut useita vuosia ulkomailla mm. Englannissa ja Espanjassa. Eri kulttuurit ja ilmiöt ovat aina kiinnostaneet häntä. Kehitysmaatutkimuksen kandidaatiksi Jutta valmistui East Anglian yliopistosta Englannista ja valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta. Hän on myös Global Yogi Digital -sivuston (yogazine.theglobalyogi.com) Skandinavian toimittaja.

”Minusta on tärkeää hyväksyä itsensä juuri sellaisena kuin on. Tunneillani kannustan kuuntelemaan ja rakastamaan omaa kehoa, mieltä ja sisintä olemusta, jotta jokaisesta kehittyy oman itsensä paras asiantuntija.”