Jasmiina Sipilä

Jasmiina on valmistunut tanssi­taiteen kandidaatiksi London City University Trinity Labanista Englannissa sekä tanssi­taiteen maisteriksi ja tanssin­opettajaksi Taide­yliopiston Teatteri­korkeakoulusta Helsingissä. Molempiin koulutuksiin kuului oleellisena osana pilates- ja jooga­harjoittelu ja opettajina oli alojen huippunimiä. Jatko-opintoja on kertynyt muun muassa Jarmo Ahosen Myofaskiaali-linjat-kurssilta Somatic Studiossa, somaattisesta liike­terapiasta Satu Palokankaan ohjauksessa Taide­yliopistossa sekä Mindfulness- ja meditaatio-praktiikasta. Jasmiina kehittää jatkuvasti omaa harjoitustaan ja opettajuuttaan kursseilla ja retriiteillä.

Jasmiina on kansainvälisen ammatti­tanssijan ja tanssin­opettajan työn rinnalla ohjannut pilatesta, somaattista venyttelyä ja fascia-tunteja jo yli 10 vuotta. Hän keskittyy ohjaamisessa kehon ja mielen kokonais­valtaiseen hyvinvointiin ja tiedostamiseen sekä anatomiseen tarkkuuteen, kuten lihas­kalvo­linjojen merkitykseen liikkeen ohjaamisessa, terveen liikkuvuuden säilyttämiseksi ja edistämiseksi.

Jasmiina on kokenut pilatestekniikan merkityksen vammojen ennaltaehkäisyssä, palautumisessa ja kuntoutuksessa ja hän ohjaa mielellään tarkasti, kuunnellen asiakkaiden yksilöllisistä tilannetta ja tarvetta.