Eve Tarkkonen

Eve on valmistunut vuonna 2017 Somatic Studion pitkästä Pilates-ohjaajakoulutuksesta ja on ohjannut siitä lähtien Studio Yinillä sekä pääasiassa yksityisasiakkaita.

Even toi pilateksen pariin oma kokemus lajin mullistavasta muutoksesta kehonhallintaan, lihasaktivaation paranemiseen ja kehon parempaan vointiin. Harjoituksen jälkeinen olotila ja muutos niin kehossa kuin mielessäkin on kokemus, jota Eve haluaa antaa myös muille ihmisille oman opetuksen kautta.

Aktiivinen urheilu (mm. tennis, hiihto, juoksu, laskettelu, luonnossa liikkuminen) on aina ollut osa Even elämää, mutta aikaisemmalta koulutukseltaan hän on KTM ja työskennellyt vuosia liike-elämän parissa. Stressin hallinta ja ei-suorittava liikkuminen alkoivat kiinnostaa niin paljon, että lopulta kehon hyvinvoinnista tuli hänelle myös ammatti.

Even ohjaustyyli on liikkeen oikeaan ja hallittuun tekemiseen keskittyvä ja hän mielellään myös lisää asiakkaidensa tietämystä ja ymmärrystä anatomiasta sekä kehon toiminnasta, jolloin virheasentoja ja liikeaktivaatiota on helpompi korjata.