Pilates + Yamuna Body Rolling Workshop

Vapautta, voimaa ja liikkuvuutta kehoon!

Lauantaina 29.4. Kauniaisissa / Merja Snellman
klo 14.00–16.00

Yamuna Body Rolling on kehonhuolto­menetelmä, jossa erikokoisia palloja apuna käyttäen helpotetaan kireiden lihasten ja sidekudosten aiheuttamia liikerajoituksia, kiputiloja ja ryhtiongelmia. Harjoitukset on rakennettu systemaattisesti kehon omaa logiikkaa ja järjestystä kuunnellen. Liikuntamuoto on saanut nimensä perustajansa, Yamuna Zake’n mukaan.

Yamuna Body Rollingin avulla pyritään parantamaan kehon liikkuvuutta ja hallintaa sekä vähentämään kipuja ja jännitystiloja. Pallojen avulla voidaan hieroa ja venyttää eri lihaksia, aktivoida verenkiertoa sekä poistaa lihaskireyksiä ja -jännityksiä.

Usein positiivisen vaikutuksen liikkumisen vapautumisena ja tilan tunteena kehossa huomaa jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Pidemmällä aikavälillä menetelmä voi auttaa ryhti­ongelmien korjaamisessa, lisätä suorituskykyä ja parantaa elämänlaatua helpottamalla kiputiloja ja stressioireita.

Menetelmä auttaa myös ymmärtämään oman kehon toiminnan logiikkaa ja sen rajoituksia sekä mahdollisten kiputilojen syntyä. Helposti opittavana se tarjoaa myös erinomaisen välineen itsehoitoon ja tukee hyvin muita kehoterapian muotoja.

Kenelle Yamuna Body Rolling sopii?

Liikuntamuoto sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille, ja sitä voi tehdä joko yksin tai ohjatusti ryhmässä. Yamuna Body Rollingia voi hyödyntää myös osana esimerkiksi joogaharjoitusta tai kuntoutusta.

Lisää tietoa Yamunasta

YIN-Snellman

Merja Snellman

Merja on valmistunut tanssinopettajaksi Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta ja toiminut yli kymmenen vuotta nykytanssin opettajana, koreografina ja tanssijana työskennellen mm. Kansallisoopperan baletti­oppilaitoksessa ja Teatteri­korkeakoulussa. Hän on myös Somatic Pilates -ohjaaja sekä yksi neljästä sertifioidusta Yamuna Body Rolling -ohjaajasta Suomessa.


Studio Yin Kauniainen/ Kauppakeskus Grani 2krs,
Lisätiedot info@studioyin.com

Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmstä

Hinta: 30 ,- / henkilö