Terve Selkä -kurssit

Kauniaisten studiolla
17.11.2018 / klo 14.30–16.30
Terve Selkä -Pilates / Jasmiina


Terveen selän perusta on hyvä ryhti. Oikeanlainen ryhti vaatii vain vähän lihastyötä ja kuormittaa lihaksiasi tasaisesti. Kun löydät hyvän ryhtisi ja kehosi tasapainon, vältyt lihasten ja nivelten ylikuormitukselta.

Terve Selkä -kurssilla opit löytämään hyvän ryhdin ja vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoitteilla. Opit myös käyttämään kehoasi ja lihaksiasi turvallisesti niveliä kuormittamatta. Opit liikkumaan niin, että rasitusvammoja ei synny ja kehosi kestää terveenä ja tasapainoisena arjen haasteet.

Kurssilla voidaan käyttää joogaseinää sekä muita apuvälineitä helpottamaan ja poistamaan jännitystä ja auttamaan selkää oikeisiin asentoihin. Joogaseinän avulla teemme tilaa nikamien väliin selkää pidentäen, rentoutamme selkää ja selän lihaksia ja parannamme verenkiertoa jäykistyneillä alueilla.


Terve Selkä -kurssi on joko yhden tai kahden päivän intensiivikursseja selkävaivoista kärsiville. Ne antavat lentävän lähdön selän hyvinvointiin ja auttaa välittömästi selän ongelmiin. Kurssilla parannetaan selkärangan liikkuvuutta sekä ryhtiä ja vahvistetaan selkää. Kurssilla annetaan perustiedot selän vahvistamiseen ja avaamiseen joogan tai Pilateksen avulla. Lisäksi tehdään selkää vahvistavia ja vapauttavia harjoitteita.

2 päivän viikonloppukurssin aikana tehdään 2–2,5 tunnin Pilates-painoitteinen työpaja, jonka tarkoitus on vahvistaa selkää sekä saman mittainen jooga­painotteinen työpaja selän liikkuvuuden parantamiseksi.


Terve Selkä -tunnit auttavat sinua jatkossa pitämään selkävaivat loitolla vahvistamalla ja vapauttamalla selän liikkuvuutta. Nämä tunnit ovat pienryhmätunteja, joilla saat henkilö­­kohtaisempaan ohjausta ja tietoa ja harjoitteilla saat tehoa myös muuhun liikunta­harrastukseesi. Lue lisää Terve Selkä -tunneista

Muista hoitaa akuuttia selkäkipua aina ensin lepuuttamalla ja keskustele lääkärisi kanssa liikunnasta. Akuutin kivun hellittäessä tulisi aloittaa liikunta. Aloita liikunta rauhallisilla venytys- ja liikkuvuus­harjoituksilla.


Tutustu Jasmiinaan

Studio Yin Kauniainen / Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen, Kauppakeskus Granin 2. kerros
Studio Yin Helsinki Töölössä / Urheilukatu 5, 00250 Helsinki, Telia 5G-areenan katutasossa
Lisätiedot: info@studioyin.com

Valitse ajanvarauskalenterista ensin oikea viikko ja varaa paikkasi kurssille.
Huom! Kursseja ja tunteja pääsee varamaan aina vasta 5 viikkoa ennen tapahtumaa

Hinta á 35 €


Yksityis- ja pienryhmätunneista voit kysellä info@studioyin.com