Terve Selkä -kurssit

Kauniaisissa / Mimmi

su 22.3. klo 14.00–16.00

à 35 €


Terve Selkä -kurssilla opit löytämään kehon keskilinjan, hyvän ryhdin ja vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoitteilla. Opit myös käyttämään kehoasi ja lihaksiasi turvallisesti niveliä kuormittamatta. Opit liikkumaan niin, että rasitusvammoja ei synny ja kehosi kestää terveenä ja tasapainoisena arjen haasteet.

Kurssilla voidaan käyttää apuvälineitä helpottamaan tai poistamaan jännitystä ja auttamaan selkää oikeisiin asentoihin.


Terve Selkä -kurssi on joko yhden tai kahden päivän intensiivikurssi selkävaivoista kärsiville. Ne antavat perusteet selän hyvinvointiin. Oikein tehty, säännöllinen harjoittelu auttaa selän ongelmiin

2 päivän kurssin aikana tehdään joko 2 tunnin Pilates- tai jooga­painoitteinen työpaja. Kurssilla sovelletaan monia eri tekniikoita Feldenfreis, hengitys­harjoitukset, somaattinen harjoittelu, SPS, restoratiivinen….


Terve Selkä -tunnit auttavat sinua jatkossa pitämään selkävaivat loitolla vahvistamalla ja vapauttamalla selän liikkuvuutta. Nämä tunnit ovat pienryhmä­tunteja, joilla saat henkilö­­kohtaisempaan ohjausta sekä tietoa ja harjoitteilla saat tehoa myös muuhun liikunta­­harrastukseesi. Lue lisää Terve Selkä -tunneista

Muista hoitaa akuuttia selkäkipua aina ensin lepuuttamalla ja keskustele lääkärisi kanssa liikunnasta. Akuutin kivun hellittäessä tulisi aloittaa liikunta. Aloita liikunta rauhallisilla venytys- ja liikkuvuus­­harjoituksilla.


Tutustu Mimmiin

Studio Yin Kauniainen / Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen, Kauppakeskus Granin 2. kerros
Lisätiedot: info@studioyin.com

Valitse ajanvarauskalenterista ensin oikea viikko ja varaa paikkasi kurssille.
Huom! Kursseja ja tunteja pääsee varamaan aina vasta 5 viikkoa ennen tapahtumaa

Hinta á 35 €


Yksityis- ja pienryhmätunneista voit kysellä info@studioyin.com