Surya Namaskara -kurssi

– opi erilaisia aurinkotervehdysvariaatioita, linjaukset sekä hengitys
la 21.4. klo 11.30–13.30 / Kauniainen
su 22.4. klo 12.00–14.00 / Helsinki

hinta 25  € tai sarjakortti + 10 €

Workshopissa tutustutaan klassisiin Surya namaskar A ja B-sarjoihin eri joogan koulukuntien mukaan sekä historian että nykypäivän valossa. Kurssilla opitaan synkronoimaan liike ja hengitys yhteen ja tarkastetaan läpi tärkeimmät linjaukset, variaatiot sekä modifikaatiot, jotta jokaiselle löytyy sopivin tapa harjotella.


Surya Namaskarin terveyshyödyt

Surya Namaskar tarjoaa kaikki joogan hyödyt ytimekkäässä paketissa. Se on kokonais­valtainen harjoitus, joka tarjoaa fyysisiä, henkisiä ja emotionaalisia terveys­vaikutuksia. Surya Namaskar vahvistaa lihaksia, hoitaa niveliä, nivelsiteitä ja luustoa, parantaa ryhtiä, sekä tuo joustavuutta ja tasa­painoa koko keholle.

Surya Namaskarin harjoittaminen tasapainottaa myös endokrinaalisten rauhasten toimintaa. Näihin kuuluvat kilpirauhanen, lisä­kilpirauhanen ja aivolisäke sekä lisä­munuainen, kivekset ja munasarjat. Kuten useimmat harjoitukset, Surya Namaskar tarjoaa myös henkistä hyvin­vointia säännöllisille harjoittajille. Olosi on upea lyhyenkin säännöllisen aurinkotervehdys-harjoituksen jälkeen. Se rentouttaa ja nuorentaa – jännitys, stressi ja ahdistus sulavat pois hengityksen ja liikkeen yhdistyessä.


Studio Yin Kauniainen / Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen, Kauppakeskus Granin 2. krs
Studio Yin Helsinki Töölössä / Urheilukatu 5, 00250 Helsinki, Telia 5G -areena katutaso
Lisätiedot info@studioyin.com

Hinta 25  € tai sarjakortti + 10 €
Valitse ajanvarauskalenterista oikea viikko ja varaa paikkasi kurssille
la 21.4. Kauniaisissa
su 22.4. Helsingissä