Sivananda syventävä

 Töölön studiolla
pääsiäisviikolla – pitkäperjantaina
pe 30.3.2018 klo 11.00–13.00

Sivananda-jooga on monipuolinen, kokonaisvaltainen ja perinteinen Hatha-joogan muoto, jossa keskitytään voimakkaan ja koko kehoa aktivoivan asana­harjoituksen lisäksi muun muassa oikeanlaiseen hengitykseen (pranayama), syvä­rentoutumiseen sekä meditaatioon. Harjoitukseen kuuluu alku- ja loppu­rentoutus, hengitys­harjoitukset, aurinko­tervehdykset sekä 12 joogaliikettä variaatioineen.

Kurssilla teemme voimakkaampia variaatioita sekä asanoista että pranayamasta ja opimme syvemmin harjoituksen vaikutuksista fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla.

Tämä kurssi sopii joogaa pidempään harrastaneelle tai Sivananda-joogan perusteita tuntevalle henkilölle, mutta on modioitavissa myös aloittelevalle joogaajalle. Rento, lempeä ja turvallinen ilmapiiri mahdollistaa omalta mukavuusalueelta irtaantumisen ja itsensä haastamisen.


Sivananda syventävä -kurssin opettajana toimii joogafilosofiaan sekä Sivananda-joogaan syventynyt Paula Band (Yoga Alliance RYT500), joka on opiskellut Sivanandajoogan 200h ja 300h koulutusohjelmat sekä joogan eri polkuja Thaimaassa ja Etelä-Afrikassa.

Lue lisää Paulasta


Studio Yin Helsinki, Töölö / Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Lisätiedot info@studioyin.com

Hinta 25,- tai Yin-sarjakorttilla + 10,-
Valitse ajanvarauskalenterista oikea viikko ja varaa paikkasi kurssille

Huom! Kurssit ovat mahdollista varata aikaisintaan 5 viikkoa aiemmin.