Rumpumeditaatio

Gabriela Aldana-Kekonin johdolla
ti 3.4.2018 klo 18.30–20.00 / Helsinki

Hinta 30 €

Rumpumeditaatio on maadoittava ja voimaannuttava kokemus. Monet ihmiset sanovat, että rummun ääni mahdollistaa oman sisäisen äänen kuuntelemisen. Menetelmään harjaantuneet ”matkustavat” rumpumeditaatiossa omien mielikuvien saattelemina sisäiseen maailmaansa.

Rumpumeditaatio voi tuoda avun moniin vaivoihin olkoon ne sitten fyysisiä, emotionaalisia tai henkisiä. Rumpumeditaatio antaa tilaisuuden rauhoittua ja virkistyä. Se auttaa lievittämään stressiä sekä parantaa keskittymiskykyä ja ruokkii meissä jokaisessa asuvaa luovuutta. Rumpumeditaatio on voimakas menetelmä. Onkin suositeltavaa aloittaa harjoitukset kokeneen asiantuntijan opastuksella, joka takaa turvallisen rumpu­meditaatiokokemuksen.


Mitä rumpumeditaatiossa tapahtuu?

Gabrielan rumpumeditaatioon valmistaudutaan ottamalla vahva yhteys omaan kehoon yksin­kertaisten liikkeiden ja hengityksen avulla. Huomio viedään kaikessa rauhassa kehon kautta kohti sisäistä maailmaa.

Meditaation aikana istutaan joko lattialla tai tuolilla, tai asettaudutaan selin­makuulle. Ennen rummutusta ohjaaja puhdistaa osallistujien ja tilan energiat yrttisavun avulla. Rummun ääni alkaa rauhallisesti. Ohjaajan äänen johdattamana päästään yhä syvemmälle rauhan tilaan, jossa keho rentoutuu ja mieli vapautuu arjen rasituksista.

Rummun värähtelyaallot matkustavat koko kehon läpi jokaiseen soluun asti. Kehon maadoittuessa sen aineen­vaihdunta aktivoituu. Rumpu­meditaation vaikutukset ovat tasapainottavia ja parantavia. Meditaation lopussa voidaan jakaa kokemuksia keskustellen, jos osallistujat niin toivovat.

Voit tulla rumpumeditaation ilman aiempaa kokemusta meditaatiosta tai rummusta. Rumpu­meditaatio sopii moneen elämän­vaiheeseen ja tilanteeseen.

Gabriela Aldana-Kekoni

Gabriela on tanssi- ja ympäristötaiteilija, kehoterapeutti, joogaopettaja sekä perinne­tiedon kantaja. Luonto on hänelle opettaja ja voimapaikka. Luonto on kaikkialla ympärillämme: Se on asfaltin alla, rakennusten välissä ja ylhäällä taivaalla. Luonto on myös ruumis jossa asumme.

Gabriela varttui muinaisnoitien ja parantajien kulttuurissa, Chilessä. Lapsuuden kokemuksiin perustuen hänelle syntyi jo varhaisessa nuoruudessa tietty maailmankuva ja henkisen tiedon jano, jotka ilmenevät myös hänen nykyisessä elämässä.

Gabriela muutti Suomeen vuonna 2000 ja on siitä lähtien opiskellut myös suomalaista kansan­perinnettä. Vuodesta 2012 hän alkoi opiskella kalevalaista hengenperintöä ja luontoyhteyttä suomalais-ugrilaisen samanismin keskuksessa. Gabriellalla on vahva kutsumus edistää kanssa­ihmisten hyvinvointia ja auttaa ihmisiä tunnistamaan itsensä osana luontoa niin fyysisesti kuin sielullisestikin. Luonto­yhteyden löytäminen ja ymmärtäminen vaikuttaa monella tasolla yksilön elämässä. Kehon kautta löytyvät avaimet niin itsensä kuin maailmankin parantamiseen. Luonto meissä edellyttää rohkeutta kulkea omaa polkua, omassa rytmissä, omaa totuutta seuraten.


Paikka: Studio Yin Helsinki Töölössä / Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Lisätiedot info@studioyin.com

Hinta: 30,-
Valitse ajanvarauskalenterista oikea viikko ja varaa paikkasi kurssille
Huom! Kursseja on mahdollista varata varausjärjestelmästä aikaisintaan 5 viikkoa aiemmin.