Reformer laitepilates

Reformer laitepilates raskaana oleville ja juuri synnyttäneille

Reformer laitepilates raskaana oleville ja juuri synnyttäneille.

Tunnit maanantaisin klo 16.45 – 17.45

Reformer laitepilates raskaana oleville ja juuri synnyttäneille. Raskaus ja äitiys rasittavat kehoa, joten siitä kannattaa huolehtia oman ja vauvan hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien erityistarpeisiin keskittyvillä tunneilla vahvistetaan ja kuntoutetaan turvallisesti lantionpohjan- ja keskivartalon lihaksia turvallista liikkumista varten.

Lisäksi tunneilla keskitytään hyvän ryhdin kannalta tärkeiden lihasten tunnistamista, hallintaa ja voimaa sekä vapautetaan raskauden aikana ja vauvaa kantaessa kiristyviä lihaksia. Näin luodaan edellytykset sille, että keho kestää raskauden aikana ja synnytyksen aikana siihen kohdistuvia rasituksia, vältytään kivuilta sekä mahdollistetaan mahdollisimman nopea palautuminen synnytyksen jälkeen.

Harjoittelussa hyödynnetään reformer-laitetta, joka mahdollistaa erittäin monipuolisen harjoittelun, tukee ja auttaa aistimaan oikeita lihaksia.

Tunti on lempeä ja tempoltaan rauhallinen. Kaikkien osallistujien tilanne otetaan yksilöllisesti harjoittelussa huomioon.

Lue lisää Reformer laitepilateksesta >>

Lisätiedot: info(at)studioyin.com

Ilmoittautumiset: ajanvarausjärjestelmän kautta >>
Hinta: normaali Refomer Pilates tunnin hinta