Qigong + meditaatio -kurssi

la 23.2. Kauniaisissa
klo 14.45–16.15

hinta 25 €

Yoshi Omorin Qigong-tunneilla harjoitetaan Qigongin muotoa, jota kutsutaan ”silkin kehräämiseksi”. Siinä vuorottelevat hidas ja nopea liike sekä hetkelliset voiman purkaukset. Harjoitteissa työskennellään yinin ja yangin, täyden ja tyhjän, oikean ja vasemman kanssa.

Perinteisesti Qigong on nähty pyrkimyksenä kehittää ja tasapainottaa sisäsyntyistä elämän energiaa (qi). Kehon liikkeen, hengityksen ja keskittymisen myötä qitä ohjataan kehon läpi. Harjoitteet auttavat keskittymään, pehmentävät kehoa, rentouttavat ja mahdollistavat energian virtaamisen.

Tunnit soveltuvat kaikille.

Yoshi Omori

Yoshi on Japanilainen qigong-opettaja ja valokuvaaja. Hän suoritti oikeustieteen kandidaatin tutkinnon yliopistossa Tokiossa, jonka jälkeen asettui Pariisiin.

Pariisissa Yoshi kiinnostui valokuvaamisesta, josta muodostui pian hänen ammattinsa ja taiteenalansa.

Qigong tuli Yoshin elämään kun hän tapasi suuren opettajan Feng Zinquanin, joka oli modernin Taichin ja qigongin perustaja Kiinassa. Yoshi syventyi opettajansa filosofiaan ja sitoutui harjoittelemaan sen tekniikkaa. Qigongin harjoittaminen vaikutti erittäin positiivisella tavalla Yoshin elämään ja terveydentilaan. Sen myötä hän löysi myös oman valokuvaustyylinsä, jossa hän pyrkii kuvaamaan ihmisten ja asioiden energioita ja auraa.

Vuodesta 2013 Yoshi on asunut Suomessa, jossa hän on toiminut qigong-opettajana ja valokuvauksen ohjaajana muun muassa Zodiak – Uuden tanssin keskuksessa, Ehkä-nykytaidetilassa ja Espoon Arbiksessa.


Paikka  Studio Yin Kauniainen / Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen, Kauppakeskus Granin 2. kerros
Lisätiedot  info@studioyin.com

Varaa paikkasi kurssille