Thai hieronta Studio Yin

Puhdistava Detox -työpaja

Kauden kääntyessä talvesta kevääseen meidän tulisi mukautua vuodenaikojen vaihteluun ylläpitääksemme ja edistääksemme hyvinvointia. Kevät on uudestisyntymisen, uudistumisen ja uudelleenkasvun aikaa. Siirrymme talven pimeydestä kohti valoa. Puhdistava Detox -työpaja auttaa sinua uudistamaan kehoasi kohti kesää.

Tässä työpajassa keskitymme vahvistamaan ruoansulatuskanavaa sekä detox-järjestelmäämme, joka käsittää maksan, sappirakon, vatsan ja pernan meridiaanit. Nykyaikaiset elämäntavat ja ruokailutottumukset edellyttävät, että ruoansulatusjärjestelmämme on huippukunnossa ja että se puhdistaa luonnollisesti kehoomme tulevat myrkyt.

Kurssilla opit muun muassa vahvistamaan maksan toimintaa, jonka ansiosta maksa suodattaa epäpuhtauksia paremmin. Kerromme myös, millä tavalla voit parantaa immuniteettia ja tehostaa ruuansulatuskanavaa, jotta ravintoaineet imeytyvät paremmin. Lisäksi käymme läpi, miten lievitetään ruoansulatushäiriöitä, kuten ummetusta, vatsan turvotusta tai ripulia.

Puhdistava Detox -työpaja opettaa myös tekniikoita, joilla voi lieventää ja ehkäistä diabetesta, maksasairauksia, maksan suurentumista, maksakirroosia, sappirakon oireilua, verenpaineen epätasapainoa ja korkeaa kolesterolia. Tutustumme myös, miten niveltulehdusta, -kipua ja reumaa hoidetaan.


Chantal Hellevig on koulutettu akupunktioterapeutti ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija. Hän on opiskellut kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa, Singaporessa ja Suomessa yhdessä kokeneiden lääkärien kanssa. Chantal on Tehyn, Suomen Kiinalaisen Lääketieteen Liiton (SKILL) ja FinnAcu ry:n jäsen.


Studio Yin Kauniaisissa / Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen
Lisätiedot: info@studioyin.com
Ilmoittaudu: ajanvarausjärjestelmästä

Hinta: 70 € (2,5h)

Katso myös muut Studio Yin kurssit