Pilateksen perusteet kurssi

2h+2h lauantaisin

la 28.8. klo 14-16 ja
la 18.9. klo 14-16


Opi Pilateksen tärkeimmät periaatteet harjoituksen kautta kokeneen ja ammattitaitoisen opettajamme Ulla Mannilan  johdolla.

 

  • hallinta
  • keskittyminen
  • keskustan käyttö (core)
  • hengitys
  • tarkkuus
  • virtaavuus (flow)

Näillä kahdella tunnilla käydään läpi pilates-menetelmän perusteita ja yleisimmistä alkuasennoista tehtäviä liikkeitä kahdessa osassa. Ensimmäisellä tunnilla tehdään liikkeitä seisoen, selinmakuulta ja istuen ja toisella tunnilla nelinkontin, vatsamakuu- ja kylkiasennoista.

Ihmisen voima ja terveys on paljolti keskivartaloon piiloutuvan lihasylinterin varassa. Pallea, lantionpohja sekä ennen kaikkea syvät vatsa- ja selkälihakset muodostavat tukikorsetin, jonka tehtävä on ennakoivasti tukea liikkeessä ihmisen rankaa.  Opi käyttämään kehoa taitavasti! Löydä voima, tasapaino ja ryhti.

Pilateksen tavoite on mahdollisimman tasa­painoinen, vahva ja kestävä keho ja mieli. Joseph Pilates suunnitteli nimeään kantavan metodin vahvistamaan koko kehoa ja erityisesti myös sydäntä ja keuhkoja.

Pilates harjoitus kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja ryhtiä vahvistamalla kehon keski­aluetta ja syviä tuki­lihaksia. Kehon liike­hallinta lisääntyy voima-, liikkuvuus- ja koordinaatio­harjoitteilla.


Studiollamme on modernia ja klassista pilatesta sekä suosittua Terve Selkä -pilatesta. Monipuolinen klassinen Reformer-laiteharjoittelu soveltuu terveille, hyväkuntoisille ja urheilullisille, jotka haluavat rankan fyysisen ja kokonaisvaltaisen harjoituksen. Opetamme Joen alkuperäisten liikesarjojen mukaan klassisilla siirtymillä liikkeistä toiseen unohtamatta Pilateksen perusperiaatteita.

Ajankohta: (2h + 2h)  la 28.8. klo 14-16 ja 18.9. klo 14-16
Opettaja: Ulla Mannila
Hinta: (45 € tai molemmat 80 €)
Studio Yin Kauniaisissa / Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen
Lisätiedot: info@studioyin.com
Ilmoittaudu: ajanvarausjärjestelmästä