Minun kehoni, minun kotini

kehoitsetuntoa tukeva kurssi nuorille

la 7.4.2018 klo 14.00–16.00  / Studio Yin Helsinki-Töölö
Hinta: 38 €


Lapsen tullessa murrosikään kehossa tapahtuu paljon muutoksia, joita onneksi opiskellaan koulussa ja puhutaan vanhempien ja kavereiden kesken. Osa muutoksista kuitenkin hämmentää sanattomasti ja aiheuttaa epävarmuutta muuttuneessa kehossa ja mielessä. Mikä on minun omaani? Miten voin, osaan ja uskallan liikkua? Olenko kaunis? Olenko komea?

Minun kehoni, minun kotini -kurssi tukee nuoren kehoitsetuntoa. Kurssilla tutustutaan liikkeen kautta omaan kehoon, sen ääriviivoihin, tuntemuksiin ja mahdollisuuksiin. Kurssi on tarkoitettu 11–14-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat oppia elämään rohkeasti sellaisina kuin ovat. Aikaisempaa tanssi- tai liikkumis­harrastus­kokemusta ei tarvita.

Hanna Brotherus valmistui Teatteri­korkeakoulusta koreografiksi 1994 ja suoritti pedagogiset opinnot 1996. Hän on tehnyt lukuisia näyttämö­teoksia, tanssi­videoita ja opettanut nykytanssia ja fyysistä ilmaisua Kallion lukiossa, Metropoliassa, Teatteri­korkea­koulussa ja kursseilla eri puolilla Suomea.

 

Brotherus on saanut useita palkintoja ja apurahoja. Parhaillaan hän nauttii Taiteen keskus­­toimikunnan 5-vuotista taiteilija-apurahaa.

Brotheruksen erityinen kiinnostuksen kohde on ihmisen henkilö­historia ja keholliset muistot, jotka saavat muodon tanssi­teoksessa. Yhteistyö ja kohtaamiset erilaisten ihmis- ja ammattiryhmien välillä on Brotheruksen kutsumus. Niin vanhat ja nuoret kuin yritys­johtajat, liikunta­vammaiset ja turva­paikanhakijat ovat löytäneet äänensä ja saaneet osallistua vaikuttaviin teoksiin yhdessä esittävän taiteen ammattilaisten kanssa.

Brotheruksen töille on leimallista rohkeus ja pyrkimys tarttua yhteis­kunnallisesti akuutteihin ja kiinnostaviin ilmiöihin. Hän haluaa herättää keskustelua ja haastaa osallistumaan. Brotherus kokoaa työryhmänsä kiinnostavista, kunnian­himoisista, visuaalisesti ajattelevista, ihmisarvoa kunnioittavista tekijöistä, joiden kanssa on innostavaa lähteä tutkimusmatkalle yhteisöihin.


Studio Yin Helsinki Töölössä / Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
Lisätiedot info@studioyin.com

Hinta 38,- / henkilö
Huom! Varausjärjestelmässä näkyvät aina vain seuraavan 5 viikon tunnit ja kurssit
Valitse ajanvarauskalenterista ensin oikea viikko ja varaa paikkasi kurssille.
la 7.4. Töölössä